| Autor |
Zpráva |
Pepulka15
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 22:30
- Nahlásit
No za 1. Přerov.. je takové černé město.. a opravdu se mi tam nechce být .. s prominutím s cigánama.. hodně se jim vyhýbám.. a jsou tu parky..kde bydlím ale právě bydlím u špatné čtvrti .. jinak nemám průkazku na MHD bydlím tu rok.. bydlím u nádraží..nijak často nikam necestuji a školu mám blízko tak nemám důvod..ale jinak to je dobrý nápad ;)..
Jojo to jsem právě myslela ten park.. jenže do toho parku myslím mají psi zakázaný vstup .. na trávu tam nesmějí ;)..tak jinak kousek od tamtud.. je taková voda, dobré na procházku.. a v létě tma hodně chodí lidi psi vykoupat a tak .. no snad to zvládne takový kus cesty ale bude muset Já se ho vážně bojím pustit z vodítka sakra ..
Dobře zkusím to s tím masem, nebo pamlskem nějakým ..
Já už to nějak promyslím
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 22:56
- Nahlásit
Pepulka15
no snad to zvládne takový kus cesty ale bude muset
je to 4 měsíční prcek, tak snad ho můžeš taky poponést chvíli, ne?
|
Pepulka15
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 09:59
- Nahlásit
vzpomínám si jak zezačátku..si sedl a nehnul se, že nechtěl jít.. a teď pravý opak lítá a lítá ..
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 10:11
- Nahlásit
Pepulka15
Jasně že lítá, je to zdravej akční pes a na vodítku se nudí. Tak toho využij a nauč ho, že je s tebou skvělá zábava. Hraj si s ním na honičku - ale jen tak, že on bude honit tebe. Když tě chytí, tak se pomuchláte, pohrajete si... podle toho, co má rád. Vezmi si třeba i nějakou hračku, co se dá táhnout po zemi (plyšáka, uzel), aby ji mohl zakusovat. Házej mu míček, šišky... těžko takhle na dálku radit, každý pes je jiný a každého baví trošku něco jiného.
|