Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / štípe lidi
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Jandula
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2005 13:22 - Změnil/a: Jandula
- Nahlásit

Ebony
Aha, mně přišlo nelogický, že bude chtít štípat, i když má košík. Kolegyně pes má zase zlozvyk a to je čuchání k zadku, což sice není nebezpečné, ale když to nečekáte...

Tchor
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2005 13:55
- Nahlásit

klára
Prosim te presatan stale obhajovat nevychovane psy. To aby podobne chovani nemeli je docela dost i v jejich zajmu zanm docela dost lidi co by je to stipnuti odneucili jednou pro vzdy.

jindriska
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2005 13:59
- Nahlásit

Ebony
psala, že 50lidí si nevšimne, ale 51 štípne. Po nasazení košíku si myslím, že to dělat nebude. Třeba se mýlím...

klára
# Zasláno: 31 Kvě 2005 14:19
- Nahlásit

tchor
napis mi, kde konkretne obhajuji nevychovane psy, zrejme se spatne vyjadruji a rada bych to napravila.

handula
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2005 14:41
- Nahlásit

Fist

už nikdy se na nic nezeptám, slibuju

Anonymní
# Zasláno: 31 Kvě 2005 14:45
- Nahlásit

fist
souhlasím,ale na druhou stranu mě štve, že se do mě naváží pár choleriků za něco, co jsem nenapsala, ale to se tu stává často vícero lidem

klára
# Zasláno: 31 Kvě 2005 14:46
- Nahlásit

ten anonym pro fista jsem byla já

Usanda
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2005 08:07
- Nahlásit

Kdybyste radši psali k věci a lépe si četli,co autor píše.Nemá nezvladatelného ani agresivního psa, ani se nikde nepsalo,že ho nezvládne, že ho nedokáže ovládat na vodítku.
Pro mě je prostě vaše okamžité řešení náhubkem trochu zbrklé.
At handula nejdřív zkusí to,co jsem jí psala.
Navíc podle toho,co o psovi napsala, mám pocit,že to ten pes dělá, protže cítí že se ho dotyčný člověk bojí. Mnoh psů když toto vycítí,tak si na dotyčném zvyšují sebevědomí a mají z toho bžundu. Tím v žádném případě netrvdím,že je to v pořádku,to ne.Ale není to agresivní jedinec. Taky možná to,že je na vodítku mu dodává pocit sebejistoty.

Takže handulo, zkus ho nejak zamestnat,třeba jen mluvit na něho,at se na tebe podívá,když jde někdo okolo,aby na něho nečíhal....a pak chválit a chválit.
Věřím,že to zvládneš i bez náhubku.

handula
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2005 09:08
- Nahlásit

díky Usando, aspon někdo to pochopil, zkusím to, co jsi psala. Myslím že jsi to vystihla dobře, taky si myslím že vycítí strach z člověka a pak to udělá. Každopádně to zkusím a uvidím. Díky

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání