| Autor |
Zpráva |
koko123
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2015 13:57 - Změnil/a: koko123
- Nahlásit
...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2015 14:27 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Vlastně ten pes nás rozdělil...
Ne ten pes. Vy jste se navzájem rozdělili tím, že jste to tomu psovi umožnili se takhle chovat a tzv. mu nevytýčili mantinely tedy nenaučili ho/ji, jak se chovat má
test:
Když Vám bude denně spolupracovník osahávat fifinu, co uděláte?
1.pokusíte se ho umravnit
2.necháte si to líbit, ale vytvoříte o tom novou událost na Facebooku, ať každý ví, co je to za mizeru tak tam dáte i fotoreportáž
3.pokusíte se zajistit, aby se to hlavně nedozvěděl přítel
4.pujdete si nechat poradit na forum www.sahaminafifinu.cz
|
koko123
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2015 14:37 - Změnil/a: koko123
- Nahlásit
d
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2015 14:59
- Nahlásit
koko123
dulezity je si uvedomit, ze to reseni je opravdu v principu jasne a snadne:
ukazat ji co muze a ma delat a ukazat ji to dusledne...
provedeni muze byt slozitejsi, to zalezi na Vasi a (asi) pritelove osobnosti
verte neverte, pokud neni nejak nemocna, delat to bude, prizpusobi se, kdyz ji vysvetlite cemu se ma prizpusobit
zadne spešl poucky a metody na to nejsou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2015 15:05
- Nahlásit
zbrnd
Koko nechce slyšet, že podělali výchovu psa jak to jen šlo a napravěj to jedině dlouhodobou a náročnou prací se psem, to je přiznání si chyby a navíc spousta práce, oni chtějí slyšet, že jejich pejsek je chudák se separační úzkostí a oni jsou chudáci, že to musej snášet a potřebovali by nějakou radu, jak z těch chudáků udělat šťastnou trojku ze dne na den, tak se vytas s nějakou radou, i když už to radši smázla
a brzo to tady asi zamkne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2015 15:06
- Nahlásit
koko123
zbrnd má pravdu a to žes to tady smázla, místo aby ses nad tím a hlavně nad sebou zamyslela... no je mi líto tvého psa, bohužel bude zřejmě i nadále stejnej chudák jako je teď
|
Neumi
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2015 17:43
- Nahlásit
....a zas nic nevím....
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 00:49
- Nahlásit
zbrnd má pravdu a to žes to tady smázla, místo aby ses nad tím a hlavně nad sebou zamyslela...
ano, zbrnd má pravdu: ....jste to tomu psovi umožnili se takhle chovat a tzv. mu nevytýčili mantinely...
Bohu žel, se to tu člověk často dozví (a to nejen od žbrndy) takovou formou, že se nově příchzím ani nedivím, že hned zase jdou.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 08:01
- Nahlásit
Walda
tak ono Waldíku, to je o mém přesvědčení a o tom co chci ..... zastávám názor, že s těmi, kteří se urazí, nehledají obsah, ale emoce a pod. nemá vůbec smysl komunikovat.
Já si myslím, že tady zadavatelka se sice urazila, ale tuším, že to není žádná Nána hloupá dle jejího projevu a tak si to v hlavě urovná a minimálně si z toho odnese něco jako "tam ten blb, co byl na mě zlej tvrdil, že to děláme hodně špatně" ... a to je imo to TOP, s čím se odsud dá odejít
jinak se tazatel dostane do sraček jako třeba vedle ve foru o tom stresu, kde spousta psoznalců bude chytračit o stresu aniž by si ujasnili, o čem přesně vlastně píší a když je na to upozorníš, tak nejspíš nejsou schopni ani pochopit, co jde..oni přeci nebudou slovíčkařit neb je vlastně jedno, jaký stres máme na mysli, důležitý je, že o tom odborně kynologicky potlacháme .....no a tak je to tady již léta
já styl komunikace tady fakt měnit nebudu i z dalších důvodů samo sebou
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 08:07 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Walda
nebo ty si jako vážně myslíš, že i když zformuluješ tu nejlepší odpověď dejme tomu nejlidštějším nejmilejším a nej nej nej ve všech ohledech způsobech, tak že je větší pravděpodobnost, že si z ni tazatel něco vezme? Vždyť on neumí přeci posoudit, která odpověď je lepší, jinak by se většinou neptal a bohužel spíše ho zaujme nějaká odpověď výrázná třeba tím, že se tam zmiňuje pozitivní metoda, zaručeně fungujcí zázračný klikr nebo všeřešící pilulka, radič se odvolává na nějakou emotivní záležitost apod. Vždyť tohle je součást naši konzumní tupé společnosti a řídí se to stejnými zákony ... se stačí kouknout, kdo se dnes prosadí a jak. Lůza chce bombastickou lacinost ..
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 08:30
- Nahlásit
zbrnd
Hluboce psychologické, s výrazným terapeutickým účinkem na autora.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 13:04
- Nahlásit
představuji si se vší fantazií, co tak asi bylo v tom koko-dotazu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 13:10
- Nahlásit
Vero
ale čoveče, to je ani nenapadlo, že je to teď tak zajímavá diskuze bez toho zadání
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 14:13
- Nahlásit
Vero
co tak asi bylo
Velmi rozvinutá separační úzkostná porucha a další věci kolem.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 14:14
- Nahlásit
[b]Vero[/b já si to přečíst stihla - děs běs. Zbrnd byl ještě velmi milý, odpověď přesná...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 14:18
- Nahlásit
Walda
Hluboce psychologické, s výrazným terapeutickým účinkem na autora.
Tak jo, ty prostě žiješ v trochu jiném světě...trochu více si tam v něm namlouváte, že my lidé jsme slušní, máme reálnou morálku a podobně. Já mám raději fakta a realitu.
To je celý.
Ale zas na czpsu je prostě boží psina...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 14:23 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Walda
Velmi rozvinutá separační úzkostná porucha a další věci kolem.
Rozhodně, ještě bys měl Vero sdělit, že navíc hypertenze a 73% čance na rakovinu levého vaječníku z 54% ovlivnitelná na 89% pozitivně kvalitní granulovanou dietou Hory, o jejiž ultimátní kvalitě svědčí sedmertě hluchá studie jednoznačně potvrzující optimální rozlišení použitých png v G-addwords s více než 135,21% pravděpodobností na více jak 85% konverzní poměr ve více než 74% států.
Navíc je patrno, že fence hrozí možnost úrazu po napadení syrským běžencem v letech 2016-2017 na necelých 0,0000007%
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 14:54
- Nahlásit
Vero
no ve skutečnosti to bylo na téma Celou dobu skáčeme jak náš pes píská a už se nám to přestává líbit, tak bychom potřebovali kouzelné zaklínadlo, co způsobí, že nejlíp zejtra bude pejsek dělat co chceme my a hlavně nebude o tom chudáček ani vědět.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 15:20 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Velmi rozvinutá separační úzkostná porucha a
vůbec mě by zajímalo jak pejsci mohli přežít celou tu dobu, kdy jim neměl kdo takovýhle špeky diagnostikovat , jak mohli přežít celou tu dobu bez pomoci pomocí zázračných kapek, co jim kápneš dvě kapky do pelechu a nejen že se zbaví tyhle ty šílený úzkosti, dokonce je vyčístíš od rýmy nejméně na pět let a když jim k tomu i párkrát klidneš, pozitivně si tím upevní i sedmý až dvanáctý obrrrtel...někdo se ovšem domnívá, že místo klikání je lepší prásknutí bičem, na toto téma ještě na psím harDvardu tedy czpsu nepanuje jasná zzhoda mezy fodborníky
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 18:02
- Nahlásit
zbrnd
že my lidé jsme slušní, máme reálnou morálku
Takhle hluboko to není. Tady jde jen o to, jestli člověk přistoupí na tu internetovou anonymitu, že může cokoli napsat, slovo nic neznamená, a nemusí se při tom nikomu dívat do očí. To je každýho věc.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 18:35
- Nahlásit
Aha. Tak ono jestli hledala zadavatelka zaklínadlo, tak je asi v podstatě ta zbrndova či jiná odpověď a její podoba fuk, stejně by nevnímala...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 21:01
- Nahlásit
Walda
Takhle hluboko to není.
No mi to tak z toho, co píšeš přijde, samozřejmě těch pár vět, co si tu vyměníme neznamená, že víme přesně, jak a co ten druhý bere, takže v podstatě reagujeme jen na to, jak si chování druhého sami vykládáme. Jakože z valné většiny.
Tady jde jen o to, jestli člověk přistoupí na tu internetovou anonymitu, že může cokoli napsat, slovo nic neznamená, a nemusí se při tom nikomu dívat do očí.
To fakt nesouhlas...na tuhle možnost nebo mechaniku či jak to nazvat přistupuje jedinec tím, že "jde" "diskutovat" na net.
Cokoliv napsat ani snad nemůžeš ne? Aspoň já bych to teda nedoporučoval. Odpovědný za to jsi a většina z nás reálně anonymní není, takže odpovědnost může zaklepat na dveře.
Ale pokud myslíš jiný styl, že prostě v reálném nenetovém životě bych asi na dotaz někoho neodpověděl stejným kvízem jako tady .... tak jistě... ale tady je prostě net a spousta věcí je jinak ....třeba tazatelka by v nenetovém životě asi tky nevyběhla na náměstí a nezačala tam do amplionu hlasat svuj problem a prosbu o radu...proste to jsou dva jine svety...nelze to ve vsem srovnavat. A jinak si myslim, ze podobnou miru "razance" bych v odpovedi na takovy dotaz zvolil i mimo net, samozrejme by zalezelo na spouste jinych okolnosti.
jako opravdu si nemyslim, ze by proste tenhle styl reakce me puvodni bylo u mne neco, co by se proste radikalne lisilo od meho jednani mimo net.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 21:03
- Nahlásit
Vero
Já nevím, jestli hledala zaklínadlo, ptala se slušně, ale prostě byla absolutně mimo obraz.
Tak jsem to pojal jako takovou přátelskou facku na probrání. Jejímu mechanismu věřím resp. vím, že osloví ty, které bych oslovit chtěl.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2015 09:01
- Nahlásit
zbrnd
absolutně mimo obraz.
tak ještě že ne absolutně pod obraz.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2015 09:49
- Nahlásit
zbrnd
vím, že osloví ty, které bych oslovit chtěl.
Pokud hledáš třeba zákazníky pro své podnikání, je to v pořádku.
Pokud chceš pomoct konkrétnímu člověku, je to nesmysl. Na to se musí jinak.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2015 21:33 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Walda
Pokud chceš pomoct konkrétnímu člověku, je to nesmysl. Na to se musí jinak.
Tak jo,uznávám, je to teda nesmysl.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2015 21:50
- Nahlásit
WaldaPokud hledáš třeba zákazníky pro své podnikání, je to v pořádku.
Počkej, který máš na mysli, to mě zajímá!!
|
stachovaluca
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2015 20:34
- Nahlásit
Dobrý den,
prosím o radu.Mám doma skoro tříměsíční border kolii.mám problém když jí potrestam za něco tak mi hned uteče a už jí nepřivolám.jakým způsobem bych to měla řešit?a jěště když jedeme autem tak celou cestu žalostně brečí,už jela asi pětkrát a pořád ten stejný scénář.Děkuji za radu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2015 20:41
- Nahlásit
stachovaluca
když jí potrestam za něco tak mi hned uteče a už jí nepřivolám.jakým způsobem bych to měla řešit?
netrestat
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2015 21:15
- Nahlásit
stachovaluca
A co provede takové mimino tak strašného, že ji potřebujete potrestat?
|