Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý ovčák
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Ivi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2009 23:47
- Nahlásit

Ahojky.je tu někdo kdo má německé ovčáky?

viky
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 07:08
- Nahlásit

Ivi
no jeje a kolik

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 08:16
- Nahlásit

mám křížence NO - Dastíka

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 17:00
- Nahlásit

Já taky vlastním jednu německou dámu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 18:19
- Nahlásit

Se hlásím do klubu s dvěma dámama...no tak s jednou dámou a s jednou magorkou co vstává i usíná s kopačákem v hubě

Ivi
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 18:36
- Nahlásit

To jsem ráda.Já už myslela že všichni ovčáčkáři tráví dny na cvičáku a nikdo není u počítače.Já mám jednu čtyřletou ovčandu a je super.Děláme sportovní kynologii,máme už i pár zkoušek,ale hlavně je to fajn kámoška.Na ovčáky prostě nedám dopustit.S tím kopačákem to znám,my zas chodíme jak magoři trvale s tenisákem.

Ebony
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 20:16
- Nahlásit

já jich mám taky pár....

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 20:34 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

No jo, my jsme zase magoři na létací talíř, ale nepohrdnem čímkoliv, co se dá nosit. Takže nám neustále vykrádá kůlnu a tahá dřevo všude, klíny ze dveří jsou taky moc fajn....

Už by mohla mít trochu rozum - v květnu jí bude sedm, ale žádná změna. (Naštěstí )

Jo a my máme taky nějaké zkoušky, ale hlavně se teď věnujeme flyball, ale nejvíc je to domácí miláček. Nedám na ní dopustit - je to zlatíčko.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 20:36
- Nahlásit

ja se pridam taky,mam jednoho,sice starsiho pana,ale svedomite pracujiciho,v unoru nam pribude dalsi psi kamos,taky ovcak.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 20:46
- Nahlásit

nemethova5
Už máš vybráno? Co to bude?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 20:54
- Nahlásit

Mucholabkanemecky ovcak,dobra chovka,hlavne na zdravi jedince z pracovniho chovu a bude to hlavne hunac,nic jeste neprozrazuju,je to tajemstvi!pak ti poslu otce i matku,ale pojedu si pro nej daleko,ja ho dostanu jako darek k vanocum mimina se maji narodit zacatkem prosince,v unoru si pro nej jedu,tak jsem moc zvedava,chovatelka je super,vi o ce mluvi,je to stray poctivy svazarmovec a vi o cem mluvi.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 21:07
- Nahlásit

nemethova5
A kde budeš mít toho druhého?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 21:11
- Nahlásit

Mucholabkano kde asi doma?pekne s hajanem,hajan uz by si pomalu zaslouzil duchod!nez si pripravim a udelam noveho psa,tak to taky bude trvat,sis myslela,ze druhej bude nekde chudak zavreny v kotci?ani nahodou,ja vzdycky dva v byte mela a bez problemu.

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 21:46
- Nahlásit

Taky mám dvě - akortá k ovčandě ještě goldenku a jsou střídavě doma a na dvoře, ale večer a noc tráví s námi doma.

viky
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 07:30
- Nahlásit

nemethova5
gratuluju k budoucimu steniku, ale jak vis ze bude chlupatej, kdyz se jeste nenarodili ?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 08:27
- Nahlásit

nemethova5
a že vím vodkud je?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 09:04
- Nahlásit

brezen2008
Netušila jsem, že dasty je křížený...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 09:11
- Nahlásit

Mucholabka
no je podle mě,tohle nebude čistej vovčák dle mého

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 11:32
- Nahlásit

vikypo to bude po stejnym kryti jak minule a byli tam 4chlupaci ze sedmi,takze predpoklad tam urco bude,ja se moooc tesim,jsem zvedava co na to chudak starous hajan!
brezen2008pani ano vite,ale nikomu ani muk,je to prekvapko,zatim nebudu nic hlasat dopredu,jasny?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 12:13
- Nahlásit

nemethova5
vždyt mlčím a schachuji to to ))))))))))))

viky
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 12:15
- Nahlásit

nemethova5
pani ale to vod vas neni hezky ze nas tunaj tak napinate jak ksandy.
No ja, jestli mi to doma projde, tak jedu pro stene za 14 dni, ale jen na vycvik. Az si nasi zvyknou ze k mym psum, mamcine cube, deseti kockam a Fefinovi, pribyla este fenecka, ktera pak bude vracena a bude jim po ni smutno, tak si pak koupim nakou vlastni a f ten moment budu sirotek

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 12:25
- Nahlásit

vikyno jo no,je tu par lidi,co mi to nepreje,takze az to bude,tak to bude,protoze kdosi o mne napsal,ze nejsem verohodna osoba,tak se tak chranim a nebudu to tady rozepisovat,az stenik bude,pak tu dam plno info i s fotkou,takze nebojte!
brezen2008pani chovatelka je perfektni,ale zatim to nech v tajnosti,jak pisu,par lidi mi to nepreje,asi tak nejak.

EngieB
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 12:46
- Nahlásit

viky
Počki, ty už to máš jistý??? A nepochlubíš se!

viky
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 12:52
- Nahlásit

nemethova5
protoze kdosi o mne napsal,ze nejsem verohodna osoba,tak se tak chranim

tak to bud rada, zes necetla moji navstevni knihu. Kdybych ja byla jen neduveryhodna, tak si piskam

EngieB
nemam ne sem to este doma jako nerekla ... ale uz se chystam na to. Mela bych si ho ciste teoreticky odvezt ten vikend 21.-22. jak sem ti rikala, at jedes se mnou.

EngieB
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 12:54
- Nahlásit

viky
Jo to su zase někde, co?
Jééé, já se těším! Bude už větší nebo úplný mimi?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 13:20
- Nahlásit

vikypani nesmejte se,jsem tady par lidem trnem v oku,ale ouplne na ne zvysoka s.ru!!!!!!ja nemam stranky ani navstevni knihu,sem-tam vlezu tady,se mi zda,ze tady je co druhej desne zamindrakovanej a zavistivej,takze pani nebojte,neprindete o nic.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 13:20
- Nahlásit

nemethova5
víš co,mě se líbí a basta )
jsem ráda že to bude od ní,mě se líbí

nemethova5
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 13:26
- Nahlásit

brezen2008no hlavne je mi jasne,ze me bude kvuli tomu kazdy pomlouvat,protoze to neni exterierak ze zavinklovanejma hnatama,ale pracak a ty stary hruby kostry,povaha je tam taky dost dobra a hlavne zdravi,to je pro me dulezity!!!hlidam si DKK,protoze sama vis,ze potrebuju hlavne partaka do prace,ne pracovni nastroj,jak se kazdy mylne domniva,a vis ze s nim chci delat zkousky a zavody,zucastnovat se pokud to pujde,s hajanem uz to nejde,je stary a jeste chodi do rachoty.dik za podporu.

viky
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 13:45
- Nahlásit

nemethova5
se musim smat bo vidim ze lidska blbost vladne svetem. Cos komu provedla ty ?

Co se tyka zdravi, DKK hlidat to jo, ale vetsi pruser jsou lokty. Kor kdyz chces psa na praci. Ale oboji je bohuzel sazka do loterie

EngieB
vetsi mimi asik, esik teda mi necha z teho vrhu co uz ted je k odberu. Uvidime no, jako este nevim esik mi to doma projde no.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 13:55
- Nahlásit

čus všechny nevěrohodný osoby a dokonce i ty co eště navíc k tomu chovaj zajíce
Taky mám doma vlčáka,héééč a je to psice asou jí 4 pryč a je šedovlká

A taky vim vodkud bé mít nevěrohodná nemethla čokloida bo sem jí ten vodkaz poslala poté co ho někde vyčuchal březen
Moc pěkný zvířátka i když na výstavě by asi dostali dobrou tak j leda

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání