Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Brit Care - krmí někdo???
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Žanetka
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 15:32
- Nahlásit

kejtlin
Dáváš alavisky?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2010 15:51
- Nahlásit

Žanetka
alavis mi přijde dost komerční, dávám arthronis.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 15:51
- Nahlásit

Ahoj, přidávám svou zkušenost s Brit Care granulemi (pozn. large breed). Krmím s nimi od štěněte, všechno super. Pesanovi chutnají, má po nich krásnou lesklou srst, ale....

Od už tak měsíc bojujeme s průjmem. Po nekonečném zjišťování z čeho to může být, jsem došla k závěru, že to bude právě těmi granulemi. Nevím, proč nebo jaká složka mu najednou přestala sedět. Zkrátka přecházím na jinou značku. Další důvod je ten, že jsem si všimla, že se mu po nich barví srst do rezava. Toť moje zkušenost.

Carrie
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 18:43
- Nahlásit

Zvláštní, že někteří psi po BC reznou, zrovna BC je všude znám právě pro svou sílu držet přirozenou barvu, žádné sklony k reznutí...
Já se s ním tedy nesetkala za celou dobu, stále držíme černou

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 19:24
- Nahlásit

Carrie

My jsme taky drželi černou zhruba toho 3/4 roku. Ale před nějakou dobou jsem si všimla, že na ocase má takový narezlý místo a pak na hřetě, když ty chlupy rozhrnu, tak mají takovej narezlej nádech. To místo na tom ocase je ale viditelné na první pohled. Ale jinak srst lesklá krásně, každý ji chválí.

mallos
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2010 20:17
- Nahlásit

Carrie
brit je predevsim znam tim, ze misto masa pouziva vedlejsi produkty, uz to pochop...

sramka00
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2010 10:32
- Nahlásit

Krmila jsem dlouhodobě BC, teď asi 3 měsíční mírné zhoršení-průjmy, ale poslední týden už se to zase vrací do normálu. Zaznamenáváte to ještě někdo? Znamená to, že to psovi nesedí?

marco007
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 13:33
- Nahlásit

jenněčí maso a produkty jehněčího původu znamenají - jehněčí moučka neboli dehydrované jehněčí maso.

corgi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 14:05
- Nahlásit

marco007
produkty jehněčího původu
Můžou taky klidně znamenat bobek.... Ale nic, to jen tak aby řeč nestála. Granulemi nekrmím, tak tu nemám co dělat, že ano

Tutuli
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 09:36
- Nahlásit

corgi
Můžou taky klidně znamenat bobek....
Teda paní, vy zase perlíte

corgi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 12:33
- Nahlásit

Tutuli
Teda paní, vy zase perlíte
A popři to! Je jehněčí bobek produktem jehněčího původu? Je. Leda že by to byl bobek ovčí, který je ale větší a do granulí by se nevešel.......

mallos
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 16:48
- Nahlásit

marco007Carrie
delate si hezkou reklamu, ale nejdriv popremeslejte, jestli by nechtelo zmenit doporucovanou znacku za nejakou skutecne kvalitni. vedlejsi produkty nepouzivai uz ani komercni vyrobci...

Tommante
Člen
# Zasláno: 16 Říj 2010 20:02
- Nahlásit

Krmila jsem dlouhodobě BC, teď asi 3 měsíční mírné zhoršení-průjmy, ale poslední týden už se to zase vrací do normálu. Zaznamenáváte to ještě někdo? Znamená to, že to psovi nesedí?

To se stává i na jiných granulích, myslím, že můžeš v klidu pokračovat, jde o období psa, zse se to srovná. Můj to má taky..normálka.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání