| Autor |
Zpráva |
Klara a Bara
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2014 22:55
- Nahlásit
Eninka
No, ja bych klidne dalsiho psa brala hned, ale nemuzu to ty svoji zarlivy potvurce udelat.
Mne to nepripada nijak morbidni nebo tak. Spis si myslim, ze je lepsi to mit promysleny, nez se potom v nakym zoufalym ubrecenym stavu vrhnout po prvnim steneti, ktery na me udela oci.
Kdyz mi pred 4 rokama rekli, ze ma hodne zhoubnej nador na mlecny liste a ze muze zit tak par mesicu, tak jsem to fakt hodne prozivala, nebyla jsem vubec pripravena, ze by mi mel muj sedmiletej pes umrit. Ale od ty doby jsem si na tu predstavu docela zvykla - napr. pokazdy znova resim, na jak dlouho mam objednavat leky dopredu... Cas, kterej spolu ted muzeme travit, beru jako takovej hezkej bonus a strasne si ho uzivam. A hlavne jsem rada, ze ji ted nic neboli a muze si uzivat zivot porad naplno.
Jo, je mozny, ze bude moje situace uplne jina, ale psa budu chtit mit vzdycky, a ze ho budu chtit tahat na dlouhy vyslapy a pod stan, to se taky nezmeni. Uz ted si zivot zarizuju podle psa (vcetne prace - aby nebyl dlouho sam, nebo aby tam mohl se mnou, abych na nej mela dost casu), a planuju to tak delat i do budoucna...
Zatim jenom zjistuju ruzny informace.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2014 23:17
- Nahlásit
Klara a Bara
a, aby se mi pes libil i vzhledove.
já to chápu , nevnucuju, ale věř, že právě královák je dost elegán (černej vůbec!!) a ten krok! Fakt super pes.
Nevnucuju . Vím, že až jednou nebudu stačit na ohařisko, tak tohle bude jeden z favoritů.
|
Klara a Bara
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2014 23:30
- Nahlásit
PetraK
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2014 08:12
- Nahlásit
PetraK
jj, králováci jsou super, ale zase popravdě ta údržba srsti je u psa týhle velikosti fakt dost náročná
jo můj favorit bejval clumber španěl, sice loveckej pes, ale jak jsem se dozvěděla, v myslivosti už dlouho skoro nevyužívanej, protože je moc pomalej, prostě takovej pes akorát pro mě
akorát rodina se šprajcla, že se jim nelíbí
Klara a Bara
být tebou kouknu i na ovčáky, ona taková bordera z výstavní linie už se celkem dá, však to mám v rodině a můžu srovnávat s těma předchozíma a je to fakt o něčem jiným, nebo australský ovčák, podle mě bys byla i mile překvapená povahou a snadnějším výcvikem oproti kokrovi
|