| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2009 17:04
- Nahlásit
corgi
Tak tři týdny před výstavou nasadím denně jednu velkou mrkev nebo velkou porci špenátu a pak jsme v kruhu nejčervenější
Jestli to nebude spis dany genetikou a barvou srsti corgacka. A jestli vam pro zvyrazneni srsti staci jedna mrkva denne, stastna to zena.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2009 18:22
- Nahlásit
Fifi
No moc šťastná nejsem, protože jak začnu dávat místo mrkve něco jinýho, vybledne mi pes a na cvičáku mu říkají blonďák
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 19:29
- Nahlásit
Tak máme (přesněji šeltička, i když já bych to taky potřebovala :cry dole 300g. Sice žádná sláva, ale bylo to během hárání, takže jsem spokojená.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 19:42
- Nahlásit
kachna_
Jak jsem psala vedle na Krmení klasickou stravou - můj pes na mase zhubnul nepozorovaně! A skoro kilo! Fakt jsem si ničeho nevšimla, žebra pořád stejně pod kůží, žádná vychrtlost, ale váha nelže...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2009 00:27 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Tak jsem dneska vážila šeltičku. 1,2 kg dole. Ještě kilo a je z ní šeltička jak panenka.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 17:05
- Nahlásit
Tak nevím, kolik má dole, půjčila jsem váhu, ale žebra i páteř jsou hmatná, má myslim horní hranici normální váhy a tak končíme s dietou a necháme jen odlehčený režim bez vepřového a tučného masa, příloh atd.
HURÁ
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 17:25
- Nahlásit
kachna_
gratulace.
a tak končíme s dietou a necháme jen odlehčený režim bez vepřového a tučného masa, příloh atd.
S tim koncenim opatrne, aby to zase nemela hned nahore. Ale je to takove pekne, od rijna do unora primerenou upravou krmeni snizit vahu psa. Chvalim moc postupne hubnuti, zadny narazofky.
|