Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Začala utíkat a toulat se
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 21:51
- Nahlásit

mně by docela zajímalo, jak by takový pes reagoval na přivolávačské hry. Vím, že mi Wami říkala, že v kurzu u SG byl pes, co při pohledu na hračku skoro zvracel a na konci si poměrně nadšeně hrál

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 21:55
- Nahlásit

birma
jestli to nebyla moje známá, která tam byla se svým špicím nezávislákem podle videí a toho co říkala to zmákli suprově

birma
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 21:56
- Nahlásit

Maya
to netušim, kdo to byl, ani nevim jestli byla z Čech nebo z ciziny

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 22:02
- Nahlásit

birma
ona si hraje, ale jen když ona chce a s čím chce. Nějaké to předvádění se a přehnané nabízení činnosti mi přijde bere jakože fůůůj. A nadšení to je na její flegmatickou povahu moc silné slovo

Ty hry jak píšeš neznám, podívám se, SG mi přijde celkem fajn, třeba desenský i milan mě upřímně řečeno děsí.

S přivoláním musím opatrně, když má pocit, že je toho moc, blokne se, lehne si a koulí očima, nebo rovnou odchází. Takže spíš je to takový to pocem u kterého má pocit, že může, ale nemusí, to pak přijde ráda. Jakmile je to ke mně (což měla od štěněte skvěle naučený) znejistí.

Potřebujem se teď víc navázat couráním se, stopou, sezením a koukáním společně do krajiny a pak jí třeba můžem zkusit zda jí něco začne i bavit, ale nutit jí nebudu.

birma
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2014 22:06
- Nahlásit

ssshhhhh
Ty hry jak píšeš neznám, podívám se
hledej recallers
Potřebujem se teď víc navázat couráním se, stopou, sezením a koukáním společně do krajiny a pak jí třeba můžem zkusit zda jí něco začne i bavit, ale nutit jí nebudu.
jasný, to zní jako dobrá cesta

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2014 13:45
- Nahlásit

Včerejší separé akce má možná již výsledky, pokud tedy nebyla jen extra příznivá konstalace hvězd na dnešní společné fenka se mě držela, hlídala si mě, reagovala, vrtěla, přicházela si pro pomazlení, jak vyměněná. Hrozně komunikativní najednou, což nebyla tedy nikdy. A když druhá vzala dráhu za ptákem, tak se jen na mě podívala, podívala se za ní a hodila hlavou a šla se mnou dál, s vrtěním ocásku.

Dnes večer jedna opět s mužem na kolo, autistka se mnou na průzkumy.

Kéž by to takhle šlo dál.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2014 11:28
- Nahlásit

ssshhhhh

pro pomazlení, jak vyměněná. Hrozně komunikativní najednou, což nebyla tedy nikdy. A když druhá vzala dráhu za ptákem, tak se jen na mě podívala, podívala se za ní a hodila hlavou a šla se mnou dál, s vrtěním ocásk

héééééééééééj, to je gůt pocit, žejo? někdy stačí relativně malá změna /já vím, že pro tebe je to pakárna, chodit nadvakrát, ale v podstatě nejde o převratnou změnu, "jen" o věnování pozornosti a naladění se na společnou notu.

A uvidíš, že pak v podstatě budeš spokojená myslím i ty, protože s každou pojedeš i to co jí baví. Tak ať vám to šlape děfčice.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání