Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / nemecky ovcak
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
martinmc
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 15:46
- Nahlásit

Zdravim mam 9 tydeniho nemeckeho ovcaka (cistokrevneho) ale mam takovy problem zacal strasne kousat jenom ho chcu pohladit tak kouse asi to bere jako hru ale kdyz mu rekni treba fuj aby se uklidnil zacne na me navic jeste vrcet a stekat uklidni ho tak maximalne kousek piskotu a to ejn na chvili .. prosim o radu nekoho kdo s tim ma zkusenosti diky

stetisek123
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 18:20
- Nahlásit

martinmc
Není to Psíček?
Jestli ne, tak mu dáváš piškotek za to, že tě nepřestává kousat? Co klepnout prstem, bo rukou přes čumec?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 18:32
- Nahlásit

stetisek123

Spíš ať si to užívá dokud z toho nevyroste, ne? Takovej krásnej mimi projev a už byste ho klepali přes čumec?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 18:45
- Nahlásit

martinmc

je malej eště miminko,hraje si

stetisek123
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 18:53
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
sem psala, že za nepřestává! jasně, že hrát ano,ale musí vědět, kdy je konec a když mu řekne dost a on pokračuje, tak mu dá piškotek?

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 18:57
- Nahlásit

stetisek123
sem psala, že za nepřestává! jasně, že hrát ano,ale musí vědět, kdy je konec a když mu řekne dost a on pokračuje, tak mu dá piškotek?

podle mě je prostě malej, moje čupa kousala příšerně jako malé štěńátko,mám všude po rukách jizvičky od těch zoubků, trvalo to tak do 4měsíců a pak přestala. jediný co platilo bylo prostě když už moc hryzala přestat si s ní hrát a i vrčela dost a útočila, kousala mocně do nohou rukou, do všeho...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 19:00
- Nahlásit

martinmc
Zdravim mam 9 tydeniho nemeckeho ovcaka (cistokrevneho) ale mam takovy problem zacal strasne kousat jenom ho chcu pohladit tak kouse asi to bere jako hru ale kdyz mu rekni treba fuj aby se uklidnil zacne na me navic jeste vrcet a stekat uklidni ho tak maximalne kousek piskotu a to ejn na chvili
ne..já už nemám sílu

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 19:02
- Nahlásit

davidkova renata
ne..já už nemám sílu

ale třeba je to psíček....

stetisek123
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 19:14
- Nahlásit

Sízra Milanová
taky mám teď doma krokodýla,ale pokud jim dovolíš všecko asi takovej laik jako zadavatel tak nepoznáš, kdyuž ti to přerůstá přes hlavu
Pak jsou z toho příběhy typu: on byl tak roztomilej, když byl štěňátko a štěkal na nás když jsme šli kolem jeho misky, úplně k sežrání! Teď jsou mu 3 roky a my nesmíme do kuchyně a radši jíme studený večeře, aby nás nekousnul, drobeček náš...

Ta moje malowapka by mě sežrala kdyby občas nedostala po papuli. se zeptej mamky, jakej má zákus, veme moje ruce i s rukávem a jsou jí 3 měsíce

stetisek123
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 19:15
- Nahlásit

Sízra Milanová
ale třeba je to psíček...
Taky doufám, bo nereaguje

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 19:31
- Nahlásit

stetisek123
jo, asi to bude on

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 19:59
- Nahlásit

stetisek123
Taky doufám, bo nereaguje
nebo ho to 9nedělní štěndo zadávilo...
se zeptej mamky, jakej má zákus, veme moje ruce i s rukávem a jsou jí 3 měsíce
to jako jo
nicméně já to prostě vnímám jinak,u NO je zcela normální,že majitel vypadá jak klient Drop inu,mě zas děsí to,že to někomu vadí a nechápe to, a na štěně začne vyvíjet zbytečnej tlak kterýmu pes nerozumí bo ani nemůže a už jsou v bludným kruhu..já rozhodně nejsem typ,co by si nechal líbit od psa nějaký gesta,to je to poslední,ale je třeba rozlišit co je a co neni důležitý..a já to umim rozlišit ,ale neumim to vysvětlit nikomu..nevim jestli se to vůbec dá takhle virtuálně,kor když jsem typ co si vybere to nejvíc rafavý štěně ve vrhu a bude ho v tom podporovat a radovat se jakej má štěnátko drajf..
takže zas du a budu ovčounkovi držet palce aby měl dobrej život..

martinmc
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 20:32
- Nahlásit

Diky za odpovedi. ..Asi z toho pes vyroste sam ale em jen zajimaly vase nazory rady nedavam mu nic za to ze kouse kdyz me fakt poradne kousne tak si s nim prestanu hrat treba kdyz reknu hlasite au tak zacne stekat..

stetisek123
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 20:34
- Nahlásit

davidkova renata
no a to je to. Když čteš příspevěk takovýho laika, tak mu nemůžeš říct, ať se nechá kousat a odměňuej piškotkama.
ale fakty nabívám dojmu, že se nám vrátil "duch svatý" a my se tu snažíme a on se chechtá za bukem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 20:36
- Nahlásit

stetisek123
no a to je to. Když čteš příspevěk takovýho laika, tak mu nemůžeš říct, ať se nechá kousat a odměňuej piškotkama
ale zas mu nemůžu říct že si to nesmí nechat líbit od 9 tejdenního štěněte,páč to vodsere ten pes..jako ostatně vždycky

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 20:37
- Nahlásit

martinmc
a zkoušels mu místo piškotu dát nějakej hadr a tahat se s ním o něj, bo nějakou hračku????

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 20:37
- Nahlásit

martinmc
fakt poradne kousne tak si s nim prestanu hrat treba kdyz reknu hlasite au tak zacne stekat..

mazlík srstík, mě taky celkem zaskočilo jak moc štěńátko NO kouše...ale rychle se naučilo kousat ostatní a ne mě...takže nakonec pohoda

stetisek123
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 20:38
- Nahlásit

davidkova renata
no, pokud se bojí 9. týdenního NO, tak to ten pes odsere tak jako tak. Proč tyhle lidi nezačínaj s kavalírem bo pekinézem?

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 20:40
- Nahlásit

stetisek123
Proč tyhle lidi nezačínaj s kavalírem bo pekinézem?
páč to neni pes pro chlapáky??????

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 20:42
- Nahlásit

stetisek123
no, pokud se bojí 9. týdenního NO

to je blbý no snad se ho nebojí proboha,to je vlastně u něj první tejden přepokládám...

stetisek123
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 20:49
- Nahlásit

Sízra Milanová
si to přečti, ten jeho příspěvek znova, bych si vsadila, že už si dělá do gatí, bo si myslí, že si vybral štěně, co ho sežere rovnou před nováckou kamerou.
Nebo vlastně ne, bo tu řešíme Psíčkovu fantaziju

Alexa
no to je jasný. Eště se dovíme, že má vedle v místnosti putbilla a argentinu. Ty už ale kousali mocinky moc, tak jsou už f postýlce a spinkaj

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 20:59
- Nahlásit

stetisek123
si to přečti, ten jeho příspěvek znova, bych si vsadila, že už si dělá do gatí,

tak možný to je..já se mu nedivim,já se taky svýho psa moc bojim, ale je hodnej,někdy mi i dovolí spát hned u postele...teda když ho nenaštvu něčim samozřejmě

Nebo vlastně ne, bo tu řešíme Psíčkovu fantaziju

No ale tak aspon nám dává důvod k životu

martinmc
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 21:06
- Nahlásit

Tak jeste raz nic sme.mu nedaval jen jsme mu ukazal piskot a pak s euklidnil nemusite tu do me hned rypat psa se nebojim to mi jedno jen nechci at z neho vyroste neco co nechci myslim ze je lepsi se na.nic neptat aby si uned nekdo nemusel rejpnout. Mel jsem fenku belgickeho ovcaka a sni problem nebyl.

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 21:12
- Nahlásit

martinmc
možná byste měl navštívit známého psychologa psů, ten bude určitě vědět co a jak, ale jenom jestli má váš německý ovčák rodokmen!!!!!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 21:20
- Nahlásit

martinmc

jen nechci at z neho vyroste neco co nechc

Některej kouše víc,některej míň asi, podle mě je ještě moc malej a máte ho krátce a kdybyste ho trestal teď nebylo by to dobrý...jen můj názor

Grin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 21:26
- Nahlásit

martinmc
myslím si taky, že to je zbytečná panika. Je to miminko, neřešila bych to vůbec nijak přes zákazové povely nebo přes fyzické ublížení (Statisek má teriéry, tam je to něco hooodně jinýho ) Nevim jak u NO, já mám BŠO, a na toho vždycky platilo když kousal už moc vyjeknout "au" ale hooodně vysokým hláskem ona štěňata spolu takhle komunikují, takovým vykviknutím dávají najevo, že už to bolí a že je to moc. Pejsek přestane a vy si s ním přestaňte hrát. On si dá příště větší pozor, protože se naučí že jakmile to přežene, hra končí.

joo a padlo to už tady taky - nejlepší je si s ním tímhle způsobem moc nehrát, spíš si vzít hračku a nebo hadr a do toho si může kousat jak chce - styl hry je stejný ale vás to nebude bolet

martinmc
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 21:32
- Nahlásit

Jojo diky ja to zatim nejak neresim jen me zajimalo jeis mate podobne zkusenosti a kdyby s tim slo enco udelat nevadilo by tobudu se snazit

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 21:42
- Nahlásit

Grin
na toho vždycky platilo když kousal už moc vyjeknout "au" ale hooodně vysokým hláskem

Tak to na Nyxu bohužel neplatilo,kousala klidně i víc, když jsem zaječela schválně a kousala hodně moc a pořád a ruce nohy a do krve a furt a vrčela a když jí člověk napomenul kousala víc a víc a pak prostě pomalu přestávala a už kouše jen kolemjdoucí

Grin
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 21:44
- Nahlásit

Sízra Milanová
no jo, Nyxa je prostě úplně jinej kalibr než Grineček právě proto jsem psala že nevim jak to bude fungovat u NO na malowapku by to třá určo neplatilo taky

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2011 21:52
- Nahlásit

Grin
no jo, Nyxa je prostě úplně jinej kalibr než Grineček právě proto jsem psala že nevim jak to bude fungovat u NO

Teď mi došlo, že nyx vlastně dost ráda kouše, nevadí mi to, jen by to mohla ventilovat na obranách a ne kdykoli se jí zachce , ale je to mazlík, NO je výborný pes, mě teda dost baví a bělouš je taky dobrej, ten se mi taky moc líbí

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání