Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / přes půl roku byl zticha a teď začně řvát po mém odchodu??
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
lamalucni
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 10:43
- Nahlásit

ronysek
No původně jsi psala, že nikdy žádnej problém nebyl
Podívej se na data u příspěvků. První příspěvek zadavatelky je z května, od té doby se situace vyvinula.

Kachnička1986
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 11:00
- Nahlásit

Ok, shrnu to tu, at nejsou zmatky.. prvni prispevek kveten - poprve, kdy jsem slysela vlastniho psa vyt po mem odchodu.. jak to dopadlo viz prispevek..

po teto dobe se to stalo jeste asi trikrat - jak jsem dale popisovala..

a vcera jsem se dozvedela, ze je to tak temer kazdy den (pry vyjimky byly, ale malo, napr ted po a ut byl pry klid).

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 11:04
- Nahlásit

ronysek

Já psal, jak mi to vyznělo a na to jsem i reagoval.

no vidíš, já minule taky přece., ale. to myslím, Kachničce nepomůže, pokud směr téhle debaty rozvineme

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 11:39
- Nahlásit

ronysek

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 12:18
- Nahlásit

ronysek

dalo by se to tak říct,jen tento funguje obráceně

Kachnička1986
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2012 20:52
- Nahlásit

tak krabice byla nedotcena, asi trouba nepochopil, k cemu je, zato po cele chodbe byly rozbalene cela role igelitaku, co mu shodily kocky z policky
takze teoreticky zabavu mel
ja mu pak ukazovala, ze to chrasti, jednu dirku jsem zvetsila, vytahla piskot, on nadsenej, pred jeho zraky jsem ho strcila zpet a pes vsude kolem krabice hledal, kde je ten piskot jako :-D proste trouba

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 08:28
- Nahlásit

Kachnička1986

tak krabice byla nedotcena, asi trouba nepochopil, k cemu je, zato po cele chodbe byly rozbalene cela role igelitaku, co mu shodily kocky z polick

tož nejdřív zkus ty roličky od toaleťáku. Jednu zmáčni tak, aby se vešla do té druhé a do vzniklých mezer dej něco, ale aby to z toho snáz vypadlo, když se s tím hne. A pak to s ním prostě "natrénuj" jak se k tomu dostat a zdemolovat to. Případně vezmi krabičku od čaje dej dovnitř kus buřta, masa, nebo něco voňavýho a nezavírej to, je to přivři.

Kachnička1986
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 09:34
- Nahlásit

no ja na to pak sla vecer tak, ze jsem to roztrhla, aby se mu tam vesla tlama, nechala sem mu vyzrat ty piskoty tou dirou a pak jsem ho drazdila tou krabici, aby ji chytal tlamou a trochu natrhaval.. a snad pochopil, dneska jsem mu ji tam nechala znova, tak uvidime.. a prijde mi ten Kong, tak to bude taky bzunda

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 09:39
- Nahlásit

Kachnička1986

ak uvidime.. a prijde mi ten Kong, tak to bude tak

jojo, hlavolamy jsou funkční tak držím palce ať se to srovná. nicméně - nespoléhala bych jen na to a fakt zkusila znovu ten nácvik.

Kachnička1986
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2012 13:07
- Nahlásit

Ja jsem zkousela odejit dvakrat z bytu, pokazde jsem cekala dole pred barakem delsi dobu a byl klid, ani neknournul...
tak nevim, proc rano vyvadi a odpoledne uz ne.

Kachnička1986
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2012 21:21
- Nahlásit

takze aktualizace. prisel nam kong, psisko vypadalo nadsene..
zaclaa jsem ho plnit frolikama, kdyz dosly, tak konzervou... mletym masem atd.
naivne jsem si myslela, jak dlouho ze mu vydrzi.. vypadalo to i, ze je zticha.. sousedka mi sice na listecek hozeny do schranky doted neodpovedela a uz se mi u ni nechce zvonit.. tak jsem dedukovala z toho, ze jsem po odchodu cekala jeste pet minut u baraku a poslouchala..
no a vcera jsme s pritelem, ktery ke mne jezdi na vikend, odjizdeli.. psovi jsme dali kong plneny konzervou, nez jsme sjeli dolu (max dve minuty casu), tak se to stalo, poprve jsem slysela asi Tima v plne parade, nejdriv posteknuti a pak nasledovalo vyti jak z hororu :-D nechala jsem pritele v aute a vratila se nahoru, kdyz byl zticha, prisla jsem dovnitr, Kong vyzrany (nechapu, jak se do takove mezirky dostane svym obrim jazykem a vylize vse az do dna??), tak jsem mu ho znovu naplnila a odesla.. a uz byl klid, poslouchali jsme pet minut v aute, pak odjeli za blok a pritel sel zpet na roh baraku a byl zticha..
tak si rikam, ze mozna takhle jednal kvuli priteli, protoze ho ma rad, pritel s nim kazde sobotni rano chodi na prochazku, maji takovy ritual, protoze ja vstavam pozdeji, tak abych se dospala..
jsem zvedava, jak to bude v rijnu, kdy se sem chlap stehuje, nastesti on chodi rano driv jak ja a odpoleden bude zase driv doma, tak snad to bude ok..

lamalucni
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 09:33
- Nahlásit

Kachnička1986
Toho Konga naplň už večer a nech zmrznout, tak vydrží psisku dlouho.

Držím palce, ono se to poddá. Pokud fakt vyvádí jen pár minut a ne hodiny v kuse, tak to sousedi přežijou

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 09:39
- Nahlásit

Kachnička1986

hele a ..... nacvičit ty odchody s přítelem to jsi zkoušela? Já bych se nespoléhala jen na ty hračky, fakt bych se vrátila k tomu, že ho budu trénovat v tom, že doma bude sám v klidu.

jindra 22
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 10:11
- Nahlásit

Pes sám doma, to je věčné, a dovolím si konstatovat, ne zcela probádané téma. Trénování jistě pomůže... ale ne vždy. Moc záleží na založení psa. Možná i na výběru plemene. Těžko říct. Některý pes nesnáší jízdu autem, jiný nesnáší samotu. A prd člověk natrénuje. Prostě je mu to dané...

Kachnička1986
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 22:27
- Nahlásit

Petro, nezkousela, ale budeme muset zacit, protoze tento tyden jsem ve svem byte naposled, pak jedu na mesic se psem i kockou k nasim, protoze mi budou predelavat byt, takze v zari jdu zpet a od rijna se sem pritel stehuje, takze by to chtelo zacit trenovat i odchody jeho..
je fakt, ze mozna Tim dela tolik proto, ze je muj chlap vzacnejsi a prece jen on je z nas dvou ten, co mene sekyruje a vic "rozmazluje".

jinak zmrazit kong mi dneska nezavisle poradila kamoska,tak uz se mrazi pasticka

takze pak zacneme zase trenovat, tzn jit za dvere, az ztichne, vejit... atd..? jo a to me napadlo, ma se psovi dat pri prichodu zpet do bytu, kdy je zticha, treba pamlsek?

Ja jsem to trenovala jen tak, ze kdyz ztichl, vratila jsem se, nevitala ani nic, proste no stress..

Kachnička1986
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 22:29
- Nahlásit

jinak plemeno - je to krizenec, urcite je v nem NO, ale co dalsiho tezko ric, muzu sem hodit foto, ale nekdo rika RR, nekdo dobrman.. nevim..[imgs]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/ hphotos-ak-prn1/s720x720/550532_436857626335692_16 59036322_n.jpg[/imgs]

Kachnička1986
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2012 22:30
- Nahlásit

aha nejak to nefunguje... tak znova odkaz zde URL

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 09:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Kachnička1986

, nezkousela, ale budeme muset zaci

jo já myslím, že by to asi chtělo. jak odchody tvoje, tak přítel, aby se zapojil, společné odchody, prostě aby se to pesanovi ochodilo - ale myslím, že to stejné budete muset asi provozovat potom i v novém bytě, aby si i tam zvyknul - beru to podle svého prvního psa- když jsme se přestěhovali do nového, musel si znovu zvyknout

já při návratu taky pamlsky nedávám, a při tom trénování bych to s vítáním asi taky nepřeháněla, prostě takové obyčejné - nazdar, hodnej si byl, no pašák. ještě mě napadá - trénovala bych i venku takové to delší odložení s tím, že postupně poodejdu třeba za roh /tak abych ale na psa viděla, ale on neviděl mě/ aby si zvykal prostě ve všech prostředích na samostatnos.t

Je roztomilej a má moc pěknou růžovou kravatu

edit - chtěla sem ti sem vložit tu fotku, ale fakt to nejde

Kachnička1986
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2012 11:20
- Nahlásit

No on to nebude primo novy byt, ale ten samy, jen nove jadro a kuchynska linska s koupelnou, takze propozice stejne, ale chapu, ze to bude vonet novotou a asi to pro nej bude trochu jine...

takze po prestehovani zpet zacneme holt, pritel se stehuje v rijnu, zpet do bytu jdu po rekonstrukci v zari.. tak to by bylo

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání