| Autor |
Zpráva |
pedro111
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 14:00
- Nahlásit
Zdravím mám pár otázek jsem v kynologii prakticky začátečník mám dvou letou fenu německého ovčáka už rok a půl s ní chodím na cvičák kde jsem i členem v poslední době se mi zdá že se tam začíná na členy kašlat a hlavní výcvikářka se raději věnuje kurzistům...(má z nich více peněz).
Hledal jsem na internetu co má ZKO za povinnost vůči svým členům co jim musí umožnit nebo jak jim musí pomáhat... jediné co jsem našel bylo co má za povinnosti člen vůči ZKO.
Tak jestli někdo ví kde to najdu tak bych byl moc rád za odkaz.
A ještě jedna věc na kterou bych chtěl znát názor zkušených kynologů. Byl jsem tuto sobotu s výcvikářkou ze cvičáku na stopě fena šla strašně to musím uznat byl jsem i den před tím sám a to šla parádně. Výcvikářka mi řekla aby jsem přestal chodit na vycházky na pole (louku) a chodil s fenou pouze po chodníku na vodítku. Že mi na poli začne akorát hledat myši a stopa se mi bude jen zhoršovat...
Můj názor na to je že tím že si na vycházce bude sama hledat nějaké pachy a půjde po nich se sama zlepšuje v rozpoznání jednotlivých pachů, navíc když s ní cvičím stopu tak hledá lidskou stopu né zvířecí...
Ale jak říkám jsem jen začátečník, tak bych rád znal názor někoho zkušeného.
Moc moc děkuji za vaše odpovědi.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 15:57
- Nahlásit
Tož takhle. Dnešní doba je o penězích, to snad víš. Zadara ti nikdo hafíka cvičit nebude. Vycvič si ho sám... a pokud jde o mě, vřele bych ti to doporučoval. Nevěř nikomu. Všichni jdou jen po prachách, i když mají držky plný něčeho jinýho, psa ti nevycvičí, hovno ti dají, přitom inkasujou. Chceš-li něco mít, udělej si to sám... Osvědčená metoda za bolševika, která stále platí.
|
pedro111
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 16:13
- Nahlásit
Já se psem sám cvičím jen chci aby na mě dohlídl někdo zkušený kdo mi řekne to a to děláš blbě a to by bylo lepší dělat jinak... Proto chodím na cvičák a čekal jsem že když jsem členem ZKO tak že se mi musí nějak věnovat když už platím příspěvky...
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 16:57
- Nahlásit
Jo hochu... jsou normální členové, a pak je parta VIP. Tak je to ve všem...
Nastuduj si to na netu, vycvič si hafíka sám. Máš-li alespoň průměrné IQ, a průměrně zvladatelného hafíka, zvládneš to. A zadara.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 17:16
- Nahlásit
pedro111
Výcvikářka mi řekla aby jsem přestal chodit na vycházky na pole (louku) a chodil s fenou pouze po chodníku na vodítku. Že mi na poli začne akorát hledat myši a stopa se mi bude jen zhoršovat...
to je snad vtip,ne? To jako kvůli tomu,aby měla lepší stopu nebude moct lítat po louce a poli nikdy nebude na volno....svět se zbláznil, držte se
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 17:29
- Nahlásit
Jo, člověk by měl respektovat zdravý rozum... A když mu někdo mluví něco jiného, asi mu jde o prachy...
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 17:43
- Nahlásit
Odkud jsi ? Stačí okres
Hele , vše je o domluvě . Větší servis maj vždycky lidi , co pomáhají ostatním . Tak okoukni partu , těch nejlepších a nabídni pomoc jim a uvidíš jak se věci budou měnit .
Výcvikář toho někdy má moc .
Taky se nerada věnuju na plný pecky lidem , které musím zvedat od kafe .
Lítání po louce není o myších , ale pokud chceš stopovat , tak ji v lovení nepodporuj .
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 17:46
- Nahlásit
Jo a existují semináře a výcvikové výkendy s chytrejma a šikovnejma lidma a i tábory .
Takovej víkend ti dá mnohonásobně víc než půl roku nespokojenosti na cvičáku .
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 18:04
- Nahlásit
Sem doted něvěřila,že i psíček se může reinkarnovat
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 18:14
- Nahlásit
danajasa
že i psíček se může reinkarnovat
to není psíček, jindra22 má štěndo BŠO od Baico, pochybuju,
že by tomu tak bylo
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 18:26
- Nahlásit
agáta12
Výcvikář toho někdy má moc
bože můj.........
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 18:44
- Nahlásit
Nevěřím ve výcvikáře. Nevěřím v chovatele. Věřím v ty, co chtěj vydělat... Sakra lidi, věřte ve zdravý rozum.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 18:53
- Nahlásit
jindra 22
Nevěřím ve výcvikáře. Nevěřím v chovatele. Věřím v ty, co chtěj vydělat... Sakra lidi, věřte ve zdravý rozum.
v chovatele teda taky moc nevěřim a vydělat chce asi každej v jakymkoli oboru,u vývikáře mi to nevadí pokud umí a poskytne mi za co zaplatim,nevidimm na tom nic špatnýho..to že jsou to většinou lidi co neumí překročit vlastní ego a malost a myslí si,že když v čiernej pri čope sedej na cvičáku,že si z nich člověk sedne na zadek..to je jiná věc
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 19:20
- Nahlásit
Jo, tak nějak. Stačí mít IQ kolem průměru, něco nad je bonusem, číst na internetu a nikoho dalšího nepotřebuješ... stojí tě jen prachy.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 19:56
- Nahlásit
danajasa
Eninka
Holky, a viděl jste někdo Psíčka v reálu? Proč by si Psíček nemohl pořídit štěně BŠO od Baico?
Výcvikářka mi řekla aby jsem přestal chodit na vycházky na pole (louku) a chodil s fenou pouze po chodníku na vodítku
Mně se nezdá, že by tohle mohla vážně říct jakákoli výcvikářka... sebeblbější nebo sebevíc na prachy.
Buď je to fór, nebo kravina roku.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 20:05
- Nahlásit
Vero
a viděl jste někdo Psíčka v reálu? Proč by si Psíček nemohl pořídit štěně BŠO od Baico?
já nee, ale Baico ví, kdo je ten se štěníkem, pochybuju, že by to
zde nepráskla
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 20:24
- Nahlásit
[b]Eninka[/b]
ale Baico ví, kdo je ten se štěníkem, pochybuju, že by to
zde nepráskla
a Baico snad viděla Psíčka v reálu, aby ho poznala v tom nebo onom pánovi kupujícím jejího štěníka? To jen tak na odlehčení po náročným pracovním dni... mě by to navíc nijak nevadilo
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 20:29
- Nahlásit
Vero
snad viděla Psíčka v reálu
no tahle varianta mě vůbec nenapadla, to by byl teda gól
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 20:29
- Nahlásit
Vero
Eninka tě uvádí v omyl. Jindra nemá štěně ode mě, ani mít nemůže, když nevlastním CHS. Ale můj chovný pes je otcem jeho štěněte. Čož je dost podstatnýJindru jsem na vlastní oči nikdy neviděla a doufám, že neuvidím.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 20:30
- Nahlásit
Eninka
Nikdo nevíme, jestli nesedíme s psíčkem každej den v kanclu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 20:32
- Nahlásit
Vero
jestli nesedíme s psíčkem každej den v kanclu
já nééééé, sedím sama, jedině že bych byla psíčkem
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 20:32
- Nahlásit
Baico
Ono to je fuk, tahle moje úvaha není nijak vážně míněná...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 20:33
- Nahlásit
Vero
Nikdo nevíme, jestli nesedíme s psíčkem každej den v kanclu
když vezmu vpotaz mýho kolegu, tak mě napadá, že je to
vcelku reálný
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 20:33
- Nahlásit
Alexa
jedině že bych byla psíčkem
Co víš, co provádíš v náměsíčnosti
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 20:34
- Nahlásit
Vero
a Baico snad viděla Psíčka v reálu, aby ho poznala v tom nebo onom pánovi kupujícím jejího štěníka?
Ona ne,ale Sněhurka Kotková ano a ta by to už jistojistě propálila.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 20:34
- Nahlásit
Vero
Co víš, co provádíš v náměsíčnosti
tys mě viděla tudle po vobědě????
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2012 20:35