| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2005 09:59
- Nahlásit
nefer
Ne jednou sem se takhle s přítelem hádala, když sem zkoušela přezpívat to, co napsal Protože on mi řekl, jak to mám zazpívat, já to zazpívala a on mi řekl, že je to blbě a já si furt stála za tím, že to bylo správně
Ale je fakt,že na cvičák radši ze začátku budu držet "hubu a krok"
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2005 10:01
- Nahlásit
Právě, když budeš držet krok a hubu, budou si všichni myslet, že jsi nedotčena a děláš závratně rychlé pokroky
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2005 10:06
- Nahlásit
nefer
No, pak se dostanem k něčemu co psice fakt neumí a budou si myslet, že se s náma něco hroznýho stalo, že nám to najednou nejde
|
Denisa
|
# Zasláno: 13 Kvě 2005 10:22
- Nahlásit
Eimy - však počkej, na cvičáku tě budou krmit tolika vtipnejma historkama (samozřejmě o někom jiným než o sobě:biglol , že si pak budeš připadat se svýma trapasama úplně nezajímavá
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2005 10:37
- Nahlásit
Denisa
No, tak to sem zvědavá Ale problém je, že když psici začnu mooooooooooooooc chváli, tak začne mít radost a je po cviku ... Takže chválim jenom trochu Tak sem zvědavá, jak se na mě budou koukat
No, ještě je čas než tam pudem... Ještě to musim domluvit doma
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2005 14:55
- Nahlásit
Eimy v Brně jsou super cvičáky a když se blíží prázdniny (netuším kolik ti je) není problém zaskočit na brigádu a vidělat si na pejskařinu. Víš ono pokud chceš cvičit psa nebo ho něco naučit aby jsi to mohla ukázat chtělo by si to něco přečíst a nebát se práce aby jsi mohla mohla i tomu pejskovi dát neco víc než zahradu ale i nové kamarády a hlavně "práci" která ho bude bavit a nebude se nudit. Ono hraní si z paničkou není pořád to pravé.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2005 21:10
- Nahlásit
Mek
Tak ted tě nechápu, zahradu nemáme, protože bydlíme v bytě. Jinak brigádu sem zkoušela loni zároven s věnováním se psici a zároveň to šlo hoodně těžko. Pokud sem měla na ráno, tak to šlo, protože večer sme šly něco dělat, ale pokud sem měla na odpoledne, tak dopoledne na to bylo moc vedro a večer už zasee byla tma, takže to nebylo to pravý...
Jinak přečtenýho toho mám spoustu le myslim, že osobní zkušenosti lidí sou lepší, než knížky...
|