| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2013 13:34 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
RaduM
Chtěla bych vidět psa, kterej vědomě předstírá spánek
tos toho moc neviděla teda mě to běžně dělal leta i kocour
necháme toho,já měla dojem,že zadavatelka se snaží řešit aby se pes choval slušně po celou dobu její nepřítomnosti, jestli a jak vedla či nevedla nácvik jsem z toho přesně nepochopila,ale to cos napsala vejš neřeší aby se pes choval slušně,řeší to pouze ,že se chová slušně v době příchodu a to by mě asi fakt nestačilo ..třeba jsme se jen nepochopily,třeba dorazí walda a vyjádří se...
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2013 09:02 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit
davidkova renata
Wlada sem teď moc nekouká, neb jest v Ostravě a předává vycvičenýho psa, teda fenu
Zadavatelský nick se ptá, jestli je správné, že má tendenci dát psovi pamlsek. To zřejmě správné je.
Jinak, jak už jsem psal vedle a jak píše tady RaduM, to má málo společného s tím, co se doma dělo dřív, než dotyčný nick domů přišel.
Takže já bych se do dalších rozborů už prosím nepouštěl, vedle o tom už je několik stran různých názorů a, jelikož Nadbůh už sem moc nechodí, absolutní pravdu tu nemá kdo napsat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2013 09:33
- Nahlásit
Walda
elikož Nadbůh už sem moc nechodí, absolutní pravdu tu nemá kdo napsat.
hele číhni na maila,něco sem ti poslala
|
A1sha
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2013 09:34
- Nahlásit
Jo, vím, že jsem už jeden podobný dotaz psala. Každopádně tam jsem do toho chtěla míchat i klikr, což už mě přešlo.
Mám přehled jestli pes doma dělá kravál nebo ne, páč odcházím jen na chodbu. Na pár minut, pak na víc minut, atd...
Takže jde o to, jestli když slyším, že je ticho, ho mám odměnit, anebo se to bere jako samozřejmost (to že je pes ticho), a tak se odměňovat nemá.
|
A1sha
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2013 09:46
- Nahlásit
Hm, až teď jsem si všimla, že přibylo dost příspěvků v tom prvním dotazu co jsem psala. Tak to se omlouvám, kdybych si toho všimla dřív, tak sem nepíšu ještě tenhle
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2013 10:25
- Nahlásit
Walda
absolutní pravdu tu nemá kdo napsat.
páč vona tak nějak neexistuje. jestli to nebude tím, což?
|