| Autor |
Zpráva |
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2013 11:48
- Nahlásit
Tak tak je třeba dávat pozor jestli pes mručí nebo vrčí případně mrčí bojově či drčí radostně, jinak by se mohlo stát, že začne procházet dveřmi první a za rohem ojídat omítku, z čehož by naše děti mohly mít problémy s nevyváženým poměrem vápníku a fosforu.
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2013 11:56
- Nahlásit
zbrnd
z čehož by naše děti mohly mít problémy s nevyváženým poměrem vápníku a fosforu
a mohly by bejt domynantní!
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2013 14:23 - Změnil/a: ssshhhhh
- Nahlásit
lamalucni
Hele moje čubí běžně vrčí radostí když vítá, je to komický, vždy pak přejde do úplnýho vrčovytí. Jen návštěvy jsou z toho občas nejistý A není to mručení, ale vrčení, jiný než když se jí něco nelíbí to pak cení zuby a zní to jinak.
Stejně jak má mnoho druhů štěkotu tak má i víc druhů vrčení
Jinak díky Vám všem, jmenovitě lamalucni birma Fifi, za normální názory, kéž by tohle četlo víc lidí.
Vždy jsem se řídila zdravým rozumem a nikdy mě ani ve snu nenapadlo, že by měl pes nějakej pseudo zálusk na nějakou mou pseudo pozici. On je pes já jsem člověk a je to, jaká sakra hierarchie? Normální pes bude normálního člověka respektovat zcela přirozeně. Kéž by lidi byli více sebejistí a nehledali za každým kouknutím útok na svou smyšlenou pozici.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2013 14:44
- Nahlásit
? Normální pes bude normálního člověka respektovat zcela přirozeně
Fakt? Proč? A kterej pes a člověk jsou normální? Jakože myslíš spíš jako průměrný/běžný?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2013 17:30
- Nahlásit
lamalucni
Neznám žádného psa, který vrčí jen tak, že se mu něco líbí,
já jo..sousedův labroš..vrčí při drbání tak,že slabší povahy se zavíraj v baráku
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2013 17:35
- Nahlásit
Tak to ale nevrčí "jen tak" přeci safra!!!! No neee?
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2013 17:42
- Nahlásit
ssshhhhh
moje čubí běžně vrčí radostí když vítá
davidkova renata
vrčí při drbání
Tak zase jsem chytřejší. Já to fakt nikdy u žádnýho psa neviděla
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2013 18:11
- Nahlásit
To je ale tím, že vrčení je velmi obtížně viditelné.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2013 18:26
- Nahlásit
zbrnd
Já to fakt nikdy u žádnýho psa neviděla To je ale tím, že vrčení je velmi obtížně viditelné
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2013 18:55
- Nahlásit
zbrnd
jak kdy...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2013 18:57
- Nahlásit
lamalucni
ssshhhhh
i můj pes děsně vrčí, když radostně vítá. je to jinak zbarveno samozřejmě, ale to nezpozná, kdo nezná - ze začátku tak dovedl i moje rodiče úplně vyděsit, že je jde sežrat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2013 19:17
- Nahlásit
lamalucni
Neznám žádného psa, který vrčí jen tak, že se mu něco líbí,
taky znám. Jednoho mám doma, když ho to vezme.... tak neznámí se kliděj. Rozhodí to i psy. A pak s námi na tábor jezdil berňáček jak stodola a ten byl naprosto bombastickej, vždycky jsem za ním chodila a ptala se ho, jestli si na něj můžu zavrčet . Drbalas a ten pes byl příšernej dokonalý divadlo. Pro nezaujatého vypadal drbající jako debil, kterýho už přestal bavit život, páč drbal a tlemil se páč milá bernská stodola vydávala neuvěřitelně přesvědčivý zvuky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2013 19:18
- Nahlásit
lamalucni
jak kdy...
heheheh, doufám, že sem Fifijofka hodí kelímkovou fotečku tam je jasně z vobrázku vidět a slyšet vrčení
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2013 21:15
- Nahlásit
zbrnd
Jakože myslíš spíš jako průměrný/běžný?
Ne. Myslím jakože ne idiot.
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2013 21:20
- Nahlásit
Vero
je to jinak zbarveno samozřejmě, ale to nezpozná, kdo nezná - ze začátku tak dovedl i moje rodiče úplně vyděsit, že je jde sežrat
PetraK
Pro nezaujatého vypadal drbající jako debil, kterýho už přestal bavit život, páč drbal a tlemil se páč milá bernská stodola vydávala neuvěřitelně přesvědčivý zvuky
Jó to znám, včera v hornbachu, poté co jsem konečně přestala prudit s prolejzáním regálů a hledáním čehosi, čubí mi spokojeně prolejzala mezi nohama a u toho děsný vrrrrrrčení a vrčovytí, lidi nás obcházeli ze široka
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2013 21:48
- Nahlásit
ssshhhhh
Ne. Myslím jakože ne idiot.
A mohu vědět, proč označuješ pojmem "normální" člověk lidi, jichž jsou v populaci asi 2%?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2013 21:50
- Nahlásit
lamalucni
jak kdy...
Se omluvuji, ale ani zde to vrceni nevidim.
|