| Autor |
Zpráva |
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 14:32
- Nahlásit
corgi
No já bych tipoval, že v Probicanu se něco podstatného změnilo během posledních deseti let. Možná nějaká drobnost, ale potencionálně významná.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 15:02
- Nahlásit
musim říct, že název Teracid mě zaujal, koncovka cid se používá pro hubící přípravky
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 15:53
- Nahlásit
birma
no vsak na webu toho pripravku je napsano, ze jim lze mnohdy nahradit lecbu pomoci ATB, takze to je naprosto OK, v poradku a uprimne ta koncovka...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2015 15:58
- Nahlásit
tak hlavně nepovedlo se mi dopátrat ani složení ani účinných látek ani ani ani...tak jsem z toho jelen .... navíc když si přečtu ty reference na webu mám pocit, že to vymyslel Aštar Šeran.
|
jfi
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2015 22:23 - Změnil/a: jfi
- Nahlásit
aňoňouma "Z 90% krmím jen masem bez příloh" - já sice taky netabulkuji, ale dodržuji že masa by nemělo být víc než 2/3, zbylá třetina přílohy a zelenina. Páč když je masa víc, je moc bílkovin a trpí ledviny. Vlci taky baští balast - z úlovku střeva i s obsahem, kořínky...
|
Gem
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 22:13
- Nahlásit
Tajemství to samozřejmě není. stačí oslovit přímo prodejce nebo myslím, že je v prodeji v obchodech Rogz...zde je argument z jejich webu se kterým
Proč bych si měl koupit TERACID a ne levnější probiotikum?
Především z toho důvodu, že TERACID není pouze probiotikum, ale jedinečné imunomodulační probiotikum aktivně podporující replikaci bakteriálních kmenů na českém trhu. Jinými slovy - jeho hlavní přednosti jsou v současnosti jiným probiotikem nenahraditelné.rozhodně souhlasím
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 23:38
- Nahlásit
GemTajemství to samozřejmě není. stačí oslovit přímo prodejce nebo myslím, že je v prodeji v obchodech Rogz...zde je argument z jejich webu se kterým
Proč bych si měl koupit TERACID a ne levnější probiotikum?
Především z toho důvodu, že TERACID není pouze probiotikum, ale jedinečné imunomodulační probiotikum aktivně podporující replikaci bakteriálních kmenů na českém trhu. Jinými slovy - jeho hlavní přednosti jsou v současnosti jiným probiotikem nenahraditelné.rozhodně souhlasím
Kde že je tam nějaký argument?
Já tam vidím jen jakási reklamní ničím nepodložená tvrzení.
|
Gem
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 18:06
- Nahlásit
zbrnd: myslím, že teď už jsou to pouhé dohady. Já mám prostě dobré zkušenosti právě s těmito probiotiky Teracid-Forte a proto jej mohu vřele doporučit. O tom zda to jsou či nejsou reklamní tvrzení se dá polemizovat u většiny produktů na trhu
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2015 18:47
- Nahlásit
Gem O tom zda to jsou či nejsou reklamní tvrzení se dá polemizovat u většiny produktů na trh
To možná ano, ale vy reklamní sdělení vydáváte za argumenty ) To teda rozhodne většina výrobců nedělá, naopak u léčiv existují tzv příbalové letáky, které musí obsahovat dost podstatných informací. A u tohoto přípravku, jak jsem již psa,l, se nenašlo na webu nic konkrétního Takže já Teracid Forte určitě doporučit nemohu. A to ani na hubení hlodavců.
|