| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 21:31
- Nahlásit
J_J
vsak ty brzo neco objevis...
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 21:32
- Nahlásit
ati
ja jo
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 21:33
- Nahlásit
Fifi
Bohuzel, u erdelu ti na to budou stacit bohate prsty na rukou..
Aha
Obávám se, aby to za chvíli podobně nedopadlo u knírů. Taky jich kvapem ubývá...
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 21:34
- Nahlásit
J_J
Tak pojď do toho kníra, ne? Něco zvenku, budu třeba potřebovat časem něčím slušným nakrýt
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 21:36
- Nahlásit
Nikita
Ono to neni o psech, ale o lidech, ktery by s nima treba chteli delat..
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 21:39
- Nahlásit
Fifi
Ono to neni o psech, ale o lidech, ktery by s nima treba chteli delat..
No, budu mluvit za kníry - a tam to tak velmi často tda není. Lidi se snaží jak blbci, fakt makají, ale kde nic není, ani smrt nebere. Ať žijí krásné, leč duté hlavy...
Prostě si neseženou kvalitní informace před koupí štěněte a pak si nechají nakukat od některých chovatelů takové nesmysly,... Je mi jich líto. Upřímně. Těch, co chtěli se psem cvičit, ale ono to fakt objektivně nejde...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 21:40
- Nahlásit
J_J
tak se domluv s Pavkou,určitě bude krýt a má šikulku s tou trojkou
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 21:41
- Nahlásit
ati
???
|
ati
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 21:42
- Nahlásit
J_J
a co
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 21:43
- Nahlásit
ati
nevim co ma za psa a nic???
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 21:45
- Nahlásit
J_J
Se mrkni ke mne na stranky, Amy je prave po ty cubince..
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 21:48
- Nahlásit
Fifi
Možná kdybys ještě do profilu hodila odkaz na ty stránky - http://www.agayaga.com
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 21:49
- Nahlásit
Nikita
mne uz tady kazdej znaaaa
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 21:50
- Nahlásit
Fifi
Že zná, ale kdo si má pamatovat ten název?!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 21:52
- Nahlásit
J_J
tak co už koukáš
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 22:00
- Nahlásit
J_J
Chceš i linky na VK, pro srovnání?
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 22:11
- Nahlásit
Vážení, jen pro zajímavost. Právě mi přešel email z Rakouska, zájemce o štěně (psa). A to, prosím pěkně, CELOKUPÍROVANÉHO! Tedy ocas i uši...
No nechám si to na zítra a pak odpovím. Musím vymyslet dostatečně pádnou, leč slušnou odpověď, nakonec on se také ptá slušně. Jen jsem si uvědomila, jaká je v zahraničí povědomost o situaci v ČR. Jak dlouho platí zákaz kupírování uší? 13 let? Ale i v zahraničí vidí, že to tu není zas takový problém, zejména když nabídnou tvrdou měnu, že?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 22:12
- Nahlásit
Nikita
No jo za tvrdou měnu někdo udělá i pejska fenu.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 22:14
- Nahlásit
Nikita
a v Rakousku se může kupírovat, ne, tak zase proč by to pro sebe nechtěl, když tam bydlí?
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 22:18
- Nahlásit
Ebony
Ale ať si chce co chce. Ale vsadím boty, že Němcům tohle nepíše. Protože ví, že v SRN mu to nikdo neokupíruje. Tady jsou také uši zakázané, a dost dlouho. Ale na férovku se zeptá, protože máme holt dobrou pověst evidentně
Další věc je standard.Přijde mi velmi úsměvná diskuze na knize RTW na toto téma. U kníra není problém posoudit na výstavě bezocasého psa (narozeného po datu změny standardu). Ačkoliv standard říká "ocas přirozeně ponechaný" a kupírovanou variantu neuvádí. U RTW snad dávají záznam do PP...
Rozumíš, já se nepodivuji nad tím, že chce celokupíráka. Ale že ho chce ze země, kde je tento zákrok zakázán!
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 22:20
- Nahlásit
ati
Já si také nedělám žádné iluze, že jej v ČR nesežene! Sežene, to je mi jasné.
Svět asi těžko spasím. Jen se mi bude za sebe lépe usínat, toť vše...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 22:20
- Nahlásit
Nikita
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 22:21
- Nahlásit
Nikita
no tak to zkusil, třeba chce osvěžit krev, co já vím, a třeba se mu ti tvoji líbili, moc velký výběr už nemá, ne
|
ati
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 22:23
- Nahlásit
V Zpravodaji ADRK byl rtw a měl okupírované uši i ocas,chovatel dostal pokutu. Blbci jsou všude
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 22:24
- Nahlásit
Ebony
třeba chce osvěžit krev, co já vím, a třeba se mu ti tvoji líbili
Ale to by mě všechno samozřejmě těšilo, to jo! Ale ta jeho představa o zdejší morálce chovatelů...
Však taky říkám, že si odpověď nechám na zítra. Teď jsem z toho vykolejená (už jsem ty iluze, pravda, měla zahodit dávno). On má třeba i své kušenosti s jinými chovateli a nemusel tím myslet nic špatného. Zeptal se slušně. Tak bych mu ráda i slušně odpověděla. Takže to chce chladnou hlavu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 22:25
- Nahlásit
Nikita
A proc se vubec rozcilujes? Napis panovi slusnou fuckovaci odpoved... Ja se ke kupirovani radsi ani vyjadrovat nebudu, doma mam jednu rtw-starsi- kupirovanou, mladou neee, usi nepizlame, takze mne jdou tyhle diskuse jednim uchem tam a druhym ven. Mne vic zajima, estli to cucha a kouse...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 22:32
- Nahlásit
Fifi
A když to čuchá tak to čuchá
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 22:35
- Nahlásit
ati
rotvajler a uši?!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 22:36
- Nahlásit
Ebony
jo až u hlavy, vypadalo to jako by měl jít na zápasy
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 22:38
- Nahlásit
ati
až u hlavy
A nebylo to po úraze? Po rvačce? To se stát může, znám psa VK, který nemá jedno ucho. Rvačka...
|