| Autor |
Zpráva |
J_J
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 07:57
- Nahlásit
juknete na stranky...pridal jsem vcera dalsi poslusnostni a obranarske fotecky Varonika
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:47
- Nahlásit
tak jsem koukal do map na to MR RTW a je to kousek...do belgie jsem to mel 1200km tady to je z chocne 390...z budejovic cca 170 takze ocekavam velkou ucast ceskych fanousku
|
scarlet
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:27
- Nahlásit
Nikita
Dekuju za radu, popremyslim o tom a zkusim to, takze pokud se tu budou objevovat nejake klikyhaky, tak to jsou me pokusy o vkladani fotky
Pastelka
Je to nova stanice Od Kozove hory,majitelka pani Hospodarova, maminka je Cirby z Hurek a tatinek Hir Haron RUS RPH Nekar. A je to strasnej mazel a je temer genialni Radost z ni tedy mame, je to nas medvidek.
|
crazy_horse
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:40
- Nahlásit
J_J
Vy pojedete? My urcite ne, ale pokud by jste jeli, tak toc a fot jak zbesily.
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:43
- Nahlásit
no to se neboj
hlavne se tesim na pokec s mym favoritem z be
|
crazy_horse
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 13:49
- Nahlásit
J_J
ten s ipo3 ve 2letech (nebo tak nejak) jak jsi rikal?
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 14:00
- Nahlásit
jo jo s nim
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 15:17
- Nahlásit
scarlet
nádherná
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 17:02
- Nahlásit
scarlet
Mala je fesanda. Hele, akorat - Na fotce ji je 8 tydnu a vazila smudla 6,5kg - to mi na 8 tydnu prijde celkem malo.. ALe asi to uz vsechno dohnala. Co na ni vase pidifenka? Jeste ji tupice nezaslapla?
|
scarlet
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 20:11
- Nahlásit
Fifi
ona byla malinka, ale nijak pohubla, jenze hned den po privezeni dostala chudera prujem ( zrejme vypila vodu z kvetniku , to nas jaksi nenapadlo pri uprave zahrady pro stendo) takze pak jeste pul kila zhubla, v polovine 9. tydne uz mela 7,5kg tak si myslim ze to darne dozene, roste jako z vody
zatim se nesezraly, ale pri nekterych hrach mam zastavu srdce - ty jejich zvuky vrazedny
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 20:37
- Nahlásit
scarlet
Jen at roste.. a koukej poradne fotit, jednu chvili to je mimco do naruce a najednou to ma 40 kg...
Ja uz sem na vrazedny zvuky pri hratkach zvykla, ale obcas se tu zastavi nejakej soused, ze se nam asi rvou psi...
|
scarlet
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 20:42
- Nahlásit
Fifi
tak ja si taky porad opakuju, ze to je prirozeny (to vis, moc je zkoumam), porad sleduju, ktera ty zvuky vydava
ted se zrovna totalne umrtvily hrou, jedna mi spi pod trikem a druha na kline (hadej ktera kde? )
zitra ji zvazime, mamka ji i meri ! mame doma proste mimco
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 20:48
- Nahlásit
scarlet
Hele, nevim teda, jaky hruzostrasny zvuky vyluzuje krysarik, ale dve rotvice, kdyz se o neco tahaj, stojej fakt za to....
A ktera kde zrovna u tebe spi - tezko rict... u nas to je vetsinou tak, ze obe rotvice spi NA me....
|
scarlet
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 20:55
- Nahlásit
Fifi
nepodcenuj pidizvyky ! ted jsou tedy obe opravdu jak nemluvnatka - Ajsinka se naucila spat na zadech, takze vystrkuje to svoje nahy brisko - ale kdyz se rozjedou, to tajim dech
hlavne Aja roste jak z vody, 4 dny jsem byla ve skole a koukala jsem co to mame doma za medveda o vikendu budu zase fotit jak diva a urcite neco ukazu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2006 20:58
- Nahlásit
scarlet
Uz se tesim na fotky! Ono jim to brisko pak tak rychle zarusta... A spani na zadech je preci prirozenou spaci polohou kazdeho spokojeneho rotvika!!!
|
crazy_horse
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 10:18
- Nahlásit
Tak by mne zajimalo, jak se budou nekteri "funkcionari" divat na smrst kladnych ohlasu na VV a spoustu diku Lucce, tak jak se to ted rozjelo na knize rkcr.
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 10:20
- Nahlásit
to jsi byl ty alias VK????
|
crazy_horse
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 10:30
- Nahlásit
J_J
uz to tak vypada
|
ati
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 11:27
- Nahlásit
J_J
VK to je asi velký knírač,nebo né?
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 12:08
- Nahlásit
ati
VK to je asi velký knírač,nebo né?
To je! Crazykůň má evidentně pro fousy skrytou slabost, žeby další z rotvajleřích lidí, kdo se zahleděl do knírů?
|
crazy_horse
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 13:03
- Nahlásit
Nikita
Nikito sorac, ale to NEEE
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 14:02
- Nahlásit
Ahoj všem!!!
atiFifi
Holky, mám radost! Ten balonek místo žrádla vážně funguje! Je to o 999% lepší a mám z toho fakt super pocit!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 14:04
- Nahlásit
Pastelka
SUPER!!! Tak at se dari i nadale!! Proste co pes, to jiny pristup.. Hlavne, ze ste se s Kytickou konecne na necem domluvily!
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 14:20
- Nahlásit
Fifi
Díky!!! No to nám to ale trvalo! Jsem vážně ráda, snad to nebylo jen momentální osvícení mojí tupičky. No nechám se překvapit.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 14:57 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Pastelka
Porad lepsi nekdy, nez nikdy!!!
A me snad zacinaj cuby hibernovat, jak se venku spusti dest, je to tu jak v Blaniku... Clovek aby je paci ven heverem..
|
scarlet
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 16:51
- Nahlásit
|
scarlet
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 16:52
- Nahlásit
Sakra...tak ja nevim, kde delam chybu...
|
scarlet
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 16:55 - Změnil/a: scarlet
- Nahlásit
|
scarlet
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2006 16:57
- Nahlásit
tak to taky nevyslo , omlouvam se vsem za ty moje spamy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2006 15:05
- Nahlásit
Ahoj vsem.
scarlet
Tez netusim, kde se nachazi chyba v systemu..
Babi leto je k nam letos obzvlaste stedre, coz? My byly na vychande s kamosem dogousem, pres vikend jsme neco malo pocvicily, povyletovaly, perdel zacina zase poslouchat, Amyk zatim zadne zraneni s pacinama, takze - vse je zatim, jak by byti melo..
Jedete nekdo do Prahy na bonitaci a svod?
|