| Autor |
Zpráva |
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 23:05
- Nahlásit
Baysha
vřele doporučuju short od zera. šili nám ho těsně po tom, co ho začali vyrábět a je úžasnej. Používám ho do auta, na stopy, na tahání, na běhání, prostě na všechno. I když má relativně velkou plochu látky, pes se mi i přes spoustu chlupů nezapařuje, postroj mu i při tahání vyhovuje.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 10:51
- Nahlásit
Čau lidi vložím se jen s drobností. Já mám komplet všechno od ManMatu a jsem maximálně spokojená. Někde jsem četla, že na běhání, běžky, kolo a tak by se měl používat postroj guard a na tahání sání (kdy je vodící lano víceméně vodorovně od psa) postroj sled.
Já používám guardové postroje na běhání, běžky a spokojenost veliká. Občas připnu psi i za obyčejné sáňky, sledový postroje se mi kvůli pár projížďkám, víceméně blbnutí v zimě kupovat nechce a nemůžu ani zde říct nic špatného. Psy mám krátkosrsté, ale tahali i ovčáci a nikdy jsem nepozorovala ani zapařeniny ani naopak odřeniny.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:32 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
My máme zase od ManMatu sled - doporučil nám to musher, od kterého máme Worička a opravdu spokojenost. Není to žádná nádhera (ty od Zera se mi líbí víc) a taky trvá, než se to člověk naučí na psa naštrachat ale jsem ráda, že tam nejsou žádná oka a spony, tam bych měla obavu, že by to mohlo psa tlačit Tahá tak maximálně mně do kopce, když rekreačně běháme. Pás mám od Zera.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 19:11
- Nahlásit
Zdar trekaři máte někdo voskoušený tento-Skieringový tažný popruh trixi?Já to chcu k běžkování vodítko mám s atomizérem a nikde nepíšou co to unese teda mělo by i koně
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 07:31
- Nahlásit
danajasa
zdravim, hele jakou má výhodu opasek bez spodního tahu? Si to nějak neumim představit v čem je lepší, teda krom toho že se bude snáz nasazovat. Tě pak potáhne jenom za záda ne? A nebude ti popolejzat nahoru? "Nosnost" asi záleži jenom na matroši ne, pokud je bytelnej a dobře ušitej... Já mam klasickej manmatí - vylehčenou variantu, ale při pořizování jsem tam žádnou nosnost neviděla... Je fakt že jsem se po tom nepídila páč mam 16-ti kilovýho drobka, takže todle neřešim Vim jenom že bederák od báglu neměl dostatečnou nosnost
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 09:31
- Nahlásit
bonc
bederák od báglu neměl dostatečnou nosnost
Ty už praskly tři,já ten spodní tah nechcu krz sundávání a nějak to nasnesu eště nasnesu žabky,zatím mám pásek vod hasičů vypadá to jak vobojek na bejka tak snad todleto vydrží
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2010 10:38
- Nahlásit
danajasa
zatím mám pásek vod hasičů, vypadá to jak vobojek na bejka - taky jsem ho ze začátku měla ale moc pohodlné to není. Na běžky je asi lepší i s ,,popruhama mezi nohy" - do kterého si trochu jako víc sedneš, ale na běhání by mi to vadilo. Už opásání pásem mi připadne dost omezující, natož tak tohle - taky bych to nesnesla
Vyštrachala jsem starou fotku, kde je trochu vidět
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 14:42
- Nahlásit
Dneska jsem objednala postroj u polaru.Pán po telefonu děsně miloučkej.
|
koblizenka
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 15:48
- Nahlásit
laguna
Já pánovi psala maila (nesnáším telefonování s cizími lidmi), za 6 minut odpověď, že neví kdy to pošle, protože toho má teď víc. Za dva dny mi přišla smska, že postroj dali na poštu. A hned druhý den doma zvonil pošťák
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 15:57
- Nahlásit
koblizenka
tak to je supr rychlost.
|
Barney09
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 17:03
- Nahlásit
To mas dobry, ja na sedak od polaru cekam uz mesic a pul.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 10:37
- Nahlásit
vam tu vnesu novou krev, kdo mi rekne, k cemu presne je tohle?
jmenuje se to snura skjr od polarpesek.com
postroje mame tyto, puvodne sme je meli jen do auta, ale na tahani by se to pouzit asi taky dalo, ze jo. urcite asi lepsi nez kdyz tahnou za obojek...
jinak sem se rozhodla pro tahaci pas od polarpeska, tak su zvedava, kdyz ho zkusim zitra objednat, kdy prijde.
|
Andreika
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 16:00
- Nahlásit
Ja i moji kamaradi pouzivame vsichni postroje od Zera DC a to jak ksiry na flyball tak postroje-sedaky-vodtika na dogtrekky. Maji dobre ceny a jsou kvalitni a hlavne ochotni upravit vse na miru vasemu pejskovi
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 00:35
- Nahlásit
tak ja tez prispeju svoji troskjou do mlejna. Postroje mam jak od Zero DC- po udani plemen mi je upravily na miru a kamoska je s nima taku moc spokojena.Me se zda ze se dost voprali v pracce kdyz je pouzivas hodne...a v zime to bylo po kazdym vyjezdu pac nebylo videt psy antoz postroje tak od ManMatu- ktery teda pouzivam a to dost.A sem s nima fakt spokojena jak s postrojema tak se vsim co sem od nich koupila.(a ze toho je fakt dost ) Rotvici sedne jak p**l na hrnec i koupenej nasitej bez jakejkoliv uprav.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 12:40
- Nahlásit
Funguje jeste polar pesek? jsem v pondeli rano posilala mailovou objednavku, na kterou jsem nedostala zadnou odpoved... a kdyz jsem se dneska rozhodla ze zavolam, tak mi to na telefonni cislo pise, ze neexistuje.
Objednaval nekdo neco letos?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 13:43
- Nahlásit
a dotaz k tomuto pasu: url
prijde mi ze je tam jen "podpora" na zada a pak uz ta snura na pridelani psa... takze to je bud cloveku volne a kdyz pes netahne, tak mu to pada, anebo to ma tesne na telo a kdyz se posouva voditko po te snure, tak se to posouva cloveku pres telo a tlaci a tak? prijde mi jak kdyby na tom obrazku chybela preska na dopnuti...
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 23:20
- Nahlásit
cernej caj
to budes mit u kolen az prestane hyena tahnut
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 07:52
- Nahlásit
kulala
takze nebrat, ok
a k polarpesek.com -> pan byl na dovolene, proto zadna odezva, takze to jeste nezrusili
|
romcca
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:05
- Nahlásit
a dotaz k tomuto pasu: url
prijde mi ze je tam jen "podpora" na zada a pak uz ta snura na pridelani psa... takze to je bud cloveku volne a kdyz pes netahne, tak mu to pada, anebo to ma tesne na telo a kdyz se posouva voditko po te snure, tak se to posouva cloveku pres telo a tlaci a tak? prijde mi jak kdyby na tom obrazku chybela preska na dopnuti...
XXX
Já ho mám a je super, lepší než od manmatu, ten se mi rozpáral po pár vycházkách (můj pes strašně táhne), rozhodně i lépe "sedí" než od Manmatu, je pohodlnější.
Chce to ověřit, ale ten můj tam má i přezku na dopnutí, na té fotce to však vidět není. Podle mě je to ale ten samej
|
romcca
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2011 12:07
- Nahlásit
Vypadá to takhle (prosím nesmějte se) http://romcca.rajce.idnes.cz/Toskansko_cerven_2010 /#DSCN2358.JPG
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2011 20:20
- Nahlásit
romcca
diky, presne to potrebuju vedet
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 21:59
- Nahlásit
romcca pockej ale ten puvodni URL nema zadnej popruh mezi nohy jako ten tvuj na fotkach.. nebo teda neni videt??
|
romcca
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 22:34
- Nahlásit
doporučuji to telefonicky ověřit, ale opravdu se mi nezdá, že by byl bez těch popruhů mezi nohama a bez té přezky přes pupek, to by fakt nedrželo. Tenkrát jsem tam volala a nechala si poradit, pán mi poradil toto a byla jsem spokojená. I nynější cena na webu odpovídá tomu,co jsem tenkrát zaplatila (mám to cca rok).
Nemají ani víc typů těchto opasků, podle mě je to ten stejnej co mám já. Ale neuškodí napsat 1 email s dotazem či tam zavolat, pro sichr...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 21:11
- Nahlásit
mě to spíš zajímalo teoreticky, protože z polaru se mi nikdo neozýval, ale to už je vyřešené, takže zatím uvidím, co mi přijde od nich, a podle toho se zařídím dál. I když teď na vandříku po hostýnských vrších teda pes netáh ani z kopce, prostě nikdy. Asi budu muset dat psa muzi, aby sel prvni on, protoze jeho ta nase druha tahala furt
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 21:19
- Nahlásit
romcca
cernej caj
že by byl bez těch popruhů mezi nohama a bez té přezky přes pupek, to by fakt nedrželo.
Lidi to sem výjmečně viděla u sání když uš ten mašer dlouho stojí tak se o tohle jako opře a neupadne ze sání ztuha na znak,nevím jak přesně bych to popsala právě tam není mezi nohy páč se nák sesedaj a popobíhaj moc tomu ovšem nerozumím teda.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 21:24
- Nahlásit
danajasa
právě já objednávám jen ten bez toho mezi nohama, to fakt nechci a myslím, že když mně může držet obvázaný vodítko tak může držet i pro tento úcel vyrobená vec. No pak až to někdy přijde můžu poreferovat.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 21:39
- Nahlásit
cernej caj
přijde můžu poreferovat.
Sem zvědavá právě jsem původně taky váhala mezi těma dvěma,ale pak mě zarazilo,že to nemělo v předu zapínání,původně sem si říkala,že kdyby bylo nejhůř tak odpářu přezku z nějaké staré ledvinky,pak sem si pořídila ten mezinožní s tím že to můžu nechat viset po stranách no a v zimě na běžkách sem to po delších jízdách ocenila páč i když mám atomizér když se pakůn zastavil hodit bobek a pak se rozběh celkem mi ruplo v ledvinách
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:34
- Nahlásit
danajasa
Paní, ty jezdíš na běžkách? Chci si je letos pořídit, tak můžeme vyrazit spolu. Jinak pás mám taky. Od manmatu a jsem s ním spokojená.
|