| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 20:15
- Nahlásit
Nevíte o nějakém fajn cvičáku v okolí Ludgeřovic? Na Ludg už nevstoupím, nenechám se poučovat od baby, která váží stodvacet kilo a prodává minerálky na hlavním nádraží, nenechám si od ní nadávat. Mám osmiletou ovčandu po mrtvém majiteli a chci někam, kde by se na ni nedívali skrz prsty, kde by ji i nechali kousnout-baví ji to, bohužel v Ludg mi dali tu možnost na hadr jen jednou a to tehdy, když nepřišel výcvikář. Toho jsem ostatně viděla třikrát od listopadu. Je v dobré fyzické kondici, běhá u kola, je svalnatá, baví ji pracovat, má poslušnost a chtěla bych postoupit dál. Nechci se ale zabrzdit někde, kde by mě zařadili mezi začátečníky a štěňata a učili ji slyšet na jméno. Ona ví, že je Ašopes Taky bych s ní už ráda udělala ZOPku, ale nechci se někam zapsat jen proto, abych byla členem a mohla ji složit a taky se nechci zase spálit a přijít mezi lidi, kteří na starší psy kašlou a pomalu je zakopávají.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 20:17
- Nahlásit
Nebo aspoň o člověku, který by mi dělal pomocníka...
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 21:52 - Změnil/a: tosca
- Nahlásit
Zkus se podívat na Hlučín-Rovniny. Není to tak daleko. Já je neposoudím, nechodím tam (což víš ) ale chodí tam sousedovic dcerka s labíkem a je spokojená. Ačkoliv ona e v začátečnících. Můžu zkusit sehnat další reference, ale bude to chvilku trvat.
Jo, jinak: http://www.kkhlucin.unas.cz/
Stránky stagnují, ale kniha návštěv "žije".
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 10:33
- Nahlásit
Hlučín, a nebo Ostravské. Nevím jak potřebuješ spojení, pokud máš auto, tak je dobrá škola "Koira" - Bohuslavice, Mokré Lazce. Oni sami jsou z Orlové (nebo byli).
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 20:32
- Nahlásit
Možná bych zkusila Ov-Zábřeh. Znáte to tam někdo? Jen aby mi neřekli, že na nějakou výchovu je můj pes starý. Ona práci miluje.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 20:37
- Nahlásit
Když Ti řeknou, že je moc starý, tak běž jinam..
Já znám jen Mariánky a Svinov. Ale určitě to zkus
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 20:38
- Nahlásit
V neděli jsou ve Svinově zkoušky, přijď se mrknout
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 20:54
- Nahlásit
Mucholabka
V zábřehu se hlavně chlastá a kdo nepije není jejich. Tam bych rozhodně nešel. Dobrej cvičák je prý v Klimkovicích.
|
Vladus
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 21:16 - Změnil/a: Vladus
- Nahlásit
V Ostrave Trebovicich kousek za utulkem je cvicak, v nedeli se tam jedu podivat, chci cvicit agility, ale delaji i sportovni kynologii. Muzu se ti tam poptat, jejich stranky jsou URL
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2006 12:08
- Nahlásit
Bent
Hm, v Ludg se taky chlastá. Když se tam nepovalujou flašky, jsou tam aspoň dva polorozebrané vraky aut, pneumatiky a něčí zahrádka s jahodama či co to je. Třebovice zní dobře.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2006 20:50
- Nahlásit
Ja se zeptam jeste kousek dal, do Ostravy to mam 50 km...
Nezna nekdo cvicaky: Cesky Tesin, Bohumin, Detmarovice, Horni Sucha...? Nebo aspon DOBREHO figuranta na severni Morave tak do okruhu 30-50 km od Karvine?
Kdysi jsem chodila do Horni Suche a neni to tam spatne, jen figuranta tam clovek potka jen obcas a prece je figurant prave to, co budu potrebovat nejvic...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2006 22:03
- Nahlásit
wami
pojď kousat s námi! Zeptej se na Brunifid Baileys, ta do Suché občas jezdí a má přehled
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2006 22:24
- Nahlásit
Terri
Jezdi do Suche...?
By me zajimalo, jak dlouho, pred par lety jsem tam holku s kniracema potkala, ale tehdy mela tri (vsechny razy) z toho velkej byl peprak...
Jo, zeptam se ji, ale jinak - ty kouses nekde v Ostrave, ne? Ja doufala, ze preci jen najdu dobryho figuranta bliz... (Ne ze bych si obcas nesla zakousat za vama, ale dojizdet takhle kazdy tyden... )
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:12
- Nahlásit
ja mam obdobny problem.dnes je to s figuranty tezke,kazdy chce zaplatit minimalne 100kc.,ne-li vic!!!jsem z orlove a mam NO s PP,ale je nechovny.prosla jsem plno cvicaku a vsude je to stejne!necvici se,nebo neni figurant a to se na tebe divaji jeste skrz prsty.mohu doporucit suchou,nebo domluvit se osobne na figuranta,proto jsem rada,ze nejsem sama a ze nas je vic.sice muj pes ma 7zkousek z vykonu,ale rada pomuzu druhym a neusinam na vavrinech.muj kontakt ohledne cvicaku je603 456 409
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 21:34
- Nahlásit
Je to daleko, já vím. Mi stačí 20 Km, i tak je to náročné. Ale určitě aspoň někdy přijeď B. říkala žes jí psala, to je fajn.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 21:41
- Nahlásit
Jo, a chci se na něco zeptat. Znám psa NO, který má za sebou sportovní výcvik a byl používaný ve strážní službě (bez bližší specifikace). Asi tři čtvrtě roku ležel ladem a nikdo s ním nic nedělal. Pomalu jsem ho do toho začala zase vpravovat, ale má hrozně slabý zákus. Neznala jsem ho předtím, třeba špatně kousal i dříve. Je však hrozně tlustý, potřeboval by tak sedm kilo dolů. Může to být tím, že se zadýchá a potřebuje dýchat "na plnou hubu"? Jinak chuť má, dokonce doběhne na sto metrů, skočí, kousne, ale slabě, jakoby jen náznakem. A vůbec se neumí zlobit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 22:20
- Nahlásit
zdravim vsechny fajn lidi.ja vim dojizdet nekam na cvicak neni zadny med,ale co by jsme pro nase milacky neudelali.jeste v dnesni dobe,kdy urcita skupinka TEZKYCH NAFOUKANCU,dela vycvik za tezky prachy,nebudu jmenovat!ma k dizpozici auta a na stopu nejdou prochazkou jak mi,ale autem a jeste maji k dizpozici plac a nejlepsi znac.hadry,vycvikove pomucky,tak se musim tezce chechtat,VIVAT SVAZARMU!tim nechci vzpominat na komunismus,ale za SVAZARMU se nic takoveho nedelo.urcite stary pes do zeleza nepatri.co se tyce obezniho ovcouna,tak s nim bych delala opatrne,nez se dostane do kondice.presla bych uplne na kuzi,tim se zlepsi zakusy a drzeni,to neni zadna ostuda,vsak muj 6-lety pes si sem tam kousne na kuzi,hlavne to neprehanet,at mu to nezhnusis.a hlavne pochvala,ta je nejdulezitejsi.hlavne nesmi byt clovek zklamany z prvnich neuspechu.dana a harley
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2009 19:02
- Nahlásit
Tak jsem vyhrabala staré téma a chci se zeptat na aktuální stav. Jaký cvičák v Ostravě byste mi doporučili? Teď se učíme základní povely a až skončí začátečnická poslušnost, tak bych chtěla někde pokračovat.Hlavně mi jde o to, aby tam byla klidná atmosféra a lidi, kteří tomu rozumí a chápou, že každý pes je jiný.
|
Kukuč
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2009 19:24
- Nahlásit
makrel
Zdravím,doporučuju naše domácí Třebovice - www.skkostrava.org a paní Martu Fuglevičovou-s tou mám osobní zkušenost.Je milá,příjemná,pomůže a poradí,jde přes hru...Pokud byste chtěla potom třeba agilitit,můžete rovnou taky "u nás" .
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2009 19:40
- Nahlásit
Kukuč
Díky za tip , to by mohlo být pro nás, hledáme právě něco, kde by to bylo přes hru a pozitivní motivaci a kde budou mít trpělivost, když to psovi nepůjde třeba tak rychle jako ostatním (třeba štěňatům a mladším psům)
|
rain
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 09:45
- Nahlásit
My chodili s piťounem semka www.fron.cz a naprosto super Jinak je to v Hrabové.
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 12:55
- Nahlásit
My sem
http://www.zkoostravakuncice.wz.cz/
není to soukromé,je to ZKO
Kurzy jsou možné taky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 14:22
- Nahlásit
makrelzdravim!a do rychvaldu to mate daleko?cvicime vse formou hry a je tu i individualni pristup a hlavne fajn lidi,co si navzajem fandi
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 19:15
- Nahlásit
Díky všem, začali bychom chodit asi až od září ( přes léto se asi nedá nikde začít, nebo jo?) a do té doby to vysondujem co a jak.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 20:09
- Nahlásit
Psíček
Čoveče, už si ani nevzpomínám, co to mělo být za čoklíka a proč...
...navíc je to z roku 2006.
makrel
U nás není třeba začít jen v září, přijď se kdykoli kouknout na výcviky-podle kalendáře, a sama si posoudíš, musím říct že po mojem dlouhém hledání jsem konečně zakotvila a nechci měnit.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 20:18
- Nahlásit
Mucholabka
K vám- to jsou Kunčice? A kde zjistím výcviky?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 20:27
- Nahlásit
Psíček
Už jsem si vzpomněla. Už ho nechci cvičit, už umřel. Ale byl to parádní pes, škoda že bylo tak málo času, potkat ho dneska, tak ho beru všema dvacetima prstima.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2009 21:11
- Nahlásit
makrel
Jj, u nás znamená Kunčice. Na stránkách je kalendář.
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 13:34
- Nahlásit
makrel
v kalendáři jak píše Much nebo úterky od 15,30 a většinou soboty od 13-ale může tam být časový posun,popř-minimálně! výpadek
|
Andushka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2009 09:05
- Nahlásit
Podle mě v Třebovicích můžete začít kdykoli....napsala jsem v zimě p. Fuglevičové mejlík (zirexu@seznam.cz), který jsem našla na netu a je to úplně v poho...byla jsem pak nemocná, takže jdeme příští týden teprve na 4. lekci...zpočátku jsme bývali sami, protože náš "vrahounek" měl potřebu trhat hlavně pejsky kolem sebe, teď jsme už byli ve skupince 3 a dostali jsme veeeeeeelikanáááááánskou pochvalu .
|