Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / RTW a jezevčík se rvou
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 16:16
- Nahlásit

kachna_
esi to není tím, že štěněti od sicluceatlux byl půlrok?
a asi bych si dala ale bacha, aby to "konejšení" nevyznělo coby pochvala útočení.

sewerka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 16:27
- Nahlásit

Takle jsem konejšila toho předchozího rota,když přišel ten jezevec....v tu dobu,ale nikdo po nikom nestartoval...jen byl roťák nervozni z toho štěnda.

Ale tohle velký štěndo si myslím chce vybudovat nějakou pozici....

sicluceatlux
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2014 20:03
- Nahlásit

kachna_
No,necitim se byt tou,ktera by mela mezi tolika zkušenějšími radit,je to jen me vypozorování.Ono ač štěně,bylo větší než mí malí pesy a tvarilo se dost hrdě a nezavisle,trvalo mi postupně dost dlouho,než jsem ho na sebe navazala.Takže jsem ho brala napřed jako agresora,a protože konflikty byly na dennim poradku,malem jsem se ho už vzdala. Pak,když mi docvaklo,že je asi spiš nejiste,jsem pokažde,když s některym pesou stali proti sobě a vrčeli,položila na oba ruku a říkala klidně :"Klid,to je dobry..................", nebo když blokovala některeho pesu,když se přišel tulit,dala jsem nějaky povel-treba sedni,hladila toho prvniho psa,ona na tokoukala,a ja ji odmenila.Teď,když semazlim s jinym pesou,pribehne to zkontrolovat, sedne si opodal a čeka jestli dostane kokino) Taky u misek byl mazec,chodila jim do jejich,když jsem ji vzala za obojek a odvaděla ke sve,zvedl se jí ještě víceadrenalin tím mým dotekem,tak jsem na ni prestala sahat a jen rekla líbezným hlasem " kdemáš svoji misku ?" a ona se k ní presunula.To jsem odmenila prihozením do misky.Vubec je to pes,ktery reaguje pouze na pekny ton,po zlem nic,to jevidět,jak se ošivaanemini sesemnou vubec bavit.Ach jo,i pad, pisu jako analfabet.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání