Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Kouše při vzbuzení
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Walda
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2013 20:59
- Nahlásit

kofein

Zaměstnání a vybití energie je jen část. Pokud ho má dostatek, jen dobře.

O tom ostatním těžko soudit podle informací jen takhle z diskuse, to se dá jen z osobního kontaktu, nebo aspoň po telefonu, někdy.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2013 22:27
- Nahlásit

Ahojte, mám problém s naší 3 letou fenkou AUO. Když na ni někdo šlápne (spí třeba pod stolem) tak vystartuje a štípne předníma zuba, doteď se to stalo tak 5x - o čem vím. Když byla mladší tak nejdřív knučela než z ní ten někdo slez, a pak teprve štípla. Teď už nevaruje a rovnou startuje. Setkali ste se s tím už někdy a hlavně víte někdo co s tím?
Nikdy jsem se nesetkal s tím, že by někdo pravidelně šlapal na psa a hledal problém v psovi.

Vero
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2013 00:23
- Nahlásit

Umím si představit, jak se šlape na psa, hlavně malýho, co se pořád motá pod nohama. Ale na psa, co leží na místě? Neřeknu, kdyby jednou do roka... A teda až tak, že pes knučí, než z něj dotyčný sleze? Asi mám málo fantazie. Pokud ti lidi teda mají být střízliví...

LucieS
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2013 09:59
- Nahlásit

Jakmile má být v klidu dál od nás, nelehne si neustále se snaží dostat k nám....... je ráda že je ráda, ale i tak jak nám neleží aspoň na jedné noze, tak je nervní...

Takhle se ale opravdu nechová normální, vyrovnaný pes!
Neřešte štípání zpod stolu, ale tohle. Někde bude nějaký problém ve vašem přístupu k ní.
(váš režim není nic neobvyklého, přesto ho psi umí zvládnout)

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2013 13:47
- Nahlásit

Teď už nevaruje a rovnou startuje.
Proč varovat, když to evidentě bylo k ničemu a šlapalo se po ní dál...
Moje čubí teda vyjíždí pokaždé, když usne moc tvrdě a něco jí dotykem vzbudí tak hned vrčí. Myslím, že se lekne, protože spí fakt tvrdě. Manžel teda když ho vzbudím tak vrčí taky no...
Akorát si hlídám, když někde jsme a usne, třeba v kavárně nebo tak, aby buď nevytuhla úplně nebo aby na ní nikdo nesahal a nepřekračoval jí.
Pes co jsem měla předtím naopak miloval, když jsem ho hladila ve spánku, nastavil hned bříško. Tahle ale spí jak dudek a jak jí něco vzbudí, vypadá že neví ani kde je a co se děje.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání