| Autor |
Zpráva |
Usanda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2005 11:09
- Nahlásit
Ty lidi mě občas taky serou Ale jejich psům se docela nedivím.Můj pes-40cm,9kg,takže skoro drobeček.....jde před náma ženská s pudlíkem asi o 5 cm menším a okamžitě ho hystericky bere do náruče. To stejné s yorkšírama, ti jsou pak sebevědomí až hrůza a majitelé se diví,že se jim škrtí na vodítku,když jde kolem pes.
Vzala bych si je na týden do výchovy a rychle by se srovnali
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2005 11:32
- Nahlásit
Ketrin
To co je v plyšákách můj malej strašně rád . Vždycky roztrhá skulinku v plyši a už vytahuje tu střiž nebo co to je?? -jak jsi psala... No, jenomže ono je to dost nebezpečný. Jednou jsem ho neuhlídala a prďola si to už soukal do krku . Honem jsem mu to začala tahat ven a že toho bylo!!!! Už to měl pomalu v žaludku ! Snad by se udávil...a tak teď dávám bacha a hned, když nějakýho plyšáka rozerve ho pohotově zašiju a tak pořád dokola la la la
|
handula
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2005 12:20
- Nahlásit
sara03
byli jsem u doktora, víčka se šít nemuseli, udělali se strupy, tak už to vypadá líp, ale do oka se mu zanesla infekce, má ho zahnisaný, tak vyplachujem, jdeme dneska na kontrolu, možná prý nasadí antibiotika....
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Zář 2005 12:21
- Nahlásit
handula
na Zahraďáku v Praze ?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2005 12:24
- Nahlásit
handula
Ja s Hugom drzime palce, nech sa ocko rychlo zahoji a psychika tiez.
|
handula
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2005 12:28
- Nahlásit
Anonymní
ano
|
handula
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2005 13:01
- Nahlásit
isdpch
na psí louce pod Jesenickou....
bylo to pro mě překvapení, teď už bych taky reagovala jinak, ale jeho odhodlání mi vyrazilo dech. doufám že už se nepotkáme, protože to nedopadne dobře...
|
sara03
|
# Zasláno: 16 Zář 2005 15:37
- Nahlásit
Tak držíme všichni doma pěsti.Ať se očko hojí.
|