Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / IPO x TART
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
Nela
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 10:44
- Nahlásit

Sali
no on každej pejskař musí být trochu cvok, jinak není dobrej pejskař. Ale v tom dobrém slova smyslu. Tak to vám tedy tu partu přeju. Mě je vždycky dobře když jsem s dobrejma lidma. A těch je všude pomálu. Vadí mě závist, ta nadělá strašně moc zla. Bohužel i mezi pejskařema jí je až dost. Člověk prostě někdy žasne.
Ale pejskové mi to vynahrazujou.
Tak hodně štěstí v práci se psama

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 11:42
- Nahlásit

Nela
víš,on to skoro nikdo z nás nedělá vrcholově...kromě externistů Luboše Jonáše,který je takovej maliňáckej polobůh,a manželů Součkovejch,zase polobohů přes ovčouny,a tak si nějak není co a proč závidět....jim se závidět nedá,jen je obdivovat a snažit se je napodobovat...všichi ostatní se dřeme a těšíme z každý drobnosti,z každýho dalšího krůčku žádaným směrem...někomu to míń kouše,někomu to míň čuchá,někdo má zvíře zase skoro dokonalý,ale navzájem si pomáháme co to jde...

Nela
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 13:09
- Nahlásit

Sali
já si taky sice cvičím hlavně pro radost mojí a mého psa, ale jsem za každý stupínek - každou další zkoušku - vděčná a spokojená a mám vždycky hroznou radost. Ty zkoušky mám jako vzdálený cíl, abych měla něco, co mě táhne dopředu. Ale když se nedaří, nijak mě to neštve. Těch věcí, který musím zvládnout je strašně moc a tak někdy jsou ty priority bohužel někde jinde a koníček je trošku poodstrčený. Jsem ráda, že ještě existují lidi, který to berou tak jako vy a já. Zkrátka nikdo není dokonalý, a pokud si to uvědomujeme, jsme o velký krok dál správným směrem. Kdo si o sobě myslí, že je chytrej a ty ostatní, že strčí do kapsy, tak ten na to dřív nebo později dojede. U psů určitě.
Tak ať vám to štěká, čuchá a kouše.

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 13:21
- Nahlásit

Nela
hele ale to vnímání reality je taky hodně i o tý inteligenci.....skuteční experti bývají dost skromní lidé...asopň ti co znám ze svého oboru....

Nela
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2005 15:30
- Nahlásit

Sali,
jo to je pravda, že opravdově chytrý lidi bývají skromní. S tím mohu jen souhlasit. To je i v jinejch oborech. Většinou chytrej mlčí, hloupej křičí... Já jsem taky myslela ty rádoby chytrý....

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání