| Autor |
Zpráva |
Kelly
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 11:37
- Nahlásit
Dají se sehnat botičky pro psa i ve větších velikostech? Zhruba na 60-ti kg psisko?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 11:59
- Nahlásit
Kelly
Dají, musheři je normálně používají i na malamuty, alaskány a tak.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 12:25
- Nahlásit
U vás se solí moc a u nás pro jistotu se nejen nesolí, ale ani nesype drť...takže tu máme krásnou skluzafku. Ovšem psům to na packy nevadí...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 14:45
- Nahlásit
brut
takže tu máme krásnou skluzafku. Ovšem psům to na packy nevadí...
No, na packy asi ne, ale mě hodila čuba luxusní záda
Ona je hroznej hopík, a jak se tak v běhu připravovala k dalšímu výskoku, tak jí to na zadních podjelo, a to byla řacha panečku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 15:11
- Nahlásit
Dines
No, na packy asi ne, ale mě hodila čuba luxusní záda
u nás psi záda nehodili, ale já téměř...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 15:45
- Nahlásit
brut
u nás psi záda nehodili, ale já téměř...
U nás je taky obvykle hážu já za vydatné pomoci čoklů Tak jsem se jí škodolibě smála
U nás normálně čokli padaj na hubu, přeráží (se o) sloupy a stromy, a trénujou zamotaný piruety
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 16:08
- Nahlásit
Ten můj pakůň se právě vrátil z procházky a zabývá se olizováním indulony z tlapek. Achjo, proč ten pes musí všechno sežrat?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 16:28
- Nahlásit
Mucholabkaty vo.e,jeste,ze hajan kulicky nema,chuda pesa!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 20:37
- Nahlásit
nemethova5
Tady jsou kuličky vidět, ale na fotce to nevypadá tak dramaticky...prý už je OK.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2009 23:24
- Nahlásit
Mucholabkasmarja chudak,to je prd oblecek,ma to mit schovany v oblecku,aspon tak dlouhy,ze nema holy zadek.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2009 06:54
- Nahlásit
corgi
Tak ten můj je úplně stejnej pakůň, namažem nožky, pes odkráčí do jiné místnosti, aby se mu na to hned nepřišlo a olizuje paceny jak voteklej...
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2009 08:04
- Nahlásit
Hafina
pes odkráčí do jiné místnosti, aby se mu na to hned nepřišlo a olizuje paceny jak voteklej...
Ten muj ani nešel pryč, ležel mi tu pod gaučem a pochutnával si. Tak jsem znova namazala, počkala, udělala bububu a doufala, že toho nechá. Naštěstí rychle usnul...
|
petra b
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 21:01 - Změnil/a: petra b
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/domaci/257297-pejskari-prote stovali-proti-soleni-prazskych-chodniku.html?ref=b oxE
|