| Autor |
Zpráva |
Phoebuska
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 14:40
- Nahlásit
Eninka
Abych pravdu rekla,jsem tak vytocena, ze mam chut to zabalit. Proc je tech fajn lidi vzdy tak malo?! A ze me vzdy ti ostatni dokazou tak rozhodit. Ukazuju slabou stranku, protoze jsem mozna naivni, ale taky vzdy doufam v pozitivni veci. Proto taky koncim zklamana. Lidi dokazou byt vazne hyeny.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 14:41
- Nahlásit
Phoebuska
Ne, ani nevim kdo Dostal
To nevadí, není to nikdo důležitý
Jen proto, ze se smejes PetreK, ze me bere vazne a snazi se mi poradit, jak fenu zvladnout.
Prosím????? O čem to mluvíš prosím tě, já se smála Petře????
Mimochodem - jen proto co? Nějak nechápu o čem mluvíš.
Eninka
a věříš, že ani nezníme?
A věříš, že zníte?
A to jako fakt
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 14:46
- Nahlásit
Eldoguero
A věříš, že zníte?
ale Phoebuska preci pise bez diakritiky a obcas ji vypadne pismenko (patrne pise jako ja v krkolomne pozici) takze to nemuze byt eninka, chapes zkus to zvazit
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 14:48
- Nahlásit
Phoebuska
Abych pravdu rekla,jsem tak vytocena, ze mam chut to zabalit
to nééé, zůstaň, prostě to tak mezi lidma chodí, když budeš mít pevný nervy tak tady přežiješ, věř mi. Akorát pamatuj na to, že už máš od některých asi "nálepku", tak se jí jen tak lehce nezbavíš, pokud vůbec někdy. A ještě jedna rada, pokud si budeš stát za svými názory, taky se připrav na semtam nepochopení
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 14:57
- Nahlásit
Tondas
takze to nemuze byt eninka, chapes zkus to zvazit
Třeba je a třeba není, co já vím
Způsob vyjadřování je ale hodně podobný.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 15:01
- Nahlásit
Eldoguero
Třeba je a třeba není, co já vím
Způsob vyjadřování je ale hodně podobný
tak už se s tím smiř, že to nejsem já, že je něco podobného neznamená, že je to to samý, přeci
p.s. anebo myslíš, že bych dělala, že neznám pana Dostála? To nikdy!
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 15:03
- Nahlásit
Eldoguero
ale preci by jednou jako jedna nepsala bez diakritiky a jako druha s takove mistrostvi v blafovani u vice nicku zvladaji jen mistri a ti tu pokud vim momentalne nejsou. Navic je Eninka nemocna tak asi ani nema na pc naladu a tak a hlavne by si preci nepsala sama se sebou, to da preci rozum
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 15:05
- Nahlásit
Tondas
a hlavne by si preci nepsala sama se sebou, to da preci rozum
to dá, ale asi ne všem
|
Phoebuska
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 15:07
- Nahlásit
Eninka
Az se prestehuju do chebu, bez tak tam nebudu mit v tom nasem zapadakove signal, tak je mozne, ze si ani neskrtnu:-D ja vim, uz me to preslo. Tos ja vzdycky tak vybublam A mozna se tam seznamim s pejskarema a nebudu muset prosit o rady tady. Koneckoncu snad je jim to uz jasne a daji pokoj
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 15:09
- Nahlásit
Eninka
ciste mezi nami, neco takoveho jsem drive zkousel. Tak jsem se chtel zeptat: pouzivas dve pc nebo prepinas identity ? ja jsem tenkrat prepinal ale bylo to strasne narocne
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 15:10
- Nahlásit
Phoebuska
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 15:12 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit
Tondas
ciste mezi nami, neco takoveho jsem drive zkousel. Tak jsem se chtel zeptat: pouzivas dve pc nebo prepinas identity ? ja jsem tenkrat prepinal ale bylo to strasne narocne
jak se přepínají identity? Já počítačům tolik nerozumím
ale ty tady nejsi novej, že ne, škoda že nevím, kdo jsi
edit:aha už chápu, identity jako nicky, že?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 15:23
- Nahlásit
Eninka
tak už se s tím smiř, že to nejsem já
Ať je to jak chce, já se s tím smířím velice rychle, tomu můžeš věřit
myslíš, že bych dělala, že neznám pana Dostála? To nikdy!
Že bys ho zapřela to asi né, to je fakt
Tondas
ale preci by jednou jako jedna nepsala bez diakritiky a jako druha s takove mistrostvi v blafovani u vice nicku zvladaji jen mistri a ti tu pokud vim momentalne nejsou.
Abych pravdu řekla, toho jsem si ani moc nevšimla, asi podobným věcem nevěnuju dostatečnou pozornost. Zarazil mě podobný způsob vyjadřování, podobné nápady a k tomu ještě ty souvislosti se jménem
Nakonec je to jedno jestli je to jedna nebo dvě osoby, uznaj, že je to velmi ftipné
a hlavne by si preci nepsala sama se sebou, to da preci rozum
To dá rozum jen bych si v daném případě bych si nebyla tak jistá
Phoebuska
Když už jsi se uklidnila, můžeš mi prosím tě odpovědět na moje otázky, tak nějak ti totiž nerozumím.
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 15:34
- Nahlásit
Eldoguero
Nakonec je to jedno jestli je to jedna nebo dvě osoby
to je jasny, sem se vejde lidi a nicku i kdyz vlastne asi lidi o neco min nez nicku
Eninka
ale ty tady nejsi novej
koukni na clena pod mojim nickem a tam uvidis od kdy jsem tady
|
Phoebuska
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 15:38
- Nahlásit
Eldoguero
"Pokud bereš dotaz Phoebušky vážně, pak ti přeju hodně trpělivosti a pevných nervů. " Proc by me nemela brat vazne, nevim si rady, tak se ptam. Od toho vznikl tenhle server, ne?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 15:59
- Nahlásit
Tondas
i kdyz vlastne asi lidi o neco min nez nicku
Pakliže má každý druhý dva a více nicků, pak jistě
Phoebuska
Ok, tak ještě jedno a pomalu - vzhledem k tomu, že bylo pravděpodobné, že tento nick a nick Eninka patří stejné osobě (třeba nepatří, ale v době, kdy bylo toto psáno bylo dost pravděpodobné, že patří), pak je to docela logická věta, ne?
Ale mě by spíš zajímalo jak, kde, kdy a čím jsem si dělala legraci z Petry?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 16:11
- Nahlásit
Phoebuska
Už jsem Ti to psala vedle, ale kopíruju tu podstatnou část toho i sem:
Když budeš něco chtít probrat, tak si zajdi k Ešusové a zeptej se tam. Tam jsou slušní a hodní a poradí.
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 16:20 - Změnil/a: Tondas
- Nahlásit
Vlčáčková
hele podle me jsou lidi z zumpy taky hodni a slusni, tak co kdyby si ji nechala at si udela nazor. Muze se stat ze treba za pul roku se s nekym setka osobne a tomuhle vsemu tady a ted se zpetne jen zasmeje.
Phoebuska
jestli jsi realna tak si tady serfuj a pis, nekoho treba ignoruj a casem uvidis.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 16:28
- Nahlásit
Tondas
Dovol, abych jí dala radu dle svého uvážení. Chce něco vědět a tam se to pravděpodobně dozví. Formou slušnou, případně povzbudivou.
Poskytla jsem jí zkratku k informacím. Máš nějaký problém s tímto mým sdělením?
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 16:35 - Změnil/a: Tondas
- Nahlásit
Vlčáčková
ne jisteze nemam, proc bych taky mel mit. A ja udelal to same. A navic jsem i tobe vysvetlil muj nazor nazor na lidi z zumpy a upozornil ze bude dobre ji nechat at si sama udela nazor. Ty s tim mas nejaky problem ?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 16:43
- Nahlásit
Tondas
Ona už si názor udělala, což´s asi nezachytil.
Tak skvělé, když s ničím nemáme žádný problém, můžeme přestat pindat jak na pavlači, to znamená o ničem.
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 16:56
- Nahlásit
Vlčáčková
což´s asi nezachytil.
nebo si mozna myslim, ze rozumny clovek, ktery nekam prijde sve nazory formuje dle dalsich a dalsich podnetu pokud ovsem neprijde uz s jasnou predstavou, kterou nehodla menit.
Dekuji za vysvetleni ohledne pindani na pavlaci, jsem rad ze uz vim co to znamena.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 16:59
- Nahlásit
Phoebuska
Když budeš něco chtít probrat, tak si zajdi k Ešusové a zeptej se tam. Tam jsou slušní a hodní a poradí.
třeba jak vytvořit nové plemínko psí )))))))
Abych pravdu rekla,jsem tak vytocena, ze mam chut to zabalit. Proc je tech fajn lidi vzdy tak malo?! A ze me vzdy ti ostatni dokazou tak rozhodit
tohle neni ideální povaha pro alfu a ten pes to ví ,zkus na sobě zamakat
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 17:14 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Tondas
nebo si mozna myslim, ze rozumny clovek, ktery nekam prijde sve nazory formuje dle dalsich a dalsich podnetu pokud ovsem neprijde uz s jasnou predstavou, kterou nehodla menit.
Pravdu díš. Bylo by, myslím, užitečné, kdyby se Ti to podařilo vysvětlit na žumpě.
Kdyby Ti to nevadilo, tak bych tu debatu ze své strany už ukončila.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 18:30 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
A je to tu znovu
Jediné dobré rady, včetně těch, kde se podávají jediné správné rady, zde podává Vlčáčková ó jé
Nakonec proč ne, třeba Phoebušce nakonec fakt někdo poradí, jak vyšlechtit to nové víceúčelové plemeno na nic
Nadbytečným štěňatům Vlčáčková a možná i další jistě zajistí super páníčky (co na tom, že díky nim možná někde v nějakém útulku umře chudáček jiný pejsek ) a všechno bude jak má být
Dobrou noc strýčku Fido, dobrou noc děti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 21:24
- Nahlásit
Vero
Nevím, esi jsem srozumitelná.....
jo jsi, ale musí být vůle to pochopit
Eldoguero
Jo to bylo
ano, já to vím. Nemám iq napařovací žehličky. užij si to.
Přednáška je málo to 100%, ale o tom já nemluvila ani zpočátku. Mám na mysli vyloženě někoho, kdo by se dvojici věnoval v praxi a ukazoval jak a proč použít EO, jak a proč to takhle funguje a hlavně jak a proč NE.
jenže promiň, z toho jak to podáš, si pak právě někdo může vytvořit dost mylný dojem. Myslím, že u určitých věcí by měl člověk tak nějak víc vážit co a jak napíše. Protože může ovlivnit někoho jiného. A ironicky to rozhodně nemyslím.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 21:28
- Nahlásit
davidkova renata
třeba jak vytvořit nové plemínko psí
teď nějak moc nechápu??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 21:31
- Nahlásit
PetraK
Když budeš něco chtít probrat, tak si zajdi k Ešusové a zeptej se t
no vedle probírala vytvoření novýho plemene,tak sem jako myslela, aby k vám zašla,že jí s tim teda poradíte jak píše osvícená vlčáčková
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 21:31
- Nahlásit
PetraK
Nemám iq napařovací žehličky.
???? Copak předvánoční deprese?
jenže promiň, z toho jak to podáš, si pak právě někdo může vytvořit dost mylný dojem. Myslím, že u určitých věcí by měl člověk tak nějak víc vážit co a jak napíše.
Jenže já to myslím psala dost srozumitelně hned napoprvý a nedorozumění stran tohoto podle mě vzniklo pouze mezi námi, možná nejsi ochotna ze zásady pochopit můj náhled, možná je to jinak, nevím, v okamžiku, kdy jsi reagovala ty na někoho jiného než já. Tím pádem, by pochopitelně můj příspěvek nedával smysl, stejně tak, jako v dané chvíli nedávala příliš smyslu tvá reakce na můj první příspěvek.
A ironicky to rozhodně nemyslím.
To jsem rozhodně pochopila
Jen nechápu tu tvojí hořkost ...
|
Phoebuska
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2011 21:34
- Nahlásit
Vlčáčková
Omrknu to tam, diky
|