Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / někdo nám chce otrávit psa
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Ebony
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 08:59
- Nahlásit

Rozumím,ale pochybují,že někdo kdo si bere psa na dvorek si ho nejdřív vezme domu,naučí ho čistotnosti a pak ho vypusti na zahradu,že.
Tak asi žiješ na marsu, já to tak dělám se všema psema, každý štěně je min do půl roku doma a pak se pomalu zvyká na ven.
Belgičani jsou velmi citliví a závislí psi, navíc velmi inteligentní. Vůbec se nedivím, že pes vykopnutej na dvůr, kde je sám, kterej nemá žádnou jinou zábavu, než chození na procházky, vyje. Obvláště když vidí, že doma se smečkou může být druhej pes i kočka.

laja
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 09:23
- Nahlásit

Brali jsme si ho v půl roce, už byl zvyklý být převážně venku,přesto jsme ho měli doma cca dva měsíce,abychom si vytvořili vazby, samozřejmě se venčil,ale pak šel už ven a tím to skončilo.

laja
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 09:32
- Nahlásit

Ebony
je pravda, že jsou extra inteligentní,ale opravdu se mu věnujeme hodně, málokdy je sám na dvoře, musí mu chybět práce,ale to mu nelze až tolik dopřát kvůli zdraví,přesto se snažím ho zabavit jinak, takže hrajem hry které mu zaměstnávají hlavičku a pod.
Jinak,není to výmluva,ale na dvoře má taky kočičku,která je venkovní. spousta lidí přece má jednoho psa doma druhého venku,ale já si myslím,že právě pro tu citlivost to snáší blbě.
Poslední dny se ho snažím brát častěj domu než jindy, po chvílce ho pustim,protože je mu vedro a stojí u dveři,tak s nim rovnou jdu za branu aby se vyčural a chválim a chválim,ale tohle lze praktikovat často jen když doma někoho mám,abych mohla si odskočit se psem bez syna.
Pes se na něj pořád zubí,nejhorší je že já si nejsem jistá proč. on totiž ten naš grenik když má radost,tak se smějě a taky se jakoby zubí,takže to není že cení zuby,ale nevím co tim myslí u syna,ale odchází od něj,takže to asi nebude radost.Doma mám stafbulika a to u něj neznám, proto jsem zmatená.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 09:32
- Nahlásit

no takže -brali jste si ho jako půlročního, máte ho rok, a už půl roku děsně řve. Ze začátku to vůbec nedělal. ale teď je to děsný- tak asi divně počítám. Pokud ho máte rok, brali jste ho jako půlročního a už půl roku děsně řve, tak řve od začátku, ne??

Nemůže být v bytě, není čistotný, ale dva měsíce jste ho v bytě měli.

a tím to skončilo.

a tím skončilo co?

ještě se tak zeptám , z kterého vrhu to štěně je, jestli se můžu zeptat?

laja
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 09:48
- Nahlásit

PetraK
Já nevím proč pořád říkam že je roční,ale v květnu bude mít dva
omlouvám se za mystifikaci, je květnový, vrh H- jaký má význam?
chtěla jsem říct,že když byl chvíli doma,tak jsem ho učila chodit ven,ale to bylo tak nějak přirozený,ale jakmile začal byt venku,tak prostě se venči na dvoře nehledě na to,že stále chodí s nami ven.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 09:59
- Nahlásit

laja
my si brali čokle pětiměsíční, byli venkovní, respektivě kotcový, zvyklý srat si pod sebe přechodově byli u nás v garáži a trvalo jim max měsíc než se naučili čistotnosti. Jak se přesunuli do domu uplně, už nebyl problém, postupně se naučili už se moc nevenčit ani na zahradě a to jsme je nijak zvlášť nepérovali, to nějak prostě vyplynulo samo

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 10:06
- Nahlásit

laja

jaký má význam?

nic, jen jsem byla zvědavá

chtěla jsem říct,že když byl chvíli doma,tak jsem ho učila chodit ven,ale to bylo tak nějak přirozený,ale jakmile začal byt venku,

no píšete, že jste ho měli doma dva měsíce, byl půlroční, předpokládám, že za ty dva měsíce jste to zvládli, takže si nemyslím, že by to měl být tak velký problém mu to oživit a tím pádem se zbavit svého problému. Víte, to je tak, buď něco udělat chci a pak to prostě udělám, a nebo hledám důvod a cestičky a ono to nejde. Musíte to chtít vyřešit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 10:09
- Nahlásit

laja

Adiddaska

zvyklý srat si pod sebe

no tam odtud, odkud má psy Adiddaska, se, nikdo se psy moc nezabývá a nemaže, takže to bylo myslím doslova tak jak říká, psi nebyli naučení vůbec na nic a taky to zvládli. Zvládají to i psi týraní, z útulků. Naučí se to, jen jde o to že musíte chtít vy.

Ebony
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2012 10:19
- Nahlásit

laja
nemůžeš srovnávat povahu stafbula s grénem, to prostě nejde, obvzlášť, když ho nemáte odmala. Má ten pes kotec? Když tedy musí být v klidu, tak ho, než odejdeš, šoupnout do kotce, odkud tě neuvidí, předpokládám, že ven nechodíš na celej den. Doma se to dá řešit kenelou, dostatečně prostornou, nebo se určitě najde v baráku místnost, kde by mohl přečkat bez úhony jeho, nebo dítěte. Věcí se dá dělat spousta, jen to chce trochu přemýšlet a chtít...

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání