Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / nemecky ovcak
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Grin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 22:13
- Nahlásit

Sízra Milanová
NO je výborný pes, mě teda dost baví a bělouš je taky dobrej, ten se mi taky moc líbí

já jsem na tom stejně, NO se mi vždycky strašně líbili, vzhledem i ta jejich makavá povaha. Jenže jsem se trochu asi i bála že to nezvládnu kvůlivá tomu drajvu... nevěděla jsem, že mě bude bavit s tim psem makat. Samo bych brala psa z pracovní linie, ne nějakýho výstavovýho kriplíka.. a asik Černýho

Nakonec jsem se ale rozhodla jít do toho, co jsem si myslela že je snazší plemeno, jenže vlastně to nakonec tak neni - což bylo teda trochu nemilé překvápko
ta přirozená bělouší opatrnost je něco, s čím čék musí prostě dobře pracovat a musí děsně přemejšlet a ovládat se aby něco nepoku*vil, zároveń je těžký je motivovat... prostě to vůbec neni jednoduchej pes a drajv se zvládá asi daleko líp.. ale popravdě jsem ke svýmu vlastnímu překvapení zjistila, že mi to naprosto vyhovuje. Tak citlivý, klidný a jemný zvíře jsem už dlouho neviděla a jak ty běloby postupně poznávám, tak vidim že to neni jenom Grinova záležitost, ale že jsou takoví všichni. Některej maká, někerej ne, ale mají styčný body v tý povaze. Dřív, před Grinem, jsem si říkala že si k němu pozdějc pořídim eště čubu jinýho plemene, ale už jsem asi zakotvila. Ani nepřemejšlim že bych si pořídila něco jinýho než BŠO.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 22:25
- Nahlásit

Grin
ne nějakýho výstavovýho kriplíka.. a asik Černýho

to bys měla hustou dvojku černobílou, to by bylo pěkný, mně se taky líbí černý moc.

Grin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 22:27
- Nahlásit

Sízra Milanová
jj černobílá dvojka by byla velmi estetická

stetisek123
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 07:19
- Nahlásit

malowapky taky reagují na au, ale musela jsem jí to napřed naučit. Au bylo s prstem, kterej lehce ťuknul po čuni. Bohužel USB kabel k foťáku, AUUUUUUUUUU řvát neuměl...

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 10:37
- Nahlásit

stetisek123
malowapky taky reagují na au, ale musela jsem jí to napřed naučit. Au bylo s prstem, kterej lehce ťuknul po čuni. Bohužel USB kabel k foťáku, AUUUUUUUUUU řvát neuměl...

Mou čupakábru jakejkoli trest rozzuřil,třeba když mooooc kousala a vrčela,zavřela jsem jí do vedlejšího pokoje a nechala uklidnit,pak jsem otevřela, ona se rozeběhla a kousla mě vší silou ,celý ruce i předloktí jsme měla plný malých jizviček...nemůžu najít foto, al byla jsem jak feták uplně

stetisek123
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 10:46
- Nahlásit

Sízra Milanová
si nesmíš pořizovat jaguáry a říkat tomu pes

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 11:16
- Nahlásit

stetisek123
si nesmíš pořizovat jaguáry a říkat tomu pes

no právě se zjistilo že to neni uplně pes..ale že je to známá jihoamerická nestvůra čupakábra... a tim se to celý vysvětlilo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 11:22
- Nahlásit

Sízra Milanová
a ještě jsi zapoměla říct, že ti nedávno foukla a vraždila dobytek v Rusku hlídej si ji nebo to byla součást plánu, jak se snadno a rychle nakrmit

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 11:37
- Nahlásit

Eldoguero
a ještě jsi zapoměla říct, že ti nedávno foukla a vraždila dobytek v Rusku

nene,nešiř pomluvy jen zadržela běžce no, je to dobrý pes je takovej džekyl a hajd trochu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 11:48
- Nahlásit

Sízra Milanová
jooo jenom zadržela běžce a co ty vysátý krávy, prej jí i viděli, tak to má spočítaný, doporučuju nejezdit s ní do Ruska na dovolenou

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 11:56
- Nahlásit

Eldoguero
jooo jenom zadržela běžce a co ty vysátý krávy, prej jí i viděli, tak to má spočítaný, doporučuju nejezdit s ní do Ruska na dovolenou

posmíváš se čupakábře? chtěla jsem jí na tebe poslat, ale za prvý tvou armádu 60dog,45,malin a 25ti dementních vlkošedů nepřemůže a za druhý čupakábra zásadně nekouše,když se to po ní chce, pouze když se to fakt hodně nechce

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 12:31
- Nahlásit

Sízra Milanová
prdĺajs dogy mám jen tři momentálně, malinu jednu a vlkošeda ani jednoho (aspoň zatím ne)
A vůbec, já se čupakabře neposmívám, jen mě pobavilo, že expandovala už i do Ruska, hnedle jsem si na tebe vzpoměla, jak jsem to četla

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 12:37
- Nahlásit

Eldoguero
vůbec, já se čupakabře neposmívám, jen mě pobavilo, že expandovala už i do Ruska, hnedle jsem si na tebe vzpoměla, jak jsem to četla

tak to já ani nevěděla že už byla i v Rusku...tak vona občas někam odběhne, tak je to možný čéče, že vona stihne transibiřskou magistrálou hop a je tam a na oběd už je zase zpátky....

prdĺajs dogy mám jen tři momentálně, malinu jednu a vlkošeda ani jednoho

je čas tě nakreslit dokud ti nepřibudou další čokle

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 13:49
- Nahlásit

Sízra Milanová
no jo, fakt bylo to nedávno na seznamu ve zprávách ani nevíš, že ti čupakabra brouzdá po východu, to máš z toho, že moc venčíš, vona je pak taková rozevlátá a chce objevovat i daleké obzory
je čas tě nakreslit dokud ti nepřibudou další čokle
Jooooo, to by chtělo - 2 argentiny, malomalina a přikresli mi i malovlčáka už (kanárek, Bonninka a Kuní ksich jsou mušovi, taky chtěl portrét )

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 16:07
- Nahlásit

Eldoguero
to máš z toho, že moc venčíš

jo,jo už nebudu, mám prostorný byt, bude chodit na plínu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 16:26
- Nahlásit

Sízra Milanová
bude chodit na plínu
konečně slova odborníka tááák je to správnýýý

dejtry
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:45
- Nahlásit

martinmc

Ahoj, já souhlasím s názorem pejska rohodně netrestat. Když můj ovčoun byl štěně, tak mě taky neustále kousal, ale já jsem takovej blázen, že mě to nevadilo. =) Když už to byl extrém, tak jsem ho okřikla. No a pokud na tebe štěká, tak prostě vem hračku a hraj si s nim. Uvažuj tak, že je to miminko. Jinak jsem nedávno viděla na Animal planet, dokument o výchově a tam kousání řešili tim, že si ruce namazali máslem a pejsek je místo kousání olizoval, ale nevim, já to nezkoušela. Jestli to zkusíš, tak dej vědět jak na to reágoval. =)

dejtry
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:49
- Nahlásit

jo jinak to máslo nebylo roztátý, ale ztuhlý

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 23:47
- Nahlásit

dejtry
jen tak mezi námi, dokážeš si představit chodit celej den s namazanejma rukama od másla a k tomu normálně fungovat? Mě to přijde jako divný sci-fi, tedy spíš jen to fi, v tomto případě

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 00:00
- Nahlásit

Eldoguero
jen tak mezi námi, dokážeš si představit chodit celej den s namazanejma rukama od másla a k tomu normálně fungovat?

Ale některý lidi maj furt máslo na hlavě,tak by si prostě jen do něj dycky šáhli,chápeš?

dejtry
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 09:33
- Nahlásit

Eldoguero

jen tak mezi námi, dokážeš si představit chodit celej den s namazanejma rukama od másla a k tomu normálně fungovat? Mě to přijde jako divný sci-fi, tedy spíš jen to fi, v tomto případě

Čeče já nevim jestli se s tim máslem chodí všude. To je záležitost asi jen na doma, ale jak řikám, já to nezkoušela. Jen jsem si na to vzpomněla, tak jsem to napsala. Třeba to funguje, co ty víš.

dejtry
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 09:34
- Nahlásit

Sízra Milanová

Ale některý lidi maj furt máslo na hlavě,tak by si prostě jen do něj dycky šáhli,chápeš?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 10:54
- Nahlásit

Sízra Milanová
na hlavě podle mě určitě vadí míň než na rukách taky se podívej na hlavě ho má kdekdo a v klidu s ním chodí mezi lidi, na rukách ... to už je jinej level
by si prostě jen do něj dycky šáhli,
tý vole, ale to je fakt vychytaný tohle
dejtry
si nedokážu představit chodit s namazanejma rukama byť jen hodinu po baráku za prvý by mě vadilo, že nemůžu na nic šáhnout a za druhý jsem pevně přesvědčená o tom, že čokle by mi ty ruce neokousali, ale UKOUSALI

dejtry
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:15
- Nahlásit

Eldoguero
já myslim, že by ti tam to máslo ani hodinu nevidrželo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:29
- Nahlásit

dejtry
no právě, furt bych se musela chodit namazávat a dokážeš si představit, jak bych dopadla

dejtry
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:33
- Nahlásit

Eldoguero
no byla by jsi pořárně namazaná
Oni to mysleli tak, že když tě hafan začne okusovat, tak jdeš a namažeš si ruce máslem, že se to štěně po tom prý sklidní, ale podle mě je stejně nejlepším řešením vzít si hračku a zabavit ho s ní.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:48
- Nahlásit

dejtry
Oni to mysleli tak, že když tě hafan začne okusovat, tak jdeš a namažeš si ruce máslem, že se to štěně po tom prý sklidní
a co budeš dělat,když ti pracovní štěnátko na ruce kašle a šerééé ti nohy hůř jak piraňa..tak že se zakousne a jsa tebou vláčeno sídlištěm si spokojeně visí,rve a trhá.. ???...aha..???

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 18:00
- Nahlásit

davidkova renata
a co budeš dělat,když ti pracovní štěnátko na ruce kašle a šerééé ti nohy hůř jak piraňa..tak že se zakousne a jsa tebou vláčeno sídlištěm si spokojeně visí,rve a trhá.. ???...aha..???

to platí jen pokud máš normální ščeňátko psa...pokud máš mládě čupakábry vlkošedé,bohužel platí jen chodit 24hodin v ringovoblečku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 20:21
- Nahlásit

Sízra Milanová
platí jen chodit 24hodin v ringovoblečku

to nevim jak se na něm to máslo udrží..leda by se fsáklo jako..

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2011 20:34
- Nahlásit

dejtry
tak to můžu u tý lednice prostát celý odpolodne a mazat a mazat, klidně můžu střídat ruce s nohama a ve volným čase chodit na brigády, abych měla na ty tuny másla
Sízra Milanová
bohužel neplatí jen o čupakabrách, celkem jasně si vzpomínám na malou Bonninku, byla sice nepatrná, ovšem o to zákeřnější, vždycky se vynořila někde, kde ji člověk (nebo doga ) nejmíň čekal a napadla ho zákusem do ruky, nohy, zad, ucha, krku, vlasů ... čehokoliv co zrovna bylo po ruce, tedy po tesáčcích
Kaly nás jako mimino taky ojídala mohutně a velmi, jedinej, kdo nás nežral byl kupodivu Argo ale na toho by stejně máslo nezabralo, páč on je ten vegetarián

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání