| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 15:47
- Nahlásit
J_J
Si ho koupil???? A nic nereknes....
Btw - proc se vubec prodaval?
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 15:49
- Nahlásit
nevim, psal jsem Ismimu tak cekam na reply...
a je snad jasne kdo ho koupil....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 15:50
- Nahlásit
J_J
No mne to teda jasny nejni!
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 15:50
- Nahlásit
Fifi no kdopak v CR asi ma na to koupit takoveho psa??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 16:08
- Nahlásit
J_J
Opet nejak nevim! A fakt nedelam blbou, jedinej, kdo me napada, jezdi hlavne po vystavach.. A taky nevim, za kolik se takovej pes prodava....
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 16:17
- Nahlásit
J_J
Vím, že jsem úplně blbá,ale co je to za psa??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 16:24
- Nahlásit
Kristýna
Hele, je nas blbkek vic, nic si z toho nedelej CUJO je na tehle strankach...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 16:27
- Nahlásit
Fifi
fakt jsem zvědavá,kdo ho koupil
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 18:46
- Nahlásit
Fifi - bingooooooooooo ano, koupil ho pan vystavovatel zrejme krom super vystav zkousi neco i na jine fronte, pokud ovsem neni tohle jen "prestupni stanice" pred prodejem nekam jinam
pro ty mene chapave - je z jiznich cech
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 18:47
- Nahlásit
a na vystavach dela "či či"
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 18:52
- Nahlásit
jinak jak ma na webu rodokmen te Dahomy - z toho vrhu jsem mel puvodne zamluvene stene.
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 20:13
- Nahlásit
jsem byl odpoledne zase zkusit stopu..udelal jsem mu stenatkovske pidiucko...a popravde jeste porad dela ze ma rymu
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 20:39
- Nahlásit
J_J
Nechápu jak ho mohl jeho bývalý majitel prodat!!!!Jsem viděla videa s jeho poslušností,obranou a stopou a seděla jsem v němém užasu....neprodala bych ho ani za milion...neprodala bych vlastne žádného psa , pokud bych nemusela....
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 20:45
- Nahlásit
no vsak s nim vyhral CACIT v amsterodamu a v americe byl 4 a mel stejne bodu jako 3, letos mu to uplne nevyslo v rakousku. no on nema misto ...ma tu fenu a ma doma jen tri kotce a jeste ma tysona - toho by nikdy neprodal a pak tam maji jeste rtw jeho manzelky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 20:48
- Nahlásit
Kristýna
Jsem viděla videa s jeho poslušností,obranou a stopou a seděla jsem v němém užasu
Ja jsem tez videa videla jiz drive, tez jsem byla v uzasu. Duvody prodeje se asi nedozvime.. Psa - jakyhokoliv - bych tez dospelyho z domu nedala, ale tohle je asi vyssi divci.
J_J
a popravde jeste porad dela ze ma rymu
A ses si jistej, ze treba fakt nema nejakou virozu?
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 20:49 - Změnil/a: J_J
- Nahlásit
jo prd viroza, bud si dela ze me srandu nebo je fakt v puberte
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 09:56
- Nahlásit
Fifi
v tomhle s tebou souhlasím, asi jsem příliš útlocitná, ale představa, že bych třeba Píďu za rok prodala (kdo by ho chtěl, mimochodem tohle je nabídka na převýchovu, kdo z něj udělá normální psa, tomu dám milión ), ale v těhle kurzích (myslím ty vrcholové) se to bere asi trošku jinak. Každopádně jen doufám, že chudák pes nebude putovat po Evropě jak balík.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 09:57
- Nahlásit
J_J
vydrž!!! Snad dostane rozum
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 10:05
- Nahlásit
jj nekdo mi rikal ze v peti letech uz by ho mit mohl..tak uz jen 4roky a dva mesice
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 10:11
- Nahlásit
J_J
Ted jsi me uklidnil...Barunka se možná jeste sklidní
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 10:32
- Nahlásit
no to nekdo rikal...ja nevim
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 10:32
- Nahlásit
J_J
Hmm, mě zase sousedi vševědi tvrdí, že v pěti letech mu rupne v hlavě a zabije mě, takže to máš těžký, když každej tvrdí něco jinýho
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 10:53
- Nahlásit
Kalliope
v pěti letech dostane rozum,rupne mu z toho v bedně a zabije Tě
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 11:13
- Nahlásit
J_J
Mi bylo řečeno, že ve třech letech a jak se nám tato hranice blíží, tak začínám pochybovat
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 11:47
- Nahlásit
ati
tsss, to teda bylo FTIPNÉÉÉ !
|
ati
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 11:49
- Nahlásit
Kalliope
to víš se musím bavit na účet jiných,jinak by mi hráblo z těch mejch héééreček,snadtěhotnejch
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 11:55
- Nahlásit
ati
no jo no, furt, prej Píďa vypadá jak kredenc, chcu objednat ten tahací postroj a konečně s ním začít něco dělat, problém je, že furt nejni ten sníh ... tak něco poraď (krom kola, to totiž nemám, a penízky taky moc nejsou
|
Wottan
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:46
- Nahlásit
Kalliope
Ahoj všichni,
nám proroci taky předpověděli, že budem zmasakrováni ve dvou,když se tak nestalo,tak ve čtyřech....No a psovi bude osm a sousedka se s náma přestala bavit,když mu bylo šest.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:47 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Wottan
ty to je ti teda zajímavý, já to brala jako bernou minci, tak jsem si objednala Ringo oblek, jako co kdyby náhodou a až Píďa dovrší pěti let, tak budu chodit jenom v ňom i do práce Nechápu kam ty lidi na takovýhle žvásty chodí
|
Wottan
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 12:52
- Nahlásit
Když budete mít chvilku,koukněte se na v rubrice kříženci předposlední fenka.Je hodně zvláštní,zajímalo by mě s čím může být křížená.V útulku píšou,jen že je to křížený rtw.Kus rotíka tam taky vidím,ale ten zbytek??
|