Yves
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 07:34
- Nahlásit
worick bohužel zdravotní. jak říkám, měli jsme dříve v rodině jenom samé psy, a nikdy jsme ani neuvažovali o kastraci z naší lenosti, výchovných probémů apod. Nic jinýho než zdravotní problém by mě k tomu nepřinutil. Šli jsme tam s tím, že jsou to ledviny nebo močák, dostaneme antibiotika nebo tak, zabalíme psa do peřin a bude - pes předtím nám právě odešel na akutní selhání ledvin, a to měl taky narůžovělou moč..jenže když nám teď ukazoval na ultrazvuku tu cystu a říkal, že by to mohlo být taky zhoubné , tak jsem už myslela na nejhorší, že bude chtít operovat a kdovíco a málem jsem se tam složila. Když se pak vymáčknul, že "jen" antibiotika a pak kastrace s odebráním šourku, tak jsem byla sice ne nadšená, ale o poznání radši, když to tak vidím s odstupem času. Prožívám všechny ty zdravotní trápeníčka asi mnohem víc než ten pes Naštěstí všechno dobře dopadlo, pes je pořád stejný, možná trochu mazlivější, jinak se u něj nezměnilo absolutně nic, ani reakce na cizí psy, kočky, váha, žravost, srst..
|