| Autor |
Zpráva |
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2012 18:47
- Nahlásit
Fifi
Vsak ja taky sibu nedoporucila.
No to bych si ani nedovolila tvrdit.
Myslím,že každej soudnej člověk jim to bude vymlouvat.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2012 19:31
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=H75Fxir493A jak se muze zvrtnout hrani... a to teda obecne u jakyhokoli psa
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2012 19:41
- Nahlásit
cernej caj
ten malej šmejd ho fakt rafnul
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2012 20:10
- Nahlásit
davidkova renata
ten malej šmejd ho fakt rafnul
... ten malej šmejd si holt brání svoje a když si hrát nechce, tak prostě si hrát nebude a bude zlej pokud to čék nebude respektovat....
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2012 20:14
- Nahlásit
No a hlavně to dává najevo zcela jasně a od začátku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2012 20:27
- Nahlásit
vlk
Hyena
ale jako jasně ,osobně si podobný hry s nánou hrát ani nemůžu bo nemá problém kousnout mě třá do hlavy,je jí to fuk,ale nikdy to neni opravdu ve "zlým" či jak to říct..prostě když jí seru ,musim počítat s adekvátní reakcí anebo jí radši nesrat ..jenže já z toho mám narozdíl od mnoha jiných srandu..
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2012 20:35
- Nahlásit
davidkova renata
,je jí to fuk,ale nikdy to neni opravdu ve "zlým" či jak to říct
šibě je to taky fuck, ale na rozdíl od ovčáka to ve zlým je... jak je něco její a je rozhodnutá to nedat tak to nedá i kdyby jí člověk umlátil...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2012 20:38
- Nahlásit
vlk
ale na rozdíl od ovčáka to ve zlým je... jak je něco její a je rozhodnutá to nedat tak to nedá i kdyby jí člověk umlátil
a proto mám vlčáka
i když pár hustejch kousků sem už taky viděla
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2012 20:41
- Nahlásit
davidkova renata
ale na rozdíl od ovčáka to ve zlým je... jak je něco její a je rozhodnutá to nedat tak to nedá i kdyby jí člověk umlátil
... a já mám proto šiby... baví mě vymejšlet jak je přechcat....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2012 20:46
- Nahlásit
vlk
baví mě vymejšlet jak je přechcat....
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2012 20:55
- Nahlásit
jak jsem koukla na video, není nad bojový pesáky )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2012 21:01
- Nahlásit
cernej caj
Takhle lidi vetsinou skadli prave ty maly psicky, asi jim jeho mimika a varovani prijde roztomily, nebo jsou to paka . Uz se vidim, jak podobne skadlim svou rtw.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2012 21:50
- Nahlásit
Fifi
protoze malych psu se vetsinou lidi neboji a hlavne deti si myslim, ze v nekterych pripadech i mnohem hur chapou hrozbu a mohlo by se snadno stat, ze dcerka skonci s ukousnutym prstem a pes v utulku... a dopadne to tak, ze misto radosti z pejska spolecnika bude dozivotni nenavist ke psum
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2012 23:42
- Nahlásit
Hyena
No a hlavně to dává najevo zcela jasně a od začátku
no přesně, to není hra, tedy ze strany šiby, majitel jaksi nepochopil.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 07:05
- Nahlásit
cernej caj
jejda.... to je brouček. živě si dovedu představit, jak si děcko chce hrát s malou šibinkou... ačkoliv pokud se holčička psů bojí, tak předpokládám, že při prvním zavrčení by se stáhla.
ještě že můj pejsánek je v klidu a můžu ho "štvát" od rána do večera ale je fakt, že on si hrát chce no, on je mentální
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2012 16:56
- Nahlásit
OT, ale když je tu tolik šibařů.
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/13717963/sibainu.p hp
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2012 14:22
- Nahlásit
Chtěla jsem Vám moc poděkovat za příspěvky, bohužel dnes si pro štěně jeli (((Udělali jsme maximum, bohužel..tak se nezlobte a ještě jednou děkuju za to, že jste si udělali čas přispět
|
muka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2012 14:36 - Změnil/a: muka
- Nahlásit
A co kdyby si pořídily špicla ?
trochu by jí byl podobný
ale píšu asi pozdě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2012 17:14
- Nahlásit
hally001
bohužel dnes si pro štěně jeli
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2012 17:25
- Nahlásit
hally001
Však oni uvidí brzy sami do čeho se namočili...
Teď jen doufat, že to příliš neodnese dítě nebo ten pes.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2012 18:10 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
neuvěřitelní idi..i!!!!! jako to nejde jinak..... prostě nikdo zodpovědný si jako začátečník pejskař, ještě navíc pro dítě šibu nepořídí. ale jak je vidět, asi se o plemeno moc nezajímali a prostě se jim líbí ten čumáček. moc ráda bych aby měli doma vyjímku, ale pochybuju....
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2012 18:33
- Nahlásit
helps
no mně možná ještě víc nezoodpovědný připadá chovatel - ten kdo nikdy neměl psa netuší do čeho jde (můj první pes byl afgán - taky docela léčba šokem...). Je na chovateli, aby odhadl možnosti zájemců o štěně.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2012 19:57
- Nahlásit
no samozřejmě, ale holt lidi sou pitomí, naivní, chovatel jim nakecá kde co, aby psa prodal.... nechci být pesimista a hanit krásné malé šiby, ale podle mě o japonce moc zájem není, právě proto,že to není pes pro každýho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2012 20:24
- Nahlásit
hally001
bohužel dnes si pro štěně jeli
|
moll
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 07:24
- Nahlásit
hally001
dávejte průběžně zprávy o vývoji situace...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 08:49
- Nahlásit
hally001
Můžeš zjistit chovku, ze které si štěně vzali?
|
marťula
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 19:05
- Nahlásit
Teda vytočila mě tahle diskuze celkem do běla! A to připomínám, že se psy mnoho zkušeností nemám, mám teď svého prvého. Ale v lidech, o kterých je řeč, vidím přesně tu povrchnost, kdy se rozhodnu, že chci štěňátko a tak si tedy ´zodpovědně´vezmu do ruky obrázkovou knížku a to štěňátko, co se mi líbí ze všech nejvíc, to bude moje! A pro jedenáctileté dítě??? Promiňte, vážení, ale tohle je na přesdržku. Tak když vím, že o tom prostě nic nevím, tak si nechám sakra aspoň poradit. Ne, prostě ne, tohle je na mě fakt moc a psychicky to nedávám.
Dostal se k nim link na tuto diskuzi, k chytrákům??
|
helps
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2012 20:29
- Nahlásit
marťula
i kdyby se k nim dostalo tisíc diskuzí, jde zřejmě o lidi, kteří slyší jen to co chtějí.... a až jim šiba dítě pokouše, tak pes půjde na utracení a dítě bude mít trauma (v lepším případě). k dítěti si představuju dlouhosrstku nebo nějakýho trpělivýho klidnýho pejska, kterej má rád společnost. šiba ale teda zrovna mazlící není..... neuděláš nic, šiba doplácí na svůj roztomiloučkej kukuč. zrovna předevčírem sem šla po sídlišti a byl tu chlap s šibou na flexině a snažil se jí přesvědčit, aby si sedla dovedete si představit to divadlo.... tohle ale moc k smíchu není no
|
petl
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 06:21
- Nahlásit
Šiba co chodí u nás je něco šílenýho, zásadně na vodítku s košem, pán když mají míjet psa musí aspoň 20 m stranou, šiba stojí na zadních a řve. Mimochodem první pes u kterého jsem viděla naživo že má vzteky pěnu u huby...
|
marťula
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2012 19:51
- Nahlásit
helps
Jenže mě na tom nejvíc se*e to, že stačí hrozně málo k tomu si zjistit, o jaké plemeno se jedná, zda se hodí k dětem apod., ale prostě pro určité inteligentní jedince je i to málo moc...a pak bude pes za největší krvežíznivou svini a nejvíce na ní budou ukazovat právě povedení páníčci
|