| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2015 10:36
- Nahlásit
eifelpce
V případě že bych nechal nakrýt svého stavajiciho psa, se sousedovou fenou no, vzal bych celou odpovědnost na sebe i co se týče starosti o narozená štěňata, jejich prvotní očkování a veškeré další finanční náklady
jen malou poznámku, otázka je co si představujete pod : vzít celou odpovědnost na sebe. To neznamená zaplatit očkování a náklady na krmení.
Veškerá starost znamená, že by jste si museli vzít fenku k sobě, protože péče o štěňátka je prakticky 24 hodin 7 dní v týdnu po dobu minimálně 2 měsíců, je potřeba kontrolovat, dokrmovat, může se stá že fena nebude kojit, pak je třeba pečlivě socializovat a vychovávat...
Téměř nikdo vám tu neodsouhlasí aby jste odchovali vrh kříženců ač z památeční linie...protože spousta lidí tady ví jak na tom chov a držení psů v ČR je.
Já bych na vašem místě buď šla do papírového štěníka jak píšete a nebo pořídila Vašemu psu typově podobného parťáka (temperamentem a velikostí) ale FENKU ne psa. Kříženku třeba kastrovanou (což je jako kdyby to byl pes) a tím uděláte tu největší radost hlavně svému památečnímu psu a bude přešťastný (a to vám přeci hlavně jde) ..podle mě možná víc než když pořídíte psa (nemusí si sednout)...ano mohou si sednout, můžou se tolerovat a žít vedle sebe ale s fenkou pravděpodobně vytvoří pár a nerozlučnou dvojku...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2015 10:44
- Nahlásit
Fajka
to by se pak mozna hodila ta fenecka NO X dobrman, co sem postovala
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2015 12:32
- Nahlásit
Fajka
protože péče o štěňátka je prakticky 24 hodin 7 dní v týdnu po dobu minimálně 2 měsíců
Jsem čerstvě po štěňatech a nespala jsem pořádně už tři měsíce. Zaplaťpánbůh dneska odjede poslední satan a já se konečně vyspím až do budíkazazvonění.
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2015 12:33
- Nahlásit
Fajka
FENKU ne psa
tím uděláte tu největší radost hlavně svému památečnímu psu a bude přešťastný (a to vám přeci hlavně jde) ..podle mě možná víc než když pořídíte psa (nemusí si sednout)...ano mohou si sednout, můžou se tolerovat a žít vedle sebe ale s fenkou pravděpodobně vytvoří pár a nerozlučnou dvojku...
Naprostý souhlas.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2015 17:46 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Neumi
tak tohle si ještě pamatuju , ale taky to, že (dle konkrétního nemluvněte) jsem neměla čas jít ani na záchod, natož na nějakého psa natož dva z nichž jeden je štěně. Ale jestli to budeš zvládat ty.....
týjo, to já si psy užívala. Při tom prvním, procházky, výlety, dítě v šátku, no super
edit. nebo mi to tak aspoň s odstupem +dvou dětí aspoň připadá
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 21:40
- Nahlásit
impact
. Pokud chcete dalšího psa a je Vám jedno, co z něj vyroste, sáhněte do útulku nebo pomozte nějakému nechtěnému.
To už bude nejspíš diagnoza viď?
|