Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / pejsek s PP, který vypadá jak kříženec
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
Dines
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 19:51
- Nahlásit

Pumpa
Když necháš psa 8 měsíců bez úpravy srsti, tak se pak nemáš co divit, že vypadá tak jak vypadá - ja na mýho psa 8 měsíců neupravovat, tak v něm nikdo rasu nepozná....

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 19:59
- Nahlásit

Pumpa
hele v tomhle musím souhlasit s Dines poznala bys v tomhle pudla?

tohle je po úpravě

Grifonky neznám, ale nechápu paní, že když má tenhle problém že ještě nenašla čas aby zajela za chovatelkou, teprve poté co by s ní odmítla komunikovat mohla zvolit poradce chovu pro plemeno a poradit se s ním. Přeci u koupě štěněte byla, grifonka mají v rodiě tak snad věděla jak má štěně vypadat a když se jí něco nezdálo proč si ho kupovala. Takhle je hrozně těžký soudit a hlavně když to takovou dobu nijak neřešila.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 20:12
- Nahlásit

Alexa
poznala bys v tomhle pudla?
Masakr...

Dines
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 20:15
- Nahlásit

Alexa
Přesně to jsem měla na mysli Jen jsem byla líná to hledat...

Pumpa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 21:00
- Nahlásit

Dines
Alexa

to je samozřejmý, stěžovat si měli asi dřív, páč v roce už z toho asi nevyroste, ale mně jen fascinuje od Ebony ten suverénní přístup k věci, kor když, jak správně říkáš, víme prd o dané věci...

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2010 21:04
- Nahlásit

Pumpa
ale mně jen fascinuje od Ebony ten suverénní přístup k věci, kor když, jak správně říkáš, víme prd o dané věci..
ale Ebony grifonky má a jak jí trošku znám, tak předpokládám že o daným plemeni ví co se dá, takže bych řekla, že ona k tomu co říct má a nakonec psala že se má pani poradit s někým zkušeným přes plemeno, páč veterinář a jeden grifonek v rodině není moc směroplatný

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání