Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / co to vlastne je??
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Pes_Ben
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 20:41 - Změnil/a: Pes_Ben
- Nahlásit

ptám se, jestli nemají na vodítko. naštěstí u nás v okolí takových není většina.

U nas sel 80 letej deda (byl rad,ze jeste dokazal chodit) a na samonavijecim tenkym voditku pro male psi mel 60-70 kg agresivni potvoru bez kosiku,ktera kdyz vidi psa,tak je nepricetna,ten chytrak sel schvalne kolem plotu,kde maji NO,kerej tu potvoru tak rozbesnil,ze se tomu dedovi vytrhla z voditka a behala jak silena u toho plotu s NO.My jsme sli s Benem 30 metru od nich na zeleznicnima kolejema a rychle jsme mazali pryc od nich,kdyby si nas ta potvora vsimla,tak v ty dobe bez paralyzeru asi tezko Bena ochranim a mel bych po psovi,normalni clovek nepochopi takove nezodpovedne jednani

zbrnd
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 23:23
- Nahlásit

no problem trochu vidim v tm, ze tech normalnich lidi jsou asi tak dve procenta.

lamalucni
Člen
# Zasláno: 3 Led 2014 08:06
- Nahlásit

zbrnd
Z toho plyne, že být normální je vlastně nenormální

Pes_Ben
Člen
# Zasláno: 3 Led 2014 10:45
- Nahlásit

zbrndno problem trochu vidim v tm, ze tech normalnich lidi jsou asi tak dve procenta.

Ale taky se najdou zodpovedni majitele,tady u nas maji Dobrmanku (nebo mozna je to Manchesterska terierka,ale spis to vypada na Dobrmanku) beha sice na volno,ale v blikosti majitele,ten jede na kole a kdyz majitel vidi jineho psa,tak hned Dobrmanku zavola,ta hned pribehne k nemu,da ji na voditko a pokracujou dal v jizde,Dobrmanka mu pekne bezi u kola,meho psa si nevsima,naprosto neagresivni hodna Dobrmanka,ja panovi podekuji a jsme oba dva spokojeni. Priste zas kdyz jsme je videli,jak jedou,tak jsme sli s Benem z cesty do zoranyho pole,Ben byl pekne u nohy a pan s Dobrmankou mohl krasne jet na kole,Dobrmanku mel pod kontrolou,pekne bezela po ceste a Bena si vubec nevsimala,tak mi zase podekoval majitel Dobrmanky,ze jsem jim umoznil volny prujezd a zase jsme byly spokojeni oba a to tom to je,sice neni takovych majitelu moc,ale kdyz clovek takove potka,tak to potesi

zbrnd
Člen
# Zasláno: 3 Led 2014 11:17 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

lamalucni
Z toho plyne, že být normální je vlastně nenormální
A naopak.

Jsi mne naštvala teďkoms, zas mám z toho zkaženej den, se Ti pomstím! Zavolám na tebe bouřku!

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání