Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Poraďte, jak naučit psa spát v kotci
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Werush1991
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 16:44
- Nahlásit

Víš, ono jde o to, že když nepujdu k němu, tak ty psi stejně budu muset dát asi pryč... :/.. protože prostě nevydělávám tak moc, a skoro všechno co vydělám dám na dluhy.. prostě ten kotec je jediný řešení.... čtu všude kolem, v novinách, ve zverimexu, že darují psa z rodinných důvodů. Já se je snažím mít za každou cenu u sebe. jen nebudou spát doma. Myslím, že je to lepší, než je dát pryč. Jen jsem prostě chtěla poradit. Ne se mi vrtat v životě...

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 16:47 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Werush1991
uvidíš, že to půjde, navíc, když jsou dvě, tak to snad bude ještě snazší
(edit. doufám teda, že se nebudou navzájem doplňovat a střídat, aby se obě vyspaly )

Werush1991
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 16:59
- Nahlásit

to snad ne .. uvidíme jak to dopadne

Eninka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 17:05
- Nahlásit

Werush1991
tak to určitě lepší, než je dát pryč, to je jasná věc...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 17:41
- Nahlásit

Werush1991
já bych jí tam začala krmit-dávat misku s jídlem a i odměny na žvejkání co jí vydrží déle-velký syrový kosti nebo vepřový nohy apod.... aby začala brát kotec jako místo kde se odehrávají příjemný věci, vždy bych ji tam nechala pak chvilku až dožere, dožvejká....a chvilky postupně prodlužovala, na začáku stačí jen pár minut po krmení když tam vydrží v klidu, pokud by jančila vykaž na místo a nech ji tam dál, pust´ ji až bude v klidu

Grin
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 17:54
- Nahlásit

Werush1991
ale ty dluhy přece nejsou tvoje, nemusíš je řešit! Kor když se odtěhuješ. Je ti už 18?

Werush1991
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 20:15
- Nahlásit

Právě že jsem tak strašně blbá, že jsem si vzala tu pujčku na sebe, s tím, že splátky bude platit ona... ale neplatí.. :/ ted je v tý nemocnici a nemá je jak platit, a jelikož je to na moje jméno, tak to prostě musím platit já... ale tohle je jedno, to řešit nechci... jde mi o ty štěky..

Cigi
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2011 11:29 - Změnil/a: Cigi
- Nahlásit

Werush1991
Nezoufej, jde to. Taky jsem byla před jedenácti lety před stejným rozhodnutím. Psi, kteří spali v posteli, museli na noc do "kotce". Začali jsme s tím, že jsem je začali zvykat spát v pelechu ve vstupní hale, k posteli se nesměli ani přiblížit. Celkem brzo pochopili. Byli za to zahrnováni pamlskama a laskáním. Pak už měli zákaz i do obytných místností. No a pak jsem jim ty pelechy přestěhovali do otevřeného "kotce", jenom tam byli krmeni, měli tam misky s vodou. Pak jsme je postupně zavírali, až tam byli na noc a celkem v klidu to zvládli. Podotýkám, že to byli fakt rozmazlenci, ale s klidným přístupem to prostě nějak pochopili Tak se toho neboj Jsi hodná, že se jich nechceš zabavit "z rodinných důvodů", už jenom proto vím, že to zvládnete

Werush1991
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 13:26
- Nahlásit

Ahojte
tak píšu po delší době, abych popsala momentální situaci
Asi před měsícem jela rodina na dovolenou a já jsem jim hlídala dům, takže jsem měla spoustu prostoru pro to učit fenky v kotci.
Hned od rána jsem je dávala po chvilkách dovnitř aby si zvykly a vždycky jsem jim tam dala nějakej mlsek
Hned první noc už tam byly v klidu, jen Vikča chvíli štěkala, ale teď po měsíci není problém a i přes den, když necháme kotec otevřenej, tak si v něm leží a odpočívají Večer stačí jen zavolat: ,,Holky! Domů!" a obě už si vlezou na svoje místa a chystaj se spát
Tak všem děkuju za super rady a za důvěru v moje štěky :-D

Barbucha z Prahy
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 14:02
- Nahlásit

Werush1991

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 14:48
- Nahlásit

Werush1991

věřím, že máš obří radost a není se čemu divit, pořešil se tak hrozící problém. Tak přeju, ať to klape.

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 14:53
- Nahlásit

Werush1991
Připojuju se k radosti a přání ať je už všechno jenom dobrý

Werush1991
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 22:47
- Nahlásit

Děkuju děkuju :-D ..
A dokonce už si i získali všechny členy rodiny, stačilo ukázat pár těch ,,psích kousků,, a hned jim přirostly k srdci
Například venku u vody, když přítelova mamka hodila klacek do vody a řekla jejich psovi Majkýmu, at pro něj doplave a skočila do vody moje Vicky, doplavala ke klacku, vzala ho, plavala zpátky a mezitím se Majký přichystal na břehu, vzal Vikči klacek z huby a vesele ho donesl Pájově mamce, že splnil svůj úkol :-D

Tony
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 23:09
- Nahlásit

Werush1991
jojo takové situace zapůsobí

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 09:13
- Nahlásit

Werush1991

A dokonce už si i získali všechny členy rodiny, stačilo ukázat pár těch ,,psích kousků,, a hned jim přirostly k srdci
no tak to je paráda, vyšlo to líp než mohlo. Tak se dobře dařte.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání