| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 16:59
- Nahlásit
Petra_ruza
podle me by tam muselo byt Z, abychom to mely moznost pochopit... kdyz neco stoji, tak se S. A nemusi to stat za neco, ale jen stat
Asi tak. Ale to je asi ten hentem hantec ci co...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 17:01
- Nahlásit
Fifi
Ale to je asi ten hentem hantec ci co...
taktak
u nas ted neprsi, tak konecne vyrazime ven...
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 17:34
- Nahlásit
FifiPetra_ruza
Tak ted me moje jazyková logika trochu zklamala(a to včetně profesora) ...Tak proč je třeba Shořet nebo Shnít?? to je ten samý dej,si myslím...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 17:47
- Nahlásit
Kristýna
Na to se optej profesora. Me tento jazykovy koutek stacil, jdu zatopit.
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 17:54
- Nahlásit
Fifi
Važ svá slova holčičko!!! ....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 18:51
- Nahlásit
Kristýna
Skorem bych se te s tim vytrcenym prstikem lekla. A dekuji za mile osloveni
A uz neblbni a radsi se pekne uc CESKY jazyk!
Budiz ti utechou, ze se mi po suku svezla sekerka a mam v ruce drobny dobanec...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 18:57
- Nahlásit
Kristýna
Páč je to změna stavu. Asi jako nasrat a ne naz...
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 19:02
- Nahlásit
Terri
Začínám tomu rozumět
Ale i tak to shoření nebo shnití by se dalo brát jako změna stavu...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 19:08
- Nahlásit
Kristýna
Ale i tak to shoření nebo shnití by se dalo brát jako změna stavu...
ne ne, jedině otěhotnět
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 17:40
- Nahlásit
Kája se nám oženil...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 17:53
- Nahlásit
Kristýna
Co si pocnes?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 17:55
- Nahlásit
Fifi
no snad nepočne
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 18:36
- Nahlásit
Kristýna
Stálo znamená, že se něco ,,roztavilo" a jelikož je to směr do vnitř, tak se píše S. Kdybych myslela, že to stálo za něco, použila bych předložku ZA.
Heleď, vysvětlím Ti to možná trochu syrověji, ale tohle je kec, co píšeš. Až budeš trochu větší (mno... ikdyž... ne že by to nestačilo), tak pochopíš, že když něco stálo, tak se třeba následně dá říct, že to stálo za něco, ale to v té první fázi ještě nevíš, v první fázi vidíš stav, nikoliv výsledek, a i tento stav si dovolím označit se "s" na začátku
Nevím jak je to kde se sněhem, tady momentálně je, včera zas něco připadlo, dneska to tálo, až to z části roztálo, ale leží to tu pořád.
Ale v moravské cizině třeba stojí i sníh, nebo aspoň v minulosti stál, tady ne že by nic nestálo, ale sníh nám nějak leží, jak ho to napadne
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 19:36
- Nahlásit
Nikita
a někdy taky i když to bylo jen dřív
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 19:53
- Nahlásit
Trocha snehu, kterej zmenil skupenstvi, a co se vsechno clovek nedocte...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 19:56
- Nahlásit
Fifi
trocha zněhu a je to
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 20:01
- Nahlásit
Fifi
Několik důležitých rad, od psů vypozorovaných
1. Když se někdo z drahých navrací, utíkej opřekot naproti.
2. Když se to hodí, buď poslušný.
3. Upozorni každého, když vstoupí na tvé území, překročí tvé hranice.
4. Zdřímni si, když potřebuješ, a protáhni se při vstávání.
5. Běhej, blbni a hrej si každý den.
6. Buď věrný.
7. Nepředstírej, že jsi někým jiným.
8. Když chceš něco, co tu není, hrab usilovně, dokud to nenajdeš.
9. Když je někomu těžko, buď tiše, usaď se blízko a jemně do něj strč čumákem.
10. Miluj pozornost lidí a dovol jim, aby se tě dotýkali.
11. Nekousej, když jednoduché zavrčení postačí.
12. Za horkých dní pij hodně vody a lež ve stínu stromů.
13. Když jsi šťastný, tak tancuj a kruť ocáskem.
14. Neurážej se.
15. Oddávej se jednoduché radosti dlouhých procházek.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 20:06
- Nahlásit
Petra_ruza
pekny!!! Krom bodu 13. se budu snazit drzet rad.
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 20:19
- Nahlásit
Nikita
No boooze tak jsem udělala chybu. I mistr tesař se někdy utne. Avšak jen oni mistři dokáží přiznat svou chybu a poučit se z ní, což jsem udělala a pokud Vám to ještě nedošlo, tak to dělám teď. Již nikdy v tomto slově chybu neudělám...stačí?!
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2008 20:26
- Nahlásit
Kristýna
čím déle se do hovna šlape, tím víc smrdí....
dej to k ledu.
Fifi
a kruť ocáskem
snad muzes vynechat jen to
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2008 18:19
- Nahlásit
Petra_ruza
Tak jsem dneska zkusila naplnit maximum rad.
8. Když chceš něco, co tu není, hrab usilovně, dokud to nenajdeš.
Kdo hleda, najde, i zapadlou slozenku.
10. Miluj pozornost lidí a dovol jim, aby se tě dotýkali.
parafrazuji na pozornost psu - dovolila jsem, a Kremylek me nezne pohladil po frnaku.
14. Neurážej se.
Neurazila jsem se, kdyz Dorota vyblinkala zaskoceny piskot s litrem vody (pred mlskama bumbala).
15. Oddávej se jednoduché radosti dlouhých procházek.
Dlouha ta prochazka nebyla, ale i tak byla krasna. Dve tlustoprdky kolem sebe, kazda se radovala jinym zpusobem. Dorota vytahla z prikopu obr zpuchrely kmen a nosila si ho, Agata nasla chciplou kocku (nastesti ne nasi) a taky si ji chtela nosit.
Jo, a do howna jsem neslapla zadnyho.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 09:53 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Fifi
Neurazila jsem se, kdyz Dorota vyblinkala zaskoceny piskot s litrem vody (pred mlskama bumbala).
to je dobrý tohle mi taky něco připomnělo. Ejmulka se hárá, čili je menší část dne v kennelu, vžycky střídavě, a tuhle jsem jí pustila z kenelu, ať protáhne kosti a Píďa si tam šel čmuchat, jelikož trpí klaustrofobií, tak jen na kousek, jenže předtím vypil půl litru vody a k tomu jsem mu přidala dva piškůtky na chuť. Celý obsah vyblil chudince Ejmulce, naší dušince na deku tak jsem si na to vzpomněla, jako přes kopírák
PS: jinak deset bodů za část 15.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 14:26
- Nahlásit
Kalliope
Celý obsah vyblil chudince Ejmulce, naší dušince na deku
To musela mit dusicka radost.
Prasata jsou to. Rano prisel Kremyl ke stolu, nutne se potreboval pomazlit - znas takovej ten pohled "Jsem tyrane zvire, nikdo me nema raaaaaaaaaaad". Tak ja na ni tututu copak se pejsaneckovi stalo tutututu - a ona mi krkla primo do gesichtu, a jak.
A jak snasi harani Pidalka? Nedobejva se za "nevestou"?
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 14:58
- Nahlásit
Fifi
nee, jenom jí pořád čmuchá k zadku, ale dá se usměrnit, na okřiknutí toho nechá. Samotný je nenechávám, ale dneska oba dva spali s námi v ložnici a byl klid, každej spal na jiný straně místnosti a ani k sobě moc nelezli, ale když s nima nejsem tak jsou odděleně - radši.
Píďalka zatím vypadá v poho, malý píďalky dělat nechce jenom čmuchá (nebo chce, ale dobře to maskuje ) ale Ejmulka je hrozně smutná a mám pocit, že snad vykrvácí, teče to z ní teda docela dost
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 15:23
- Nahlásit
Kalliope
Bobina... Njn, to poprvy obcas bejva festovni.
Maly pidalky. A neboj, az prijde na ty "nej" dny, tak je v jedny mistnosti neudrzis ani omylem.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 16:31 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Fifi
tsss, to je k sobě vůbec nepustim. To už by mě vyhodili s osmi chlupatejma kuličkama z baráku nehledě na to, že by mimino mělo mimina, brrrr, hrůza jenom pomyslet a ještě Píďovo potomky, no to už by byl tuplem otřes.
Ale co se divim, že ani vořeši tak nějak nezavadili o náš dům, hlídám jak ostříž a zatim nic. Kdy to bude nejlepší, zatím je to tak odhadem 10. den co hárá, takže teď teď následujících cca 11 dnů bude teda hustých jo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 16:46
- Nahlásit
Kalliope
Kazda fena ma ty nej dny jinak, u nas to byva tak kolem 12. dne, a to nejhorsi obdobi, kdy treba Bernas kvilel u dveri pokoje a chtel za Dorotou, trvalo jen asi tri dny. A pak jeste tak tyden pro jistotu byli separe, ale Dorota se po nem pak uz sama ohanela..
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 16:55
- Nahlásit
Fifi
mě se stalo, že si jdeme po městě, to bylo nějak na začátku harání, a v pohodě si hrála s fenkou knírače, pak s fenečkou westíka a vidím v dálce se k nám řítí nějaký pološtěně (zřejmě pubertos) většího psa, tak jsem si jí dala na vodítko, oni se očuchávali a Ejmule po něm najednou vyjela, tak jsem jí spucovala, pes k nám po chvíli zase přiběhl a zase po něm vyjela a takhle asi 4x, pokaždý jsem jí řádně spucovala, ale kdyby to mělo být po pátý tak se po něm zase ožene. Prostě chvíli ho oňufála a pak najednou po něm ošklivě vyjela.
Tak se mi normálně chtělo brečet, že snad zase budu mít doma druhýho agresora, ale pak jsme potkali ještě jednu fenu jezevčíka a to bylo v pohodě. Prostě vyjížděla jenom na toho psa, tak jestli to třeba nebylo tím hárání, hrozně si přeju, aby to tak byl ten důvod
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2008 17:06
- Nahlásit
Kalliope
Cmuchal ji drzoun vis kam....? Ono taky kdybys ji nemela na voditku, treba by byla ok. Nase feny jsou vzdycky pri zacatku harani netykavky, ale kdyz prijde ten spravny okamzik, tak by se spustily kde s jakym zenichem, kurtyzany.
Tak nepanikar, uvidis, az odhara a prestane vonet, ze to bude v pohode.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2008 09:10
- Nahlásit
Fifi
mno uvidíme. já se úplně lekla. Přitom si dávám pozor, aby když jdeme s Píďou neviděla to "špatný" chování a zatím se to daří, kromě extempóre, který bylo v Landštejně, tak se zatím ještě nestalo, aby byla u nějaký rvačky nebo vrčení. I Píďa se před ní ovládá... snad to bude dobrý
|