Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 11:12
- Nahlásit

Ahoj fsem..
Tak hlasim, ze jsme si vikend krasave uzili, vyletovali jsme..
Gratuluju Atusce i Jessie k jejich uspechum v Brne!!!!!
A nam prisel konecne rentgen.. Zadna hruza, ale taky zadna slava.. DKL 0/0 a DKK 0/2.. Holt, co vet, to jiny uhel pohledu.. Ale hlavne, ze to mame za sebou!

Kalliope
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 12:16
- Nahlásit

Fifi
no aspoň, že tak. Nikdy neni tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř, já si myslím, že ty výsledky jsou docela dobrý, ne??

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 12:33
- Nahlásit

No, mohlo to bejt lepsi.. Holt tam posuzovatel nameril dvojku, co nadelam.. Ja ty snimky videla, a zdalo se mi to celkem OK, takze se budu ridit tim, co mi rekl vet, co nas rentgenoval - ze Amyk muze mit jakoukoliv zatez bez omezeni a ze je to f poho. Koneckoncu vcera i predevcirem si s naprostym klideckem odklusala pres dvacet kilacku.. a dneska by sla zase. Jenze to uz by panicka nezvladla, neb se sotva plazi chuzi...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 12:37
- Nahlásit

Ahoj všici!!! Venku je tak náááádherně! A ten překrásný výkend!
Fifi
No jo, holt co naděláš...jsou horší věci na světě. My jsme absolvovali jen tak ze zvědavosti( a taky kvůli mýmu svědomí ) RTG zoubků. Nejsou tam ani založený, takže je to genetický. Trošku jsem se bála, jestli jsem něco nezanedbala ve výživě.
Jinak holkám gratulujeme k výstavním úspěchům!!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 12:40 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Kukejte

Pastelka
Si myslim, ze tys nic zanedbat nemohla... Tam to bude asi po tatkovi..

Pastelka
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 12:42
- Nahlásit

Fifi
No teď už to vím taky.

Nikita
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 12:47
- Nahlásit

Fifi
Proboha co je to za slona???

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 12:48
- Nahlásit

Nikita
To by me taky zajimalo... To je drobecek, ze? Napadnul me bullmastif..

Kalliope
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 13:04
- Nahlásit

Fifi
ano to bylo taky první co mě napadlo - bullmastif, ale to je teda vobluda - teda nééé ve špatným, jako že je obrovskej, příšerně velkej, to teda nevim jak by to dopadlo kdyby pes chtěl jít doprava a já doleva

jinak ty chodíš s Amykem takovýhle tůry ?? To já právě chtěla počkat až budou Píděti tak 2 roky a pak mu pomalu začít nakládat kvůli kloubům, ale jak tak koukám na vás, tak vy jste teda pořádný sportovci

Kalliope
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 13:08
- Nahlásit

teda ale jak tak na to koukám, tak mi to přijde jako fotomontáž ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 13:09 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Kalliope
Jak by to asi mohlo dopadnout.. - sla bys za psem..
Proc fotomontaz?

Chodime.. Obcas.. Je zvykla odmala, samozrejme, ze jsem na ni hnedka nevybalila takovou turu.. Proste, postupne jsme vychandy prodluzovali podle jeji kondicky. A chodime po lese, kde je mekky teren, ona je magor, ta by slapala klidne treba padesat km. U kola jsem ji zatim nezkousela, v lese si tape svym vytrvaleckym tempem a je fakt f poho. A sportovec je ona, ja se za ni belham skorem o hulcicce..

Kalliope
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 13:30
- Nahlásit

Fifi
no já jenom, že asi předevčírem jsem šla se psem ven, jen tak na takovou rychlovku cca 4 kilometry, víc ne. No a on si při zpáteční cestě uprostřed chůze lehl a tvářil se hodně unaveně, tak jsem si řekla, že to přece nemůže být možný, jindy chodíme dál .... ale on se furt tvářil dost unaveně, najednou v dálce uviděl kočku, okamžitě ožil a byl připraven jí řádně prohnat. Takže na tohle hajzlík energii má, ale na procházku ne, tak jsem se nakrkla a ty zbývající 2 kilometry jsme během doklusali domů

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 13:53
- Nahlásit

Kalliope
Kdyby energii nemela, urcite ji nikam do dalek netaham. Ale v tom lese ve stinu bylo krasne, prijemne.. Smarja, ted to bude vypadat, ze Amyka od malinka pretezuju, tim ji kazim klouby a nutim ho k nejakym extra vyslapum... Opravdu, tak to neni..

Ja kdybych mela klusat 2 km, tak me pak rovnou muzou odvezt - bud na ARO nebo na vozejku...

Nikita
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 14:10
- Nahlásit

Kalliope
to teda nevim jak by to dopadlo kdyby pes chtěl jít doprava a já doleva
Šlo by se prostě doprava, jak by to asi jinak mohlo dopadnout?

Fifi
Ja kdybych mela klusat 2 km, tak me pak rovnou muzou odvezt - bud na ARO nebo na vozejku...
No, nevím jestli mám připomínat mé zážitky na toto téma...

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 14:18
- Nahlásit

Nikita
Ale ty ses blazen, tys neklusala 2 km, nybrz si byla tazena dvema fousama pres 10km...

Nikita
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 20:36
- Nahlásit

Fifi
No když už něco dělám, tak pořádně, ne?

jessiertw
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2006 21:12
- Nahlásit

Ahojky!!! Také gratulujem Atince a FIFI děkujeme, Kimek byl zlatej..
Hned ráno jsem se u auta chytla s nějakým blbečkem s rotvikem, no a pak už bylo jenom dobře

ati
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 08:50
- Nahlásit

jessiertw
ahoj děkujem a GRATULUJEM jste šikulky,cos měla za problém

jessiertw
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 10:00
- Nahlásit

ati
Ale fena mi chtěla čapnout po psovi a pán říkal paní ať ji drží, tak jsem si jen tak pro sebe povzdechla " No, to by si vydělala" (ze srandy). Pán to vzal vážně a začal spekulovat o tom, že jeho fena má zřejmě vyšší cenu, tak jsem mu řekla, že o tom bychom si mohli popovídat

Kalliope
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 10:08
- Nahlásit

Fifi
však mě málem vezli, toto byl můj první a poslední "megavýkon", dál se do takovýchto dobrodružství raději pouštět nebudu, pro jednou mi to myslím stačilo

Pastelka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 10:09
- Nahlásit

Ahoj holky!!!
Fifi
Já myslím, že 20 km je v poho. My to v sobotu dali taky a to jsme ještě házeli tenisák a půlky stromů, aby se nám zlatíčko trochu unavilo.Občas mám pocit, že je na baterky. My byli naprosto odrovnaný a to torpédo ještě doma štěkalo a nutilo nám balonky dál
ati
Už jsi zdravá? Co palec a chřipka? Přijedete za bubákem?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 10:10
- Nahlásit

jessiertw
jéžišmarjá, co je někdy schopnej člověk vypustit z pusy to jeden žasne, co ...?

ati
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 10:23
- Nahlásit

Pastelka
chřipka zažehnána,palec ještě bolí,ale je to lepčejší no přijedem samo,v sobotu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 10:48
- Nahlásit

Pastelka
My to v sobotu dali taky a to jsme ještě házeli tenisák a půlky stromů, aby se nám zlatíčko trochu unavilo Copak mi to pripomina???
jessiertw
Treba si pan myslel, ze vetsi pes ma vetsi cenu... asi to bral podle vahy..

Pastelka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 11:00
- Nahlásit

ati
Tak to je prima!!! V sobotu jdu taky.
Fifi
No já se jenom musela smát, jak se Roman snažil a házel, div, že si nevykloubil ruku, Kytka vždycky běžela jak o závod. Dokonalej bumerang, zase mu to rvala do ruky, s takovým tím dychtivým výrazem, házej přece!!! A Roman házel a pochvaloval si, jako že bude unavená a spinkat. Přepočítal se. Doma jí důvěrně říkáme Samaro.( Jako ta holčička z Kruhu, co nikdy nespala, až jí pak maminka hodila do study) Copak mi to pripomina??? Asi to mají v rodině.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 11:06
- Nahlásit

Pastelka
Hele, vem si s sebou v sobotu fotak, a neco nafot. Kousy kous do bubaka..

V rodine to asi maji, Amyk taky furt neco zuzla, otravuje s klackama apod.. A Samaro - to si uz ani nepamatuju, ale je to dobrej nazev...

J_J
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 11:06
- Nahlásit

tak jsme byli s Ivou v sobotu zas s pejskama u rybnika...
na prvni je Varonek a na druhe Kerka...uz vim na co je dobry ocas

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 11:09
- Nahlásit

J_J
uz vim na co je dobry ocas
No, to ti to trvalo...

ati
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 11:12
- Nahlásit

Fifi
jsem zvědavá jestli bude foták,já ho ,,beru" každej víkend,do Brna jsem vzala skutečně,ale jsem nna něj zapomněla. Tak to bylo prd platný

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2006 11:14
- Nahlásit

ati
Toz ja te budu bombardovat v so SMS a neustale pripominat - fot, fot, fot!

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání