Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Žanet M
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 21:19
- Nahlásit

Zuzana T: moc hezky jste to Zuzko nafotila- červená holčička je naše

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 21:21
- Nahlásit

Žanet M
Vážně,tak to jsem ráda,že se postoj povedl.Ona to má v sobě a je velmi kontakní,byla první,která je mě přiběhla.

Mira A
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 21:29
- Nahlásit

Zuzana T
A já vím, kdo bude mít tu červenou... taky se mě líbí

To focení musela být prča...

Žanet M
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 21:30
- Nahlásit

Zuzana T: ještě do soboty jsme se rozhodovali mezi růžovou a červenou, ale stále jsme mysleli na červenou. Je to vážně šoumenka

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 21:30
- Nahlásit

Mira A
Já sice nevím kdo,ale vím,kdo za to může....

Mira A
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 21:32
- Nahlásit

Zuzana T
No tak teď si sedím na vedení - napověz...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 21:34
- Nahlásit

Mira A
dvounožci od Mandy

Mira A
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 21:35
- Nahlásit

Zuzana T
Já si to myslel

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 22:11
- Nahlásit

Ahoj všem!!

Tak se Vám dneska musím pochlubit - byla jsem se dnes se svědkyní podívat na svatebním veletrhu v Hluboké nad Vltavou a představte si, že se tam losoval jeden člověk, který vyhraje ceny v hodnotě 60.000,- na svatbu a já to vyhrála....

Nikdy jsem nic nevyhrála, až tohle.... Takže se např. na svatbu povezu limuzínou, po svatbě máme večeři s wellnes pro dva a jedeme na ni kočárem....

Všechny ceny:
souprava hodinek Rotax za 13.000,-
poukaz na zápůjčku zboží v salonu Nuance za 14.000,-
kompletní péči o nevěstu a svatebčanky (manikůra, pedikůra, kosmetika, účes) za 7.000,- v Domě Harmonie
Jízda kočárem za 6.500,-
Souprava šperků Primossa za 5.000,- Pronájem limuzíny za 4.000,-
Svatební obuv Peccini za 3.500,- Večeře pro dva s wellness v hotelu Štekl za 2.000,-
Kytice pro nevěstu za 2.000,- z Kamélie
Vazba květin za 2.000,- z Augustina
Dort z cukrárny Moka za 1.000,-

Mira A
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 22:22
- Nahlásit

bilksa
No teda Bilksa.... GRATULACÉÉÉ krása.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 22:23
- Nahlásit

bilksa
No tedy- supéér,tak to bude svatba jako řemen!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 22:32
- Nahlásit

Eda
kousek od nás... to možná pojedu nááhodou kolem...
Myslím, že někdy tak zhruba za 3,4,5,6,7... týdnů si budeš potřebovat čirou náhodou zatrénovat okolo Březnice

bilksa To je bombastic fantastic

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 22:50
- Nahlásit

Jo, je to fakt vtipný. Vždycky jsem říkala, ježíš, jakej snobák si může na svatbu objednat limuzínu, dyť jsou to vyhozený peníze... To je fakt strašný..... a teď se s ní povezu.

Mira A
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2010 22:54
- Nahlásit

bilksa
Kouzlo na tomhle je to, že ty peníze za tebe vyhodí někdo jinej. Smůla na tom je, že ti ty peníze nedají do ruky aby ses sama rozhodla co snimi. (i kdyby měly jít jen a pouze na svatbu)

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 06:29
- Nahlásit

bilksa
No to je krásný!!!!!!! A teď si vem kdyby to vyhrál někdo kdo už vdaný je co?? To byl osud!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 06:51
- Nahlásit

Vlasta
musel by se ženit/ vdávat znovu

Mira A
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 07:25
- Nahlásit

Vlasta
Zuzana T
A co vy tady takhle po ranu? Nemuzete dospat

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 07:48
- Nahlásit

Mira A
Já jsem měla od 6,30 hodnocení výrobků - to je vždy nářez - ochutnáš tak 50 druhů uzeniny a je Ti špatně celý den - už mám na stole mátový čaj.
Zuzana T
No jo, to aby se ještě rozvedl co??

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 07:58
- Nahlásit

Mira A
MAKÁME HOLENKU,MAKÁME.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 08:36
- Nahlásit

Nevíte kde mají teď štěnda hnědých labradorů - kolegyně z práce chce jít do bezpapíráka a já jí to rozmlouvám.....chtěla by fenku.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 09:14 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
www.kelecskypoklad.com - ,tel: 777006509 S.Sehnalíková -ihned k odběru- bude velmi levná,za to, jak vypadá neručím.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 09:58
- Nahlásit

Zuzana T
Díky předáno, kolegyně jde volat - koukaly jsme na stránky ale jsou zoufale neaktuální - už několik let.. tedy u labradorů.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 10:02
- Nahlásit

Vlasta
Jaké má labroše nevím,ale čespíky na světové úrovni.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 10:07
- Nahlásit

Zuzana T
Myslím, že kolegyni bude stačit aby to bylo zdravé....
Včera si málem koupila štěně na trhu v Ředhošti - bych ji za to zabila. Její smůla byla, že to byl labrošek, ale pes, jinak by to už měla doma - to fakt nepochopím. Jo smutně koukaj, ale když se prodají tyto tak budou další a další.

Mira A
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 10:42
- Nahlásit

Zuzana T
Koukam, že jsi dala trochu aktualit na své stránky
Ta Lexy ti pěkně zezlátla.... a vyrostla.... Přece jen, naživo jsem ji viděl.....emmm.... loni na klubovce ? asi jo...

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 10:43
- Nahlásit

Hoj,hoj,jsem zde po učícím se víkendu,jsem úplně mrtvá a dneska zas jedeme do Prahy a zítra děláme zbroják, hnus.
Ad Kelečský poklad - slyšela jsem na ní dost kritiku, já se s ní jednou bavila na výstavě a zdála se mi v pohodě a sympatická,ale je to takovej "velkochov",hodně psů,plemen..... Každopádně hnědky jsou i jinde,ale cena bude asi taky,na hnědácích se vydělává.
Ad Ředhošť - hele,to si nediv,že si psa málem odnesla,stokrát si člověk může racionálně říkat,že to nesmí,ale to prostředí, smutný psí oči a psiska ne v ideálním stavu,to je prostě masakr na emoce

bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 10:52
- Nahlásit

Moje chovatelka očekává štěňátka labroušků teď v pátek, ale ona ji chce asi hned, viď??

Jinak www.kleteckahraz.estranky.cz

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 10:58
- Nahlásit

bilksa
Přepošlu ať si to domluví - je to na ní... aby potom neřekla že jsem jí něco dohodila a je to v ....
Ono ji to štěně drží už déle, ale nejlépe hned.... ona zase není z těch co by čekali na něco konkrétního. Ale kdesi našla inzerát na labroše bez PP za 7 tis - myslím hnědého, tak jsem jí říkala, jestli není praštěná! Kdyby šla do černého tak si myslím že sežene za ty prachy bez problémů celkem slušné štěně.

bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 11:22
- Nahlásit

Taky si myslím.

Konečně mám ostříhanou Charlottku hodím sem fotky, ale asi až zítra, dneska jsem ve škole do půl osmý, takže doma budu tak v půl devátý...

choco
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2010 11:46 - Změnil/a: choco
- Nahlásit

bilksa
Tak to gratuluju,to bylo velký štístko

jana33
Jani, budu držet palce. Zkoušela sis testy na netu? Táta dělal před tím jeden za druhým jen tak zkusmo

Zlaťáčky od Evči taky sleduju, červená mi taky hned padla do oka a z pejsků bych fakt nevěděla, ale pro mě by museli být víc zlatí A jak má zamluvené kluky?

My jsme o víkendu měli zase labíkářskou sešlost, slavili jsme předčasně moje narozky, protože pak nám to nějak dlouzho nevychází se sejít a taky 6. narozky jednoho z psích kamarádů

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání