| Autor |
Zpráva |
stachovaluca
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 07:03
- Nahlásit
no nic strašného samouřejmě neprovede,taky ji netrestam bičem,plesknu ji něčím po zadku přiměřeně.většinou neposlechne,když jsme venku,něco ji hodně zaujme tak už ji nepřivolám ani náhodou.na každého platí cukr a bič.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 08:53
- Nahlásit
stachovaluca
plesknu ji něčím po zadku přiměřeně
tak asi to není přiměřené, když pak odmítá přijít, ne?
Borderky jsou dost cíti a zároveň dost chytré, když ji vysvětlíš, co dělat má, místo abys ji trestala za to, co podle tebe dělat nemá (btw. ve 3 měsících fakt nemůže mít upevněné přivolání, tak je blbost ji trestat za to, že ho nedělá, vždycky potrestej radši sebe, že po ní chceš něco, cos ji nenaučila).
na každého platí cukr a bi
až na ty, kteří se po biči už budou vždycky bát, nebo se zašprajcujou a fungovat prostě nebudou.
|
stachovaluca
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 09:50
- Nahlásit
Děkuji za radu,ještě prosím druhá věc s tím autem,hrozně tam pláče celou cestu,přitom se jede vždycky tam kde se vyřádí,v autě má i svoji hračku,už jela asi pětkrát a pořád stejný scénář.tak nevím jestli jí mám vozit nebo to nechat až bude větší....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 11:06
- Nahlásit
stachovaluca
ještě se vrátím k tomu trestání a cukru a biči...měli jsme souseda, který své dva kluky(děti) trestal tak, že si museli nastoupit s kusem hadice, se kterým je pak zmlátil Pán umřel v 50 na rakovinu plic a ač nevěřící, tady bych konstatovala, že boží mlýny mlely spolehlivě. Jeden syn mi zmizel z dohledu, ale z druhého syna je stejný zmetek, jako byl jeho otec...takže nějak v tom pozitivum nevidím. Nejsem proti tělěsným trestům, ale ono je rozdíl jedna dobře mířená v pravou chvíli, než si psa přivolat a potrestat. To je cesta do pekel.
Co se cesty autem týče: jezdí v přepravce, v kufru nebo na zadních sedadlech? Nám samojed zpočátku zvracel a do auta nechtěl, ale výhoda byla, že jezdili dva psi spolu, takže jsme před cestou přestali dávat jídlo a tím, že neměl co zvracet a cesta byla vždycky na výšlap někam dál...tak i když pořád nejezdí nijak rád vydrží, poněvadž to má spojené s tím výletem
|
stachovaluca
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 11:32
- Nahlásit
No tak to je dost hrozný.ja mám dvě děti a nebiju je nikdy.občas schytnou lepanec za drzost ale biti nikdy nezazily.v autě mi jezdí pejsek zatím vzadu.když si ho dám dopředu tak mi leze za volant.když jedu i s detma tak je to lepší,zabavi ho.ale jak jedu sama tak je to peklo.
|
stachovaluca
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 11:33
- Nahlásit
No tak to je dost hrozný.ja mám dvě děti a nebiju je nikdy.občas schytnou lepanec za drzost ale biti nikdy nezazily.v autě mi jezdí pejsek zatím vzadu.když si ho dám dopředu tak mi leze za volant.když jedu i s detma tak je to lepší,zabavi ho.ale jak jedu sama tak je to peklo.
|
Neumi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 12:53
- Nahlásit
ja mám dvě děti a nebiju je nikdy.občas schytnou lepanec za drzost ale biti nikdy nezazily.
no, to je totéž, jako když někdo říká, že alkohol nepije, jenom pivo......
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 13:24
- Nahlásit
metoda cukru a biče může fungovat pouze za předpokladu,že oboje je v rovnováze a nepřevládá ten bič..to zas neumí každej..pro odpůrc e této metody za sebe dodávám,že bičem se nemyslí bič skutečný ,stejně jako cukrem se nemyslí skutečný cukr,ten je pro pejsky nezdravý .p
co se auta týče,určitě nepřestávat v domnění,že jí to přejde,ale jestli to dobře chápu,cestuje volně po autě za jízdy? to je dost o průser,zkusila bych kenelu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 14:34
- Nahlásit
davidkova renata
za předpokladu,že oboje je v rovnováze a nepřevládá ten bič..to zas neumí každej..
To ne. A navíc páníček ze kterýho padaj v nepochopitelnejch souvislostech dobroty a pochvaly je sice divnej, ale dá se nějak přežít. Pokud jsou blbě načasovaný tresty a pes si je nedokáže dát do souvislostí a najít pro ně nějaký pravidlo, je to průšvih velkej.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2015 19:16
- Nahlásit
birma
inu je to s jako každou jinou metodou a pomůckou )) pokud to neumíš,máš problém
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2015 16:32
- Nahlásit