| Autor |
Zpráva |
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:34
- Nahlásit
Ano rtg DKK A jinak to vidím tak že sice jsme chtěli puvodně nechat jen ta o která bude zájem ale chci vidět kdo je utratí (teda kdo je tam odveze
Ale zas mám obavy při mojí smule že jich bude 10 a co pak s nima
Jo a k vuli mlíku není dobré když má fena jen jedno štěně většinou je problém nejdřív nad produkcí mléka a pak je ho zas málo.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:40
- Nahlásit
KEISSA
To si snad děláte srandu!
Tak Vy si nezodpovědně necháte nakrýt fenu a řešíte to tím, že vybijete štěňata? No, gratuluju.
Lidi jako Vy by měli dostat flastra, že ho budou splácet ještě za 2 roky, a doživotní zákaz chovu.
Měla jsem plánované papíráky a nikdy mě ani nenapadlo zabít jediné štěně, ani "nadbytečné", za které jsem musela připlatit, aby dostalo PP.
Doufám, že Vaše fenečka březí není.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:44
- Nahlásit
Vlčáčková
Tak Vy si nezodpovědně necháte nakrýt fenu
hele,počki..píše neplánovaným,tomu teda věřim, a vono se to fakt někdy může stát i zodpovědnej lidem,holt někdy to tak prostě je,za tohle bych jí nesoudila..
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:55
- Nahlásit
davidkova renata
Jo, sousedům nakryl labradorku vořech přes dva ploty. Taky neplánovaně. Prostě se podhrabal. Protože jí prostě flákli na zahradu a nikdo se nestaral, že by si jí při hárání měli hlídat.
Zajímavý, že já mám dvě feny a nepodařilo se mi neplánovaně mít štěňata ani jednou za jejich společných více než dvacet let v součtu věku. Protože si na ně prostě dávám pozor. To jen tak k tomu neplánovaně. Kdyby to bylo plánované, tak už to není nezodpovědnost, ale totální ... (doplň si sama).
Po krytí se dá dát injekce, když se nechtějí štěňata. A je vyřešeno.
A když už štěňata jsou, tak to je prostě trest za nezodpovědnost. Ta se řeší všelijak. Podle mého však zabití štěňat žádným zodpovědným řešením není.
Takže já tam tu nezodpovědnost vidím několikrát za sebou. Někdo se prostě k problému, který si způsobil, neumí postavi "jako chlap".
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:58 - Změnil/a: KEISSA
- Nahlásit
Vlčáčková
davidkova renata
Krytí bylo neplánované a nechtěné ale bohužel už se stalo a nic s tím neudělám.Pes byl v té době hodně nezletilej a vubec nejevil zájem o feny takže se vube nepočítalo že k nakrytí dojde.Byli spolu na volno asi pět minut a byli oba až moc šikovní.
Nechtěla jsem do feny cpát hormony a ani ted nechci řešit potrat i když neplánuji další krytí feny.
JINAK TAK JSEM SI DŘÍV MYSLELA ŽE SE MI TO NEMUŽE STÁT A NIKDY JSEM TO NECHÁPALA JAK JE MOŽNÉ ŽE MUŽE DOJÍT K NECHTĚNÉMU KRYTÍ.
Ale bohužel fenka březí je
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 11:59
- Nahlásit
Vlčáčková
Zajímavý, že já mám dvě feny a nepodařilo se mi neplánovaně mít štěňata ani jednou za jejich společných více než dvacet let v součtu věku. Protože si na ně prostě dávám pozor. To jen tak k tomu neplánovaně. Kdyby to bylo plánované, tak už to není nezodpovědnost, ale totální ... (doplň si sama).
Koho ty mi jenom připomínáš....? Taky je neomylná, byste si mohli rozumět
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 12:00
- Nahlásit
Vlčáčková
že já mám dvě feny a nepodařilo se mi neplánovaně mít štěňata ani jednou
no sme na tom stejně,ale to nic nemění na tom,že někdy takovou situaci nevymyslíš co se může semlít.kamarádka co chová od mládí,takhle přišla k vrhu NO..čuba už nejevila známky hárání,byl to 29 den,byli doma v bytě,než stihla přiskočit z kuchyně do pokoje,bylo hotovo,řekla že kdyby to nezažila,nikdy neuvěří..
vidělas někdy následky tý injekce? víš jaký dopady to může mít na tu fenu? vim že taková je,ale poté co jí kamarádka(jiná) absolvovala bych do toho nešla a to sem původně myslela,že i jo,kdyby něco..
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 12:45
- Nahlásit
Biluška
Koho ty mi jenom připomínáš....? Taky je neomylná, byste si mohli rozumět
No, koho, beruško???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 12:52
- Nahlásit
Vlčáčková
No, koho, beruško???
Ale tu asi neznáš kotě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 13:46
- Nahlásit
Psíček
A nebyly ty problémy způsobený tím, že to měla dostat ta fena?
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 14:25
- Nahlásit
po útulcích jsem žádnou BSP nenašla, ale tady v darovacích psech štěňata ze Svitav http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=35580744&tab=1 , ale není to z útulku a mám pocit, že jsem i na http://zvirata.bazos.cz/inzerat/6429185/Daruji-fen ku-bernsky-salasnicky-pes.php našla k darování, ale až 6letou fenu z Bruntálu
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 14:28
- Nahlásit
Škoda, že ta am. akita nemůže být pes, jeden totiž nyní v kopřivnickém útulku : http://www.pesvnouzi.cz/utulky-nabidka/saki/
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 14:34
- Nahlásit
A akita inu, opět ale 5 let v ostravském útulku: http://www.mpostrava.cz/WebForms/Utulek/NabizeniPs i.aspx?PanelSubNav=1
ID: 14494
Datum odchytu: 12.05.2010
Místo odchytu: Ostrava, Poruba, Martinovská
Rasa: akita inu
Pohlaví: fena
Stáří: 5 let 2 měsíce
Barva: rezavobílá
Váha: 35 kg
Jméno: AKI
Čip: 965000000211615
Další upřesnění: fena plemene Akita inu, vhodná nejlépe ke znalcům tohoto plemene, spíše na zahradu
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 14:37
- Nahlásit
A co tohle? Nemůže to být kříženka am. akity?
ID: 14566
Datum odchytu: 16.06.2010
Místo odchytu: Ostrava, Přívoz, Nádražní
Rasa: kříženec
Pohlaví: fena
Stáří: 7 měsíců
Barva: hnědá + tm.žíhání
Váha: 20,4 kg
Jméno: DUMA
Čip: 965000000259920
Další upřesnění: veselé a temperamentní odrostlé štěně, vhodné do bytu i na zahradu, k člověku, který se jí bude věnovat
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 15:48
- Nahlásit
http://www.bully.cz/adopce.php?#45 a co třeba Žofka a Pipi? , i když to nejsou žádná inu...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 15:54
- Nahlásit
Hanca
Hani, potřebuje divoké, ne bázlivé.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 16:50
- Nahlásit
Hanca
A akita inu, opět ale 5 let v ostravském útulku: http://www.mpostrava.cz/WebForms/Utulek/NabizeniPs i.aspx?PanelSubNav=1
no ta je fakt krásná, ale je jí už 5 let - to je moc. To bych jí přetížila a měla bych doma za chvilku důchoďák akit. Je ale supr. Jedni lidi přeze mne sháněli něco také japonského - tak dám tip alespoň jim. Stejně tam do té Ostravy cinknu a pozeptám se na její povahu. Je nádherná.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 16:56
- Nahlásit
Hanca
DUMA určo nemá s AI ani s AA nic společného.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2010 17:03
- Nahlásit
Hanca
Žofka a Pipi
já potřebuji sebevědomé zvíře. Nemyslete si, že se jen tak něco někde teď objeví. Nevěřím tomu - já takovou čubinu budu hledat pěkně dlouho. Vždyť i ty moje holky byly vysněné a sháněla jsem štěndo několik let (9,5 roku). Já vím, chcete pomoci, ale bude to asi muset být osudové. Třeba na nějakou potvůrku náhodou narazíte a dáte mi vědět páč si vzpomenete. Ale takhle hledat nemá asi smysl. Jste moc hodní, že mi pomáháte. Díky. Na tu pětiletou ale brnknu.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 12:18
- Nahlásit
Psíček
http://nd01.jxs.cz/189/740/cb282ae8c3_35551278_o2. jpg
co tohle? ale ta srst je trochu kratší než jste si přál
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 12:20
- Nahlásit
Dagmar Fišerová
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 17:32
- Nahlásit
Psíček
ale duchove nesmrdi. No jestli tyhle chcete tak o pulnoci si udelejte ducharskou seanci.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 19:09
- Nahlásit
Vlčáčková
Víš, co za svinstvo jsou ty injekce?
Jinak se klidně opři i do mě, ale v případě, který je zde uveden, jsem taktéž pro uspání štěňat, na které nebudou najiti zájemci. Ev. nechat jedno štěně navíc, kdyby se ještě někdo chytil. Ať se ti to zdá jakkoliv kruté...
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 21:45
- Nahlásit
Psíček
Já bych uspal tu fenu. A bylo by po starostech.
Moje řeč pane Haf.
Ale to by si měli pospíšit. Taky mi přijde logičtější dát přednost zabítí jednoho psa než několika.
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 22:13
- Nahlásit
Psíček
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2010 23:25
- Nahlásit
Psíček
To ne, to je moc drastiké pro lidi, i když pro psy jistě humánní. Bude je zatím stačit nechat vykastrovat a od šampiónu si dát do spermabanky semeno. Aby už nemohlo dojít k tomu nechtěnýmu krytí zadarmo, ale jen ke chtěnýmu vyvoleným za peníze. Rozumíme?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2010 01:18
- Nahlásit
cesmino, cesmino, labky a lopaty
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 16:25
- Nahlásit
Ahoj všem,
hledám pro kámoše, který museli včera nechat uspat svoji dobrmanku (měla prolezlý plíce nádorama, 7let budiž jí země lehká)
něco buloidního po útulcích.
Požadavky: čubinka, věk tak do cca 4 měsíců, pitt/stafbull/bullik/amstaf ... Jestli o něčem víte, hoďte sem prosím info, díra po Ishince je bolestná...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 16:39
- Nahlásit
Mathea
Dávala jsem sem na jiné fórum půlročního rotvajlera na www.utulekosoblazsko.cz - někde úplně dole.
A jinak ještě mrkneme a dáme sem odkazy.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2010 16:50
- Nahlásit
Vlčáčková
Pul rok a rtw urcite ne, navic to musi bejt fena. Nehlede na to, ze maj doma malyho spice, tak nechtej nicm oc odrostlyho, aby se to spolu szilo..
|