Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 07:15
- Nahlásit

Dobré ráno!!!!!! Máte taky takovou radost že je pátek???

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 07:18
- Nahlásit

Vlasta
Ne, celý víkend od osmi od rána do devíti večera budu sedět ve škole A to tu máme dneska zábavu v dobových kostýmech a zítra další mysliveckou veselici

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 07:33
- Nahlásit

jana33
Tedy vy jste pěkní "pařmeni".

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 07:34
- Nahlásit

Zuzana T
No,já ne

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 08:41
- Nahlásit

Dobré ráno!!
Taky mám radost, o víkendu už budu dělat velikonoční výzdobu ven, tak se vyřádím. Snad si stihneme i pocvičit.

jana33
Přítel dneska taky vyrazil do školy, ale ten se celkem těšil. Mrzelo mě, že jsem s ním nemohla do Brna, šla bych se kouknout na světovou výstavu vývoje myslivosti a lovectví. Prý je to moc pěkný.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 09:24
- Nahlásit

bilksa
Jo a má tam stánek RK a předvádějí psy - mají to na stránkách!!

Já už jsem se přestala těšit pátkem, mám tolik práce že nevím kde mi hlava stojí - doufám, že neudělám někde chybku. A o víkendu máme poslední výcvik před štěňátkama výcvikářky zakončený v cukrárně - tak se tedy těším...

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 10:53
- Nahlásit

Jsme teď s Ketrin skoro příbuzné, protože díky Borgovi je Bailinka ode dneška devítinásobnou babičkou.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 11:01
- Nahlásit

Vlasta Cukrárna, to je dobré - to mě nenapadlo, my s partou co jsme spolu cvičívali jsme chodili banálně do hospody

Na psy asi leze jaro - na každého po svém, viz Kaccky flet my včera na procházce šli po stráni kde se valilo spousta vody z tajícího sněhu a pobíhaly tam myši, co před tou vodou prchaly z děr - tlusté a vypasené - jistě nemusím líčit, co následovalo - výbuch lovecké vášně a konzumace hrabošů na připískání jen vrtěli ocasy jako - jo, slyším tě, ale tohle je důležitější
A abych nezapomněla narodilo se včera 9 Borgových potomků, 6 holek a 3 kluci, vše proběhlo v pořádku

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 11:03
- Nahlásit

Petra Bailie bylas rychlejší A narodili se včera, ne??

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 11:18
- Nahlásit

Ketrin
Petra Bailie
gratulujeme " babičkám"

Mira A
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 11:19
- Nahlásit

Vlasta
K tomu RK - Radka Bursikova zalozila stranky RK klubu na Facebooku, kde chce pravidelne dvojjazycne informovat o deni v RK. Jsou zde, myslim, ze jsou volne pristupne i pro ty neprihlasene na FB. Jsou tam i fotky z toho brna.
Tak jeste KCHLS dat na FB a bude to komplet.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 11:20
- Nahlásit

Ketrin
Jo, včera, jsem popleta. Volala jsem domů tátovi, ať vyřídí Bailince, že má devět vnoučátek, a on mi na to řekl, že Bailina chrní, tak že ji přece kvůli tomu nebude budit.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 11:21
- Nahlásit

Mira A
ty mně chceš donutit,abychc vlezla na FB?
No Radka dělá FB,ale stránky její stanice spí.
Tak co,kdy budeš vědět progesteron?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 11:28
- Nahlásit

Petra Bailie
nemáš nějakou fotku?? - i když ono zatím není co fotit, fotogeničnost se dostaví až za pár dní
Narodili se do pěkného počasí a vůbec mám radost, že šlo vše hladce

Mira A
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 11:29
- Nahlásit

Zuzana T
Nechci te tam nutit lezt, az tak zivotne dulezityho tam nic neni.
Muzes se, pokud chces, ale kouknout na nase chs stranky zde, jsou cerstve, zalozene kvuli propagaci, ze. Jak jinak. Doufam, ze se tim, povedomi o tom, ze nejaci zacinajici amateri z Touskova, majici retrivra a planuji stenata, dostane trochu dal, nez jen k hranicim nasi kotlinky.
Progesteron zatim nevim, cekam na zpravy. A co ty? Kdy to bude?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 11:36
- Nahlásit

Ketrin
Cukrárna je proto, že je nová firemní od výcvikářky z práce a tak ji jdeme otestovat, jinak taky chodíme do pizzerky

Jinak gratulace ke štěňátkům, teď to tady bude vůbe štěňátkové ze všech stran, že jo Zuzko a Míro..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 11:38
- Nahlásit

Zuzana T
Mrkni na stránky RK tam mají taky fotky - pěkné!!!!
Přemýšlím kde vzali ty lidi co tam jsou celý den se psama - to si vzali dovču?? To jsou dobří, mě by to chlebodárce nepovolil, u nás se o dovču véélmi bojuje.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 11:39
- Nahlásit

Jsem to špatně napsala - myslím tu akci v Brně na té výstavě myslivosti, že jsou fotky na webu RK a nemusíš na FB.

Mira A
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 11:43
- Nahlásit

Vlasta
Jo to jsou ty same fotky.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 11:47
- Nahlásit

Mira A
No propagace je nutná,začínají hárat pomalu všechny fenky najednou.
Teď, snad kromě Radky nemá štěňata k prodeji nikdo,ale v létě bude přezlaťákováno.
Já byla včera u vet očkovat proti herpesviru a pohmatem to odhaduje doktorka na úterý,prý pro jistotu.Tím,jak se to Lexy táhne nevíme pořádně od kdy to počítat.S PRG uvidíme co dál.
Vlasta
No ,budeme je pak rozdávat kamarádům z lásky.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 11:55
- Nahlásit

Mira A ad váš FB - to je uplný zpravodajství online

Na propagaci štěňat to chce hlavně pořád hrnout na stránky pěkné aktuální fotky. Myslím těch štěňat.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 11:55
- Nahlásit

Mira A
hárání je v chovatel.hantýrce season

Ketrin
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 11:57
- Nahlásit

Zuzana T

Takže Broock began her season ?? se taky ráda poučím

Mira A
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 12:02
- Nahlásit

Zuzana T
Krasnej vyraz... ja jsem anglictinar pako. Ja jsem rad ze se domluvim na stavbe elektrarny anglinou. Ale to nema samozrejme s chovem psu nic, ze. Tady znalosti jeste musim doplnit

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 12:18
- Nahlásit

Mira A
Nezoufej, lepší angličtinář pako než úplný jazykový trotl jako já. Na výcviku s rakušákem mluvil anglicky nebo německy - všichni rozumněli jenom mě musela výcvikářka tlumočit.
Tak jsem si stěžovala v práci, že bychom měli obnovit kurzy angličtiny - no něco slíbeného je, tak doufám, že se donutím.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 12:24
- Nahlásit

Mira A
dělám machra,co?
No neboj,já to mám taky od zkušených

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 12:27
- Nahlásit

Ketrin
já mám started at her...,ale began je asi více správně

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 13:05
- Nahlásit

Zuzana T
Já bych to napsala Broock came to season, ale to jen tak pocitově, jistě to taky nevím.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 13:30 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

našla jsem in season,on season,at season

Mira A
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2010 13:41
- Nahlásit

Zuzana T
Zkus google translate
Jinak vysledky budou v sest, ale podle toho jak vypada dotcena, tak vikend je v klidu....

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání