| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2015 22:07
- Nahlásit
LucinkaK
Nechci delat nejake kroky, pri kterych vim, ze se trapi nebo ze ho tim omezuji. To, ze mu nekam polozim podlozku, na kterou muze jit curak pro me omezujici neni. Proto zkousim tuto posledni moznost.
Curat, ten organ, vid.
A ne, ja ti rozumim. Jen halt vic moznosti asi neni, bud podlozky, pliny nebo se smirit. Ja mela kdysi na doziti utulkace a byla jsem smirena. Mel jatra v haji, ledviny taky, byt na diete a s castym venceni to bylo porad o uklidu sracek doslova z dlazby a vytirani curani.
Diky bohu ho z toho dostali a sami neveri ty energii, kterou jeste ma a jak se z toho vseho dokazal v tomhle veku dostat.
Tim spis bych neresila nejaky pocurani.
|
LucinkaK
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2015 22:11
- Nahlásit
Fifi
Tak ja bych to taky nejak neresila, kdyby jsme vsude nemeli plovouci podlahu a ta uz je skoro na vytrhani
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2015 22:15
- Nahlásit
LucinkaK
kdyby jsme vsude nemeli plovouci podlahu a ta uz je skoro na vytrhani
jak sem psala drive, poridte naky lino, treba vyrazeny. A natahnete do chcaciho pokoje.
|
LucinkaK
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2015 22:18
- Nahlásit
Fifi
Asi to bude nejlepsi reseni. A to pro vsechny. Ale aby nezacal chodit jinam
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 11:49
- Nahlásit
zbrnd
a nebo existuje nejaka konkretni diagnza ohledne "nestihajiciho srdce" ..vzhledem k tomu, ze zde oprujete pojmy jako "srdce nestiha", spatne slabe srce ci podobne, uvadel jsem, z meho pohledu vcelku logicky svuj nazor, ze bych si proveril nutnost tech diurektik - se v tom zbytečně pitváš. Prostě stejně jako starým lidem i starým psům srdtce selhává. Selhává jako jeden z prvních orgánů, protože dře léta bez jediné přestávky, má to logiku. Nehodlám Tě poučovat, protože je mi jasné, že to víš dobře sám. Jako laik, není nikdo z nás schopný posoudit nutnost diuretik. Zadavatelka se na to zeptala, odpověď dostala, tečka. Netvrdím a sama jsem si tím teď prošla, že veterináři vědí a dělají vše správně. I když se snaží, holt možná se mělo něco udělat jinak, ale úmysl v tom nehledám. U nás se snažili všemožně udělat všechno co nejlíp a nejsprávněj, jenže nemoci se nějak vyvíjejí, někdy nepředpokládaně, někdy si člověk musí vybrat mezi dvěma zly...Asi tak.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 13:25 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
worick
se v tom zbytečně pitváš
Psal jsem tu pomerne dlouhou reakci Fifině, ale to je zbytečný číst a zbytečný pitvat se v tom, protože přeci starý a nemocný lidi a psi tu jsou prostě proto, aby už odešli a udělali místo dalším. Navíc je nutný stopro věčit lékařům a vetům, protože to jsou prostě lékaři a veti a tedy to, co řeknou tak je a basta fidli.
Tak jasny, vzdy je jenodussi cloveka nebo zvire odepsat s tim, ze se v tom nebudu zbytecne pitvat a zduvodnit si to tim, ze jsem udelal maximum, neb jsem cloveka zavedl k doktorovi a ten "rekl ze" nebo zvire k veterinari, ktery "rekl ze"
Pokud budu mit zase nekdy v zivote prilezitost, budu se v tom zase "zbytecne" pitvat. Pro me to smysl dava
|
LucinkaK
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 16:59
- Nahlásit
zbrnd
Myslite si, ze kdybych to brala tak, ze je tu aby odesel a udelal misto dalsim, tak bych v jeho veku do jeho oeprace, vysetreni a lecby vcetne specialni diety nacpala pres 50tis za pul roku? To bych byla asi padla na hlavu a spis bych ho nechala uspat. Ale tady se bavime o necem, o cem vim nejlip ja jak nastaveni lecby a vysetreni probihali. Verim, ze na veterinarni klinice udelali maximum pro to, aby byl pes v poradku. A verte, ze byli chvile, kdy uz to vypadalo ze je konec a stejne se snazili, i kdyz mi mohli rict, ze to bude lepsi ukoncit. Takze muj nazor je, ze jsem z touto klinikou spokojena. Po vsech strankach.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2015 23:29
- Nahlásit
LucinkaK
Myslite si, ze kdybych to brala tak, ze je tu aby odesel a udelal misto dalsim
Nezabyvam se tím, co si myslíte. Je mi to takřka fuk.
Reagoval jsem na příspěvek worick obsah jsem nevstahoval ani k ni ani k Vam
tak bych v jeho veku do jeho oeprace, vysetreni a lecby vcetne specialni diety nacpala pres 50tis za pul roku?
Mnozstvi penez nesvedci nikterak o tom, jak moc dobra ci spatna byla ta vet. pece o nej.
Ale tady se bavime o necem, o cem vim nejlip ja jak nastaveni lecby a vysetreni probihali.
Ja jsem se o tom uz sice chvili nebavil, ale pokud to teda vite tak dobre jemi velmi s podivem, ze jste proste jednoduse nenapsala tu diagnozu a medikaci, coz by nekspis vsechny tyto peripetie ukoncilo ze startu neb by bylo fakticky zrejme, ze se veci opravdu maji tak, jak tvrdite tedy ze ty prasky jsou nutne a to nej co muze jen dostavat.
Verim, ze na veterinarni klinice udelali maximum pro to, aby byl pes v poradku.
Tak verte...uz jsem to psal tusim nejednou..neberu Vam vasi viru ani Vam ji nezakazuji.
A verte, ze byli chvile, kdy uz to vypadalo ze je konec a stejne se snazili, i kdyz mi mohli rict, ze to bude lepsi ukoncit
To o nicem nesvedci. Klidne to mohli delat kvuli vidine dalsich prijmu.
Takze muj nazor je, ze jsem z touto klinikou spokojena. Po vsech strankach.
To je samozrejme Vase vec, ale jaksi to nesvedci o nicem jinem nez ze jste s nima spokojena.
|
LucinkaK
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2016 01:42
- Nahlásit
zbrnd
Diagnoza je selhavani srdce a ma onlologicky nalez v brise, ktery uz v jeho veku nebudu resit. Riziko, ze by operaci neprezil je moc velke. Jinak leky bere: Cardalis, Rytmonorm, Furon, Concor, Prednison a Theoplus na rozsireni cev v plicich. Dal uz jen vitaminy.
|
michna
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2016 12:47
- Nahlásit
no to je celkem pekna soupravicka
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2016 14:28
- Nahlásit
LucinkaK
Diagnoza je selhavani srdce a ma onlologicky nalez v brise, ktery uz v jeho veku nebudu resit. Riziko, ze by operaci neprezil je moc velke. Jinak leky bere: Cardalis, Rytmonorm, Furon, Concor, Prednison a Theoplus na rozsireni cev v plicich. Dal uz jen vitaminy.
No vidite, tak nyni po te presne diagnoze je hned kazdemu jasne, ze to fakt jinak nejde a je to vyreseno
Hezky novy rok.
|
LucinkaK
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2016 23:33
- Nahlásit
zbrnd
Ale o diagnoze selhavani srdce jsme mluvili jiz od zacatku.
Taky preji hezky rok 2016.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2016 00:54
- Nahlásit
LucinkaK
Ale o diagnoze selhavani srdce jsme mluvili jiz od zacatku.
Samozrejme. Fena me sestrenice zas mela napr. diagnozu psinkovy kasel a pani veterinarka ji to vylecila za jeden den pomoci ATB
Vam jeste hezci.
|