| Autor |
Zpráva |
Baileys
Člen |
# Zasláno: 18 Čec 2009 12:31
- Nahlásit
A ještě jsme náš sortiment nyní rozšířili o AGILITY
|
Dodo
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 14:23
- Nahlásit
Hezký den,
jsem tu chvíli a prohledávám témata. Toto je staré ale nerada zakládám nové téma když už tu jednou je.
Otázka zůstává. Kam na cvičák v Ostravě a okolí?
Podmínkou je prima parta lidí a ochota spolupráce s dobrými radami a pozitivním přístupem.
Pokud by to tu nebylo "ono" tak se holt založí další diskuse.
Děkuji za každý názor.
Ideálně Slezská Ostrava plus okolí cca do 10 km.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2014 14:45
- Nahlásit
Dodo
jednoznačně Koira
|
Fox Pikýsek
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 17:38
- Nahlásit
Dobrý den, mám pejska opuštěnce. Trochu retrívr, trochu špic. Nic neumí a neposlouchá. štěká na psy a to vztekle. Fenky mu samozřejmě nevadí. Kde v Ostravě na výcvik poslušnosti? Nemám auto a financemi také neoplývám. Tak jen někam, kam se dá dojet MHD. Poradíte mi. Díky
|
aňoňouma
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2015 18:21
- Nahlásit
Fox Pikýsek
Rozhodně Koira. Nikdo lepší v Ostravě není, zvlášť na uštěkané vzteklé (jinými slovy reaktivní) psíky
http://www.koira.cz/psi-skola.php
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2015 12:05 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
aňoňouma
Jak víš, že není v Ostravě nikdo lepší?
Podle jejich webu mi přijde, že se blíží min.částečně do míst "kde se vznáší" pan Desenský.
Já osobně doporučuji domluvit si individuální hodiny s panem Novotným ze Svinova, pokud je teda ještě poskytuje. Vysvětlí a ukáže základní principy, jejichž prakticku aplikaci pak může každý přizpůsobit sobě, psovi a vlastní situaci.
|
aňoňouma
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2015 19:05 - Změnil/a: aňoňouma
- Nahlásit
zbrnd
Na rozdíl od tebe nesoudím podle webu, ale znám je osobně. S Desenským a jeho vznášením nemají společného absolutně nic. A nevím o nikom nejen v Ostravě, ale ani v celé republice, kdo by měl takové obrovské kvantum zkušeností, znalostí a citu, co se týče problémových psů.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2015 02:53 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
aňoňouma
Na rozdíl od tebe nesoudím podle webu
Jak víš, že je neznám osobně rovněž?
Podle webu je špatný soudit? píšou tam nějaký hlouposti nebo dokonce lžou?
S Desenským a jeho vznášením nemají společného absolutně nic.
Podle tebe ne, podle mě nejspíš jo. Lze to vyčíst i z toho webu. No ale pokud tam lžou nebo o sobě třeba na jiných webech lžou některé z nich ...tak je možný, že toho mají společnýho s nim méně třeba.
A nevím o nikom nejen v Ostravě, ale ani v celé republice, kdo by měl takové obrovské kvantum zkušeností, znalostí a citu, co se týče problémových psů.
A tudíž když ty o nikom takovém nevíš, tak vlastně nemůže existovat, protože to bys o něm musela vědět ty ...
Tak se zeptám ještě jednou na to samé třeba se nyní pokusíš odpovědět na tu otázku, kterou kladu:
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2015 09:12
- Nahlásit
zbrnd
Lze to vyčíst i z toho webu
To by mě zajímalo kde, můžeš citovat prosím?
Byla jsem se před mnoha lety podívat na RD, holky znám už ntějakou dobu a tedy faaaaaakt to nemá nic společného
Třeba je a schovává se? Jinak by asi za holkama nejezdilo tolik lidí od nás i ze Slovače, kdyby tu byla kvanta lidí, co umí, co ony
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2015 15:28
- Nahlásit
birma
můžeš citovat prosím?
mohu, ale nebudu, byl by toho hodne a k nicemu jak tady vetsinou...zbytecne vynalozena namaha ... zjednodusene z jejich webu se dostanes treba na informace o nekterych jejich clenkach a tam mi to proste prijde tak ..podobny
holky znám už nějakou dobu
jakoze vsechny?
Třeba je a schovává se?
proč by se měli schovávat?
Jinak by asi za holkama nejezdilo tolik lidí od nás i ze Slovače, kdyby tu byla kvanta lidí, co umí, co ony
Ano přesně kvuli takovymto "argumentum" nebudu dohledavat co presne mi kdy a jak pripomnelo RD ci jine "iluzionisty"
Kvanta lidí i ze Slovače jezdí třeba i do Kauflandu. Da se z toho neco dedukovat boruvko?
Navic kdo kde a kdy psal o tom, ze jsou tu nejaka kvanta lidí, co umí, co ony. A proč by někdo, kdo je lepší musel nutně umět, co ony?
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 19:02
- Nahlásit
zbrnd a jak vy vite, ze Koira nejlepsi neni? Ze stranek? Proc si za nima nezajedete, aby jste je osobne posoudil?
A srovnavat Koiru a Desenskeho je hoodne, hoodne mimo
Argument, ze za nima jezdi hodne lidi neakcepujete, zkuste se, ale zamyslet proc za nimi jezdi... v dnesni dobe inernetu, socialnich siti se proste rychle siri kdo co a jak dela. A na Koiru uslysite chvalu ze sech stran.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2015 22:53
- Nahlásit
Kniga
Je zbytečné se excitovat, on je pan zbrnd internetový univerzální odborník. On to má totiž všechno ve stylu ... Lze to vyčíst i z toho webu... ale nějak mu ty úsudky nefungujou, tak se musí realizovat zas jen na webu.
Koira je dobrá, mohu doporučit.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2015 03:57 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Kniga
a jak vy vite, ze Koira nejlepsi neni?
To jsem někde psal?
Proc si za nima nezajedete, aby jste je osobne posoudil?
Jak vite jestli tam chodim ci nechodim a jak je znam a co o nich vim?
A srovnavat Koiru a Desenskeho je hoodne, hoodne mimo
Ne, neni.
Argument, ze za nima jezdi hodne lidi neakcepujete
Nemate v tom trochu salat? Nebo podle Vas to, ze za nimi jezdi kvanta lidi, znamena, ze jsou nejlepsi? To vychazi z logiky nebo z ceho?
. v dnesni dobe inernetu, socialnich siti se proste rychle siri kdo co a jak dela
To rozhodne, hlavne ty informace jsou zarucene kvalitni, kdyz to siri individua, ktera v naproste vetsine nedosahuji urovne toho, o kom ty informace siri.
A na Koiru uslysite chvalu ze sech stran.
Tomu jsem prve neoponoval. Je dobry cist, ne se jen vzrusit a zacit postovat cokoliv.
Koira je dobrá, mohu doporučit.
To rozhodně ne. Rozhodně nedoporučuji Koiru, nejlepsi na Ostravě je cvičák pod hulváckým kopcem!!! Mají skoro již 50 letou tradici a tam to stojí fakt za to. Jde to poznat už podle těch zvuků, co od tama jdou, pokud je clovek opravdovy odbornik.
Walda
on je pan zbrnd internetový univerzální odborník. On to má totiž všechno ve stylu ... Lze to vyčíst i z toho webu...
No my inteligentnejsi bytosti toho z webu pozname pomerne dost mnohdy. Oproti tomu jsou burani, kteri funguji se psy cely zivot a ani se nejsou schopni presne a logicky vyjadrit v mnohych pripadech, za to lezeni do zadnic druhym a nenavist az za hrob + agresivita k tem, kteri s nima nejsou ochotni bucet stejnym smerem je jim vlastni. nebo i klidne k tem, ktere jeste nedavno uznavaly za sve modly.
ale nějak mu ty úsudky nefungujou, tak se musí realizovat zas jen na webu.
Máš hezké sny tajtrlíku. Užij si je.
Koira je dobrá, mohu doporučit
Ty asi ano, to ale pro ně reálně moc hodnotné nebude. Oni by spíše potřebovali, aby je pochváli někdo, kdo psům rozumí.
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2015 19:44
- Nahlásit
zbrnd
1) ne, to je pravda to jste nepsal
2) to ze za nimi nechodite jsme usoudila dle toho co jste psal, to vyznivalo, ze je hodnotite jen podle jejich stranek
3) Desensky se nikdy nezabyval vycvikem... Koira ano Pokryvaji takovou skalu cinnosti se psem... takze bych chapala kdby sjte kriizoval treba nejakou oblast toho co Koira dela, ale srovnavat to s Desenskym je imho tzce mimo i co se tyce vychovy..
4) Ne, neoponoval to mate recht, jen jste se ironicky vysmival, cosi o kauflandu zbrndal
5) hodte kontakt n a nekoho koho doporucujete vy!
Walda vim, ze je to klasicky "smart troll". Ale ja je mam celkem rada, oni si mysli jak jsou chytri a skveli Ze si vubec neuvedomuji, co tenhle zpuob radoby vtipneho trollingu o nich vypovida.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2015 01:50 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Kniga
kdby sjte kriizoval treba nejakou oblast toho co Koira dela, ale srovnavat to s Desenskym je imho tzce mimo i co se tyce vychovy..
No já to napsal takto: Podle jejich webu mi přijde, že se blíží min.částečně do míst "kde se vznáší" pan Desenský.
Pokud by Vás tedy konkrétně zajímalo, co jsem měl na mysli, tak to, že aktivity některých jejich členů mi přijdou zabředávající do oblasti mezi nebem a zemí.
Ne, neoponoval to mate recht, jen jste se ironicky vysmival, cosi o kauflandu zbrndal
To byla pouze reakce na stupidni argumentaci "jezdi za nimi sposuta lidi ze Slovenska a z toho plyne, ze jsu nejlepsi v Ostrave" coz bylo vazena stejne stupidni jako ten vas prvni vstup.
vim, ze je to klasicky "smart troll". Ale ja je mam celkem rada, oni si mysli jak jsou chytri a skveli Ze si vubec neuvedomuji, co tenhle zpuob radoby vtipneho trollingu o nich vypovida.
Oh madamme, tak se proste hned v prvnim vstupu snazte nepostovat pate pres davate beze smyslu logiky a navaznosti a nebudete se pak muset citet ukrivdena.
hodte kontakt n a nekoho koho doporucujete vy!
to uz jsem zde nekolikrat udekak , ake nechaoum proc to delat zde. Ja zde pouze reagoval na zde postovane stupidity bez logiky.
Chapeme?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2015 02:38
- Nahlásit
Kniga
a jinak...osobne je -ten cvicak- vnimam spise pozitivne, ale zcela negativne vnimam kecy na ktery jsem reagoval...a mam ve zvyku reagovat ve stylu toho, na co reaguji.
Ani jedna odbornice nedokazala ani trochu smysluplne vysvetlit, proc by mel byt zrovna tenhle cvicak nejlepsi na Ostrave ... a mmch kolik tech ostatnich tak asi znaji v prumeru?
|
Neumi
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2015 06:20
- Nahlásit
Pokud by Vás tedy konkrétně zajímalo, co jsem měl na mysli, tak to, že aktivity některých jejich členů mi přijdou zabředávající do oblasti mezi nebem a zemí.
mě by i zajímalo, které konkrétní aktivity kterých konkrétních členů zabředávají do oblasti mezi nebem a zemí....jestli tedy můžeš konkretizovat
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 09:13 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Neumi
mě by i zajímalo, které konkrétní aktivity kterých konkrétních členů zabředávají do oblasti mezi nebem a zemí....jestli tedy můžeš konkretizovat
Pokud tě to zajímá, zjisti si nějaké informace o jednotlivých členkách jejich týmu. Nemíním vás tady krmit konkrétními informacemi, když pak vždy přijde nějaký czpesácký velkokynolog
typu jak tady předvedl třeba Walda nebo Kniga a bude opět jen plivat.
Tady je holt zvykem plácat. Jak tady velkokynologove mohou vedet, ze jsou nejlepsi, kdyz ani nevedi, co je mysleno aktivitami zabredavajicimi mezi nebe a zem.
|
Neumi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 12:20
- Nahlásit
Pokud tě to zajímá
ale mě zajímá, co jsi měl na mysli ty, jaké aktivity tobě připadají atd.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 13:54 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Neumi
ale mě zajímá, co jsi měl na mysli ty, jaké aktivity tobě připadají atd.
Ale dyk to já chápu, přeci. Ale domnívám se, že pokud bys koukla, klikla, dohledala a tak nějaký oupa základy o zmiňovaných subjektech, tak tě to bací do nosu skoro ihned a bude ti skoro jasný, že totoook a totoook jsem měl nejspíš na mysli.
hele já je tu nechci nějak významně přetřásat, zas to může kdekdo pochopit po svojom a jak jsem už psal, já mám ten pohled, který jsem vyjádřil. Nemám na ně zdaleka vyloženě negativní názor a co si pamatuji, třeba ptuším před rokem, když jsem jejich web prohlížel, tak se mi některé tam nalezené info i hodně moc líbily třeba konkrétně ty popisující de facto je ajejich styl aplikace CT, to mi přišlo hodně férový a prostě fajn. Fakt je nechci pižlat zvlášť tady na velkokynologickým foru ne. Zkus si vsimnout, ze jediny, proti cemu se zde ostre vymezuji je jejich IMO nesmyslne a nepodlozene hodnoceni tretimi osobami ve stylu "jsou nej".
|