| Autor |
Zpráva |
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 19:51
- Nahlásit
Pumpa
Když necháš psa 8 měsíců bez úpravy srsti, tak se pak nemáš co divit, že vypadá tak jak vypadá - ja na mýho psa 8 měsíců neupravovat, tak v něm nikdo rasu nepozná....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 19:59
- Nahlásit
Pumpa
hele v tomhle musím souhlasit s Dines poznala bys v tomhle pudla?
tohle je po úpravě
Grifonky neznám, ale nechápu paní, že když má tenhle problém že ještě nenašla čas aby zajela za chovatelkou, teprve poté co by s ní odmítla komunikovat mohla zvolit poradce chovu pro plemeno a poradit se s ním. Přeci u koupě štěněte byla, grifonka mají v rodiě tak snad věděla jak má štěně vypadat a když se jí něco nezdálo proč si ho kupovala. Takhle je hrozně těžký soudit a hlavně když to takovou dobu nijak neřešila.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 20:12
- Nahlásit
Alexa
poznala bys v tomhle pudla?
Masakr...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 20:15
- Nahlásit
Alexa
Přesně to jsem měla na mysli Jen jsem byla líná to hledat...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 21:00
- Nahlásit
Dines
Alexa
to je samozřejmý, stěžovat si měli asi dřív, páč v roce už z toho asi nevyroste, ale mně jen fascinuje od Ebony ten suverénní přístup k věci, kor když, jak správně říkáš, víme prd o dané věci...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2010 21:04
- Nahlásit
Pumpa
ale mně jen fascinuje od Ebony ten suverénní přístup k věci, kor když, jak správně říkáš, víme prd o dané věci..
ale Ebony grifonky má a jak jí trošku znám, tak předpokládám že o daným plemeni ví co se dá, takže bych řekla, že ona k tomu co říct má a nakonec psala že se má pani poradit s někým zkušeným přes plemeno, páč veterinář a jeden grifonek v rodině není moc směroplatný
|