| Autor |
Zpráva |
Betka
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2010 22:39
- Nahlásit
Je tady někdo, kdo krmí svoje pejsky těmito granulemi? Hlavně se mi jedná o malé plemeno. Mám bílé pejsky - bišonky a barevné boloňáčky a nevím, co to udělá se srstí. Dostala jsem vzorek a moc všem chutnal.
Teď už jen záleží na tom, jak by po nich prospívaly, jak by vypadala srst a tak.
Kdo tedy krmí Brit Care a je spokojený.....složení se mi docela líbí!
|
Žemle
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 07:53
- Nahlásit
Betka
Donedávna jsem krmila Brit Care Dog Junior Large Breed (to pro velká plemena). Veliká spokojenost. Já ho volila mmj. taky kvůli tomu jehněčímu. Srst krásná (obsahuje lososový ole)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 08:29 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Betka
Kolegyňka - brigádnice z práce s ním krmila boloňského psíka s alergií na kuřecí a byla moc spokojená. Nereznul. Jediné, co jsem tady pochopila, že lidé "proti němu" mají, je neidentifikovaný podíl vedlejších jehněčích produktů. Na druhou stranu, já osobně si myslím, že to jsou kosti (vycházím z informací mého kamaráda nepejskaře, zaměstnance masného průmyslu). A to, že je český, je podle mě další výhoda. Máme ho jako krmení na výlety, našim psům ovšem sedí vše, kdyby byla namletá, sežrali by i překližku.
Co mě ale fakt vytáčí je, že čas od času se na fórech vyskytnou lidi, co oživí veškerá témata o granulích a nafrkají tam, jak jsou brit care skvělé úžasné a jedinečné (to byl jen obecný povzdych ).
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 08:41
- Nahlásit
kachna_
No to je právě ale ono, kosti jsou sice dobrý, ale neměly by být hlavní složkou granulí, který pes dostává denně, a to v tomto případě bohužel jsou. Při občasném podávání jako dáváš ty to samozřejmě až tak nevadí.
|
123helik
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 13:32
- Nahlásit
moje fenečka je kříženka maltézáčka a papillona a váží jen cca 1,4kg, tak doufám, že ti připadá dost malá
je to jedno z mála krmiv, po kterých mi čubina nerezla... Dřív měla po všem - Eukanuba, RC, PP a bohužel i First Mate, se kterým jsem jinak byla maximálně spokojená, rezavý pruh na hřbetě a rezavá ouška a ocásek. Takže my krmíme Brit care pro malá plemena a střídáme s Happy dogem pro malá plemena + přidávám ještě lososový olej od Brita. Srst má Amálka nádhernou, hustou, hedvábnou, jemnou... nemůžu si to vynachválit...
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 13:35
- Nahlásit
Maya
nepozorovala jsem, že by psí odpad po Brit Care byl stejný jako odpad když sežerou kosti
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 13:37
- Nahlásit
Já třeba podle naší zkušenosti hodnotím líp Brit Care než Calibru. A to Calibru jehněčí baštila tibeťanda skoro dva roky na střídačku s HD a byla po tom krásná, lesklá, přestaly jí žaludeční potíže, který měla po Purině PP
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 13:46
- Nahlásit
nefritt
nepozorovala jsem, že by psí odpad po brit care byl stejný jako odpad když sežerou kosti
No samozřejmě, Brit Care taky nejsou jeh holý kosti, je tam ještě rejže a lososový olej a abychom nekřivdili, tak pravděpodobně i ždibíček masa, možná tak 4% jako v Pedigree.
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 13:56
- Nahlásit
4procenta jako v populaci teploušů
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 15:17
- Nahlásit
staropramen
4procenta jako v populaci teploušů
tak budu Nánu vlastně krmit teploušema jo?? sem totiž zakoupila na zkoušku jakožto přílohu tedleten Sajmon se potento nebo jak se to menuje...prostě s rybiznou prej..
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 15:18
- Nahlásit
davidkova renata
Sajmon se potento
Paní, vy jste vůl. Jsem si poprskala monitór kafém.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 15:27
- Nahlásit
pawLINka
Jsem si poprskala monitór kafém.
no a co já s tim??
uvidíme jaxe vosvědčí,ale problém je stejnej jak u kachny co tudle psala,že její čokli by sežrali aji dřevotřísku dyby byla namletá .My bysme jí ani mlít nemuseli,takže moje info nejsou relevantní..
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 15:29
- Nahlásit
davidkova renata
Jak co ty s tím? Pěkně si to pojď utřít.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 15:31
- Nahlásit
já dostala moc vzorků a je fakt,že elis mi je žere jak kdyby granule žrala furt,je to junior pro mini,jinak elis granule bi do huby nevzala
|
Carrie
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 21:40
- Nahlásit
Ja jsem s Brit carem moc spokojená, složení má podle mě jedno z nejlepších, jaké jsem kdy viděla. Brit care je šetrný k barvám srsti, nepigmentuje,takže buďte bez obav..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 21:44
- Nahlásit
mým psům nesedl, zhubli a měli matnou srst, vyzkoušela jsem adult a junior.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 21:44
- Nahlásit
Carrie
složení má podle mě jedno z nejlepších, jaké jsem kdy viděla
Tak to jsi toho moc neviděla.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2010 21:45 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Carrie
probuh devce nemuzes si zalozit tema "I LOVE Brit Care" namisto ozivovani 5 let starych temat?
tak to jsi toho asi moc nevidela
---
Maya
Carrie
Tak to jsi toho moc neviděla.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 10:49
- Nahlásit
Že by už byl na našem trhu pět let ??
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 10:52
- Nahlásit
nefritt
netusim jak dlouho je na trhu brit care, ale horka novinka to asi nebude .. nicmene moje poznamka byla na temata o granulich, ktera carrie vytahuje (viz "eucanoba" apod.)
|
Carrie
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2010 17:47
- Nahlásit
netušila jsem že je zakázáno psát do témat, která jsou 5 let stará
|
adulinkah
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2010 09:30
- Nahlásit
Já jsem tím krmila štěně, nějak nepřibývalo na váze. Tak nám veterinářka doporučila ProPlan, že prý BritCare jsou kvalitou mnohem níž. Mají ale super pamlsky ze 100% sušeného masa, ty každej pes zbožňuje.
|
Ferdule
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 21:53
- Nahlásit
adulinkah
Doma mám tři havaňačky světlé barvy a vyzkoušela jsem snad všechny granule co existují. Téměř po všech mi holky rezly a to nemluvím o tom, že jim plno nechutnalo, po Acaně, Arden Grande, First Mate, Orijen,....měly průjem, nebo zvracely. Vyzkoušela jsem ze zoufalství i Fitmin a vše se už zdálo OK, ale zase jsem nebyla spokojená já. Až jsem našla to, co jsem hledala....granule Brit Care.....krmíme granulemi jehněčí pro trpasličí plemena a nejen že to holkám moc chutná, ale navíc nádherně prospívají, srst začala mít takovou barvu, jakou mít má, bobky mají přímo výstavní, prostě jsme po všech stránkách spokojené. Už hledat nebudu a nezdá se mi tvrzení, že je Proplanka lepší, než Brit Care! Jsou to naše granule a tomu odpovídá i cena, která je určitě hodně pod kvalitou. U cizích granulí platím hlavně značku a dopravu!
Stejně by mi to už bylo jedno, konečně jsem našla to pravé!
|
mallos
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2010 00:41
- Nahlásit
Ferdule
tak to sis asi neprecetla slozeni. cena je urcite, tak dvakrat nad kvalitou, ale ne kazdemu je dano tomu rozumet...
|
Andushka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 20:26
- Nahlásit
Nám zpočátku vypadalo, že sedí...pak jsem začala pátrat po příčině očních slz - fakt to vypadalo jako pláč - nikoli jako výtok z koutků...tak jsem zkusila změnit granule a hned bylo po problému. Ale tohle je asi těžce individuální.
|
Martík
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2010 23:49
- Nahlásit
A co má pro plan podle vás ve složení lepšího?
|
mallos
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2010 17:15
- Nahlásit
ja vubec nechapu, jak muze nekdo, kdo si ani neprecte slozeni, rikat, jake granule jsou dobre a jake ne...
|
sramka00
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 14:48
- Nahlásit
Třeba těm lidem nevadí položka "produkty živočišného původu"
|
Žanetka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 15:27
- Nahlásit
Nevíte zda je potřeba při krmení Happy dog maxi junior dodávat navíc kloubní výživu nebo chondroprotektiva již obsahuje? Mám psa velkého plemene, kterého momentálně krmím Fitminem, ale uvažuji o přechodu na Happy Dog.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2010 15:29
- Nahlásit
Žanetka
Happy dog nekrmím, krmím jinými granulemi superprémiovkou a dávám kloubní, ale tu řadu která není léčivá, jen preventivní.
|