Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Nelínající plemena
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:19
- Nahlásit

impact
Možná by stálo za to si diskuzi přečíst od začátku. Dohadovat se začala zrovna zakladatelka tématu. Já jsem se chtěla pouze normálně zúčastnit.
Zrovna od tebe bych předpokládala reálné zhodnocení situace, než něco okomentuješ...

ty seš normálně místní desenský nebo essi.
a psíček taky.

impact
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:22 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

jbat
Mě to rozhodně nevadí. Na kydání hnoje není nic špatnýho. Naopak je to vcelku podstatná součást práce u koní. Jen mě rozesmálo, jak sis tu vymýšlela. A praskat vzteky či závistí kvůli tobě skutečně nebudu. Na to jsi moc malá myš, abych se tím zabývala.

Edit.:Taky si to přečti od začátku. Kdo na koho začal reagovat.

cilka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:23
- Nahlásit

jbat

No u australáčků se bohužel také trimuje a pokud je to pro alergiky tak bych do něj raději nešla , tedy silky , jork ...
Mám kluka s těžkou alergií + chopn -jorci , pudl , čechounci , naháč nic . Zato mu stačí jediná kočka a je v limbu

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:26
- Nahlásit

cilka
No u australáčků se bohužel také trimuje a pokud je to pro alergiky tak bych do něj raději nešla , tedy silky , jork ...
jo, tak to by mohlo být.
díky.

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:27
- Nahlásit

impact
Jen mě rozesmálo, jak sis tu vymýšlela.
Co jsem si vymýšlela? A čím to máš doloženo? Hm?

Martinna
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:28
- Nahlásit

Hela a co tohle? Pro alergiky jako dělané? Velmi inteligentní. Až budu mít možnost, jedno si plánuji pořídit .

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:29
- Nahlásit

Martinna

Tak to mě nenapadlo!!!!
To kámošce okamžitě přeposílám!
Kolik to stojí?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:29
- Nahlásit

Martinna
Měla jsem doma 3...

Štve mě, jaké se o göttingenských prasátkách uvádějí desinformace... Třeba o jejich vzrůstu...

Ale inteligentní opravdu jsou.

impact
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:29 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

jbat
Já vím, ty víš. To mi stačí.

Martinna
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:31
- Nahlásit

jbat
http://www.rajteddiku.cz/minipig-miniprasatko/

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:32 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Martinna
Docela předražené...

A těch 6 - 9 kg?

Martinna
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:34
- Nahlásit

pawLINka
Štve mě, jaké se o göttingenských prasátkách uvádějí desinformace... Třeba o jejich vzrůstu...
Jaké desinformace? No já se v tom moc nevyznám jo, ale u toho na té fotce je napsáno plemeno EXTREME DANDIES to je taky göttingenské prasátko?
Co jsem si tam četla stojí 7-9 tisíc

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:35
- Nahlásit

Martinna
jbat
pawLINka
děfčata nechci šířit paniku,ale požooor na to!! tady totiž bydlí jedno čunče zvané Karkulka,chodí se venčit do místního parku,byla s páničkou aji f telce u Krause..čuníka si pořídili právě z důvodů alergie manžela na psí chlupy..jako dobrý,alergie je pod kontrolou,ale čuně se nějak kontrole vymklo a místo avizovanejch 20kg má přes 80..prostě normální obrprase
nevim přesně co je to za druh,ale panička poudala,že měla bejt malá a bohužel nějak přerostla

impact
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:37
- Nahlásit

davidkova renata
Hele nebyla o nich reportáž v Psích kusech? Tam byla taky nějaká pražská přerostlá miniprasnička.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:39
- Nahlásit

Martinna
Pokud je to jiné plemeno, pak je to tedy možné. Já už se v nich neorientuju, protože jsme miniprasátka měli cca před 3 lety a v té době tady nic jiného než gött. tuším nebylo...

A právě ta göttingenská někteří "chovatelé" prodávali už ve 3 týdnech, aby vypadala malinká apod. No hnus.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:40
- Nahlásit

davidkova renata
Protože Karkulka je göttingenské miniprase.

Jejich váha se hoooodně liší. Měli jsme prasnici, která byla mega a prasnici, která měla 20 kg...

Právě si pak začali vymýšlet chovatelé různé hlouposti, aby je prodali... I z toho důvodu jsme je nakonec dali pryč... Měli jsme 2 prasničky a kanca.

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:41
- Nahlásit

impact
Já vím, ty víš. To mi stačí.

Omyl. Ty jsi tady začla plodit demagogie na téma "jbat si vymýšlí, že umí jezdit, že jezdila Eimovy hřebce (jo a to nevíš, že jsem dokonce byla na měsíční stáži u pana Jindry!!!!! ) a že v GB dělala b-ridera". Trapně ses to snažila podložit někým tajemným, kdož přišel do tvé hospody, aby ti toto všechno o mě prozradil.
Nikdo takový neexistuje. Tebe akorát naštvalo, že když jsi greenpeasácky začla vykládat, že dávat koni udidlo je strašné, tak jsem nesouhlasila. A jelikož vím o koních víc než ty, tak tě to naštvalo dvakrát tolik, protože moje argumenty byly opodstatněné. A štvalo tě to tak dlouho, až sis ve své slabomyslné hlavě vyplodila pohádku, kterou jsi zveřejnila asi měsíc po té debatě. (Což bylo asi to nejtrapnější.)
Vzhledem k tomu, že jsi mě na koni nikdy neviděla a netušíš, jak dlouho a jaké koně jsem jezdila a jezdím, tak jediné, co mě naštvalo, je to, že seš tak ubohá a ty výmysly napíšeš sem. Sem, kam může každý psát všechno a cítíš se jako vítěz.
Z tvých dřívějších debat a příspěvků je jasný, že seš prostě nemocná a zakomplexovaná. Tak si ten pocit vítězství pro mě za mě užij.

Martinna
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:45
- Nahlásit

pawLINka
No já se v těch prasátkách taky moc nevyznám, právě že mi přišlo divné, že normální se prodávají i od 1 tisíce za sele.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:45
- Nahlásit

impact
Hele nebyla o nich reportáž v Psích kusech? Tam byla taky nějaká pražská přerostlá miniprasnička.
je to možný,já to nečtu,ale moc přerostlejch sviní v Praáglu asi nebude..myslim ty zvířecí
pawLINka
Jejich váha se hoooodně liší. Měli jsme prasnici, která byla mega a prasnici, která měla 20 kg...
takže koupě je taková ruská ruleta

brut
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:49
- Nahlásit

jbat
jenže dorostli v alergiky jako prase, fakt, pohladily si Tobyho a málem všecky lehly...
pokud můžu radit... tak teta si psi vždycky testovala. Vybrala plemeno a objela několik chovatelů či majitelů s tím, že psa nejdřív jen pohladila venku na vzduchu, pka se s ním pomazlila, pokud nebyla ani v tuhle chvíli žádná alergická reakce, tak šla do bytu, kde pes bydlí...pes byl v jiné místnosti. Když ani po hodině nenastala žádná reakce, tak šel pes do místnosti... opět chvíle a pak pohlazení, pomazlení.... no a když ani pak nic nenastalo, tak byl domluven další termín na setkání a utvrzení klidové reakce...

Myslím, že tenhle postup je pro těžké alergiky naprosto super... jednak se dobře seznámí s plemenem a pak se řádně otestuje alergická reakce na vybrané plemeno

Jo a ještě jedna rada...vybírej psy, kteří mají srst "vlasy", páč na ně je alergie nejmenší ( asi tím, že se musí hodně pravidelně udržovat)

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:49
- Nahlásit

Martinna
No göttingenské se ve své době prodávaly taky kolem 6000... Potom to ale rapidně klesalo...

Otázkou teď je, jestli je to nové plemeno a nebo se göttingenská prasata už neprodávala, protože se rozšířila jejich pověst, a tak si chovatelé vymysleli jen nový název. Ale to snad ne.

davidkova renata
takže koupě je taková ruská ruleta
Pokud neznáš předky, tak ano...

Třeba ta naše miniprasnička, byla opravdu mini. Byla malinká, ale taky neplodná.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:52
- Nahlásit

pawLINka
Byla malinká, ale taky neplodná.

ty voe,to je složitý..si rači koupim toho pastefce,tam mám aspon vod začátku jistotu,že sem v hajzlu

Martinna
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:52
- Nahlásit

Jo tak asi bude více druhů těch miniprasátek:
http://www.magazin.cz/lifestyle/3390-kapesni-prase -jen-malo-spase

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:55
- Nahlásit

Martinna
Jj, bude jich už určitě víc. Protože dnes je po tom poptávka, tak se bude tvořit i nabídka.

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:56
- Nahlásit

brut
určitě, já jsem naprosto pro a dotyčná to tak nejspíš dělala, hodně chtěla, aby její děcka vyrůstali se psem, tak študovala dost dopředu.

impact
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:57
- Nahlásit

jbat
Pěkné, pěkné. A to jsi napsala "podle sebe soudím tebe", viď? Minimálně zvláštní je, že se ti nelíbí, že jsem tě, dle tvého názoru, označila něčím, čím ses tady o stránku či dvě zpět označila sama.
Nemocná a zakomplexovaná je fajn, ale ještě jsi zapomněla přidat pár nadávek. Vždyť ty to tak hezky umíš.

impact
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:59
- Nahlásit

davidkova renata
moc přerostlejch sviní v Praáglu asi nebude..myslim ty zvířecí
Tak to každopádně. Stačí se podívat do sněmovny. Mě se právě zdá, že se aj jmenovala Karkulka. Ale nece se mi to teda v té záplavě časáků hledat.

Martinna
Člen
- Nahlásit

pawLINka
Sakra, tak to si fakt budu muset nejdřív pořídit nějaký ten velký barák a hlavně velkou zahradu než si pořídím takového prcka, aby bylo kde popř. postavit chlívek pro 80. kilového pašíka

jbat
Člen
- Nahlásit

impact
Pěkné, pěkné. A to jsi napsala "podle sebe soudím tebe", viď? Minimálně zvláštní je, že se ti nelíbí, že jsem tě, dle tvého názoru, označila něčím, čím ses tady o stránku či dvě zpět označila sama.
Nemocná a zakomplexovaná je fajn, ale ještě jsi zapomněla přidat pár nadávek. Vždyť ty to tak hezky umíš

fakt seš chorá. hawk.

Kaccka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 14:02
- Nahlásit

jbat
Kdyz jsou deti silny alergici, tak by to chtelo fakt asi nejdriv otestovat na co nejvic psech, ja mam treba alergii na babiccina pudla, jak je ve stejny mistnosti jak ja, zacnu silene slzet, kejchat a otejka mi pusa, je to fakt megahnus. A to se casto tvrdi, ze pudlove jsou pro alergiky vhodny... asi ne vsichni ;)

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání