| Autor |
Zpráva |
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2008 15:13
- Nahlásit
Stalo se nemožné....databáze je zaktualizována....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2008 15:23
- Nahlásit
Kristýna
Uz jsem koukala, je to super, ze databaze je! Mnoha plemena by ji mohly zavidet!
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2008 19:44
- Nahlásit
Tak jsem dneska absolvovala první letošní stopu a navzdory všem předpokladům byla velice hezká!!!
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2008 18:49 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Ahoj!
Tak jsme si na prodloužený víken odskočili na hory. Bylo to super - sešly se tam 4 batolata a 4 psi. A jeste jsme si pěkně zalyžovali. Ingoušek si hrál na tažnýho psa a vozil všechny možný děti na bobech nebo sáňkách.
Tak hned koukám do mejlů a přikládám vám jeden psí:
Sejdou se tři psi u veterináře - pitbull, ovčák a doga.
Ovčák a Doga se ptaj Pitbulla: hele proč jsi tady?
Pitbull: ále, soused měl malý děcko, takovýho hajzla, pořád mě kopal, tahal za uši, tak jsem mu utrhnul nohu ...
Na to ti dva psi: ty vole, a co s tebou bude??
Pitbull: No co, injekce a smrt ....
A Pitbull se ptá Ovčáka, proč seš tu ty??
Ovčák:, ále, poštačka na mě pořád házela noviny, tak sem jí jednou chytil za ruku a utrhnul jí prsty ...
Ti dva psi zase: ty vole ... a co s tebou bude??
Ovčák: No co, injekce a smrt ...
Pitbull a ovčák se podívaj na dogu a ptaj se: a co ty, za co seš tu ty??
Doga: ále, moje panička pořád vytírala podlahu, prostě pořád vrtela zadkem tak sem na ni skočil a udělal jí to...
A ti dva: Takže taky injekce a smrt, co??
Doga: Néé, jenom obroušení drápků ...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 21:55
- Nahlásit
Uz mam podezreni, ze jste si za me nepritomnosti zalozili nejakou jinou diskuzi...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2008 22:55
- Nahlásit
Petra_ruza
O zadne nevim. Jen nejak nebyl cas.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 01:39
- Nahlásit
Fifi
tó jó
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 11:11
- Nahlásit
Petra_ruza
Znám podobný, jen s jiným zastoupením plemen. Uspání měl podstoupit bernardýn, co jednou vychlastal ten soudek rumu, co nosil na krku, čímž se vožral a nebyl k probuzení, když spadla lavina a lidi pod ní umřeli. Druhý adept na uspání byl slepecký labrador, co viděl na druhém chodníku háravku, chtěl za ní přeběhnout silnici a slepého páníčka srazilo auto. Drápy se krátily dobrmanovi, zápletka s vytíráním podlahy je stejná
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2008 19:18
- Nahlásit
Nikita
to je taky pěkný
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 13:53
- Nahlásit
No nic, kdyz uz tu "chcip pes", tak prihazuji dalsi povedeny zvireci vtipek.
Po lese se rozšíří zpráva, že mají zvířátka jít k odvodu. Medvěd je z toho celý vyděšený, protože z vojny má děsnou hrůzu. Pořád přemýšlí, jak se vojně vyhnout, ale nic ho nenapadne. Když už jde celý stresovaný k lékaři na odvodovou prohlídku, potká zajíce. Zajíc jásá: "Mám modrou!" Medvěd se užasle ptá: "Ty, zajíci, jak jsi to udělal?" Zajíc na to: "Uřezal jsem si péro!"
Medvědovi málem vypadnou oči z důlků, jak hledí. Ale říká si, že do toho by nešel. Jde dál a potká lišáka. "Ty, lišáku, co vojna?" "Nejdu, medvěde, mám modrou, ufiknul jsem si péro a je to!" Čím blíž je medvěd doktorovi, tím víc se klepe strachy z vojny, je úplně v háji. Těsně u ordinace potká ještě tchoře, ten taky nejde, má modrou a péro pryč. Medvěd stojí přede dveřmi, pot z něj teče proudem, celý se klepe z toho, jaký má odpor k vojně. Nakonec si řekne: "Já na vojnu? Nikdy!" A ufikne si péro. Pak zaklepe na dveře ordinace, vejde, ale doktor hned jak ho uvidí, volá: "Á .... medvěd! Ty sem ani nechoď, celej les ví, že máš plochý nohy!"
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 14:34
- Nahlásit
Petra_ruza
"Á .... medvěd! Ty sem ani nechoď, celej les ví, že máš plochý nohy!"
já řvuuuu smíchy ... !!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 14:38
- Nahlásit
Petra_ruza
Bry den.
Kalliope
Tak co haravice?
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 16:01
- Nahlásit
Fifi
dobrý už je zase veselá, Píďáček dva dny truchlil, ale teď je to O.K. Myslela jsem, že nebude žalem žrát, že by jako aspoň zhubnul, ale ono nic, takže budeme muset nasadit rychlejší tempo abysme shodili všichni tři .... po vánocích samozřejmě, aby sis nemyslela, že jsem takto rozežraná po celý rok
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 16:28
- Nahlásit
Kalliope
To ja bych potrebovala pravej opak, aby perdelice byla zrava jako ty cerny popelnice! Ted je vycucavana solidne, ale ze by se madam nejak extra zajimala o zradlo, to teda nee.
Kremyl ma porad drap na prd , tak se taky trochu spravila, o Berte ani nemluvim.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 22:26
- Nahlásit
Kalliope
me se to taky libilo, tak jsem to hodila do placu.
Ja jsem si v utery a dneska pekne zaposilovala – Ingousek se nam "zamiloval" do haravy pulrotvice a ja ho z ni musela snad 20x sundavat. 20x 46 kg = 920 kg.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2008 22:45
- Nahlásit
Petra_ruza
A stihla si vzdy sundat vcas?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 09:40
- Nahlásit
Nikita
Druhý adept na uspání byl slepecký labrador, co viděl na druhém chodníku háravku, chtěl za ní přeběhnout silnici a slepého páníčka srazilo auto.
Vono běhaj i kastráti za háravkama?
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 09:44
- Nahlásit
Petra_ruza
ty jó to je taky dobrý, no a ještě je to cvičení zábavnou formou, super, tvé snahy ti chválím, jen tak dál
Fifi
noooo, tak takhle to většinou bývá, člověk má vždycky pravý opak toho co by akutálně potřeboval
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 12:21
- Nahlásit
Petra_ruza
"Já na vojnu? Nikdy!" A ufikne si péro. Pak zaklepe na dveře ordinace, vejde, ale doktor hned jak ho uvidí, volá: "Á .... medvěd! Ty sem ani nechoď, celej les ví, že máš plochý nohy!"
To nemá chybu!!!!!
Terri
Vono běhaj i kastráti za háravkama?
Jistě. Také jsem si myslela, že uřezání koulí spoustu věcí řeší. Neřeší. Zjistila jsem, že marťanovitost nespočívá v koulích, ale v defektním chromozomu X zvaném Y
Vůl taky zůstane volem, ikdyž mu rohy uřežeš...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 12:56
- Nahlásit
Fifi
A stihla si vzdy sundat vcas?
Stihla! Je to 8m fenecka, jeji prvni harani – stenatka by nebyl ten nejlepsi napad.
Nikita
To nemá chybu!!!!!
Me ho bylo lito
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 13:39
- Nahlásit
Petra_ruza
Je to 8m fenecka, jeji prvni harani – stenatka by nebyl ten nejlepsi napad
ufff, mi povídej
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 14:45
- Nahlásit
Nikita
Vůl taky zůstane volem, ikdyž mu rohy uřežeš...
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2008 15:01
- Nahlásit
Petra_ruza
Me ho bylo lito
Mně ne
Terri
No jak to říct lepší? Jistě by se příkladů z praxe pár našlo
|
bourak
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2008 21:11
- Nahlásit
ahojky, už jsem tu dlouho neviděl Arumbu. Nevíte, co se s ní děje?? Asi má nový objev a zase někoho rozvádí, jak jejím zvykem...vím, hovořím z vlastní zkušenosti, třeba se jí to jednou konečně nevyplatí...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 09:59
- Nahlásit
bourak
??, privátní věci si řešte někde jinde prosím
|
Vombati
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 11:21
- Nahlásit
Nejlepší je, jak se někdo označí jako BOURÁK a pak brečí jak želva na psím fóru, že ho nějaká poslala k šípku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 20:20 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Neda mi to a kopiruju z Knihy rtw sem. To je neskutecny, jaky jsou lidi vychcanci.
Vážení,
protože se na knize RTW objevil příspěvek ,který se týká inzerce štěňat v Anonci,všechny chovatele chci upozornit na podvody a podvodníka s tímto svinstvem spojeného.
Před 14 dny mě kontaktovala paní z Prahy,že má z naší ch.st. koupené štěně ? 7 týdenní fenku. Hned jsem nepochopila souvislost,protože majitele našich štěňátek známe osobně a vždy je pečlivě vybíráme a svým způsobem ?lustrujeme? a paní jsem bohužel neznala.Navíc naše odchovaná smečka 12 štěňat byla v té době ve věku již 11 týdnů. Po vysvětlení jsem byla celkem zděšená a paní v šoku.Fenečku koupila od jistého p.XY(na inzerát v Anonci) na zfalšovanou kupní smlouvu s tím ,že je to nevhodný dárek.Fenka ,dle kupní smlouvy, se jmenuje Connie Anaco ? pravé Conince je 8 let ? a tetování ,které je nezaměnitelné, má ?vytetované? ve slabinách a smývá se(stejné tetování jako pravá Connie).Paní si naši ch.st.tudíž našla podle falešné smlouvy na internetu a zavolala nám ? díky bohu.
Bohužel existují takoví ?sráči? ? omlouvám se za výraz ,nic jiného mě nenapadá,kteří vykrádají weby chovatelů ? fotky štěňat ,šampionáty,rodokmeny ? vytisknou a zfalšují.Pak nakoupí levná štěňátka bez PP ,fixou štěně natetují a vydávají za papírové,doloží zfalšované fantasmagorie a lidé toužící po štěněti jim naletí na sladké řečičky.HRŮZA . Není to asi jen naše ch.st.Zde jsou stránky na inzerci,prohlédněte si je ,zda nepoznáte své rotvíky ,svá štěňata a rodokmeny.
http://www.annonce.cz/jnp/inzerat/dalsi/index.html ?adId=1771472&webId=W231YX
Já jich poznala našich dost.Pokud ještě někdo zjistíte,že jste byl taky okraden o fotky aj??z webu nebo byl zneužit Váš chráněný název ch.st.,kontaktujte mě prosím,ať se proti tomu hajzlovi spojíme.Celá věc je zatím v šetření
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 20:50
- Nahlásit
Fifi
to je vazne hnus na co lidi pro prachy neprijdou... jsem koukala, ze tohle: http://www.annonce.cz/jnp/inzerat/dalsi/index.html ?adId=1771472&webId=W231YX
je od jednoho cloveka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 20:53
- Nahlásit
Petra_ruza
A hlavne chudaci ti lidi, to takovymhle hajzlum naleti!!!! Ano, to je vsechno od toho zmetka.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2008 20:56
- Nahlásit
a evidentne netusi ktera bije, kdyz u "trojkovyho" psa pise, ze ma obranu na 50. http://www.annonce.cz/jnp/inzerat/detail/index.htm l?articleId=1813582&webId=W231YX
|