Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Ničení bytu
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Neumi
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 19:16
- Nahlásit

já starýho nenechám, jasně, že houknu...bohužel jak jsem psala, že se mi 2x stalo, že jsem ani netušila co se stalo...a než jeden zareaguje...jen jsem se ptala, zda tomu lze nějak předcházet...
houknout už je pozdě...nehledě na to, že by to možná šlo i bez houkání a bylo by to i produktivnější
Předcházet tomu lze tak, že nastavíš (a samozřejmě psy naučíš) pevná pravidla/rituály,která by mimo jiné měla eliminovat riziková místa....(např. u nás večeře mladšího doma - syrové = starší leží vždy na daném místě, mladší žere u mě na vodítku,večeře ukončená jasným"dost". Když večeří venku, není problém, starší si může vedle něj i lehnout)....a zároveň s nimi budeš pracovat

zbrnd
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2015 23:36
- Nahlásit

capar
nez bych tady furt brecel na tom netu, tak se radeji smeju

vite ony ty rady nektery tady jsou v zasade fajn na tu ci onu situaci, ale jaksi mam podezreni a vsadil bych na to, ze spravne, ze problem je v tom, ze s temi psy/psem neumite komunikovat a to bohuzel nejde takhle po netu poradne resit
i kdyz presne pochopite, co vam zde XYZ radi a aplikujete to doma zcela spravne, tak to nemusi vubec zabrat, protoze nejspis nevedomky budete delat spatne jine veci a ti psi proste vnimaji vse do kupy jako jakysi celek a podle toho, jak to na ne pusobi, pak oni pusobi/chovaji se zpet smerem k okoli
podle me pravdepodobnost, ze vam rady z netu pomohou neco vyresit je miziva
chtelo by to nekoho, kdo se psy umi a kdo by na vas kouknul nazivo....no a to je problem zase v tom, ze jako vsude i v teto oblasti je vice tech neschopnych vydavajicich se za schopne nez schopnych vydavajicich se za schopne
i přesto bych zkusil jit touto cestou tedy zkusit nekoho najit, kdo na vas koukne

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání