| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 07:49
- Nahlásit
gabifi
ne, jen to mimi, větší si umí vyskočit, chci příští rok třetí, to už vážně budu sedět v tom pelechu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:21
- Nahlásit
pajda222
tak co? žije?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:41
- Nahlásit
pajda222
připojuji se k ostatním já mám ještě problém protože mi všichni 3 chrní v posteli, v nohách z obou stran tak mám vždycky strach jak sebou pohnu abych některýho neshodila na zem
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:44
- Nahlásit
Já jsem dneska nakopla nechtě malou kníračku
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:07
- Nahlásit
makrel
Já jsem dneska nakopla nechtě malou kníračku
montijofky????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:08
- Nahlásit
Alexa
jo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:09
- Nahlásit
makrel
jo
no jen essi to nebylo naschvál
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:10
- Nahlásit
Alexa
nee, se mi přimotala pod nohy
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:15
- Nahlásit
makrel
nee, se mi přimotala pod nohy
nojo to se stane, příště si dá pozor
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:40
- Nahlásit
Alexa
vona se jí chtěla určitě zbavit
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 07:44
- Nahlásit
A máme tu pokračování a to ,,Jak nezabít jorkšíra", když kouše kabely. Už nám kvůli němu nejde televize, páč nakousal kabel a tím pádem je blbej signál, sežral mi kabel od myšia už začal řádit i na dalších. Jsme dost technicky založená rodina, takže kabely u nás jsou prostě všude. Na ty, na které to šlo, jsem dal lišty, ale někde to proště nejde.
Napadlo mě, je třeba natřít něčím lepkavím a obalit pepřem, manželka tvrdí, že je to kravina, tak pro svůj nápad hledám oporu jinde.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 07:53
- Nahlásit
pajda222
mě malá asi před 2 měsíci rozhryzala kabel od netu a pak šňůru od hifiny
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 07:54
- Nahlásit
pajda222
manželka má pravdu, je to kravina. Mě už bytem pár kabeložroutů prošlo. KUpodivu nikdy žádného proud nezabil což jsem docela hleděla. Počítačů to zabilo několik (jeden teda úplně do mrtva, nějak vyhořel či co). Jediné řešení je lištovat, lištovat a lištovat. A hlídat štěně. Zavírat do klece když jdete pryč, nebo tak něco. Zkoušela jsem kabely postříkat octem - nefungovalo. Zkoušela jsem nabídnout miliony jiných hraček - na houby, kabel je vždycky lepší. Pochopitelně jsem dotyčného traverzovala kdykoliv se ocitl poblíž kabelu - jenom to v nich vzbuzovalo zvědavost a touhu po zakázaném Tak nastoupila prostě klec dokud z toho nevyrostou. Kutýse to pustilo cca kolem roku a půl, Texe tak kolem roku, Nýnu asi v pěti měsících...je to dost individi. Sem ti asi moc nepomohla, co?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 08:33
- Nahlásit
pajda222
hihihi, tak je to týden, co nemůžu dávat do PC fotky, bo mi NĚKDO záhadně rozžvýkal USB kabel
jinak jednou mi takhle morče hlodalo kabel od TV, tak jsem ho chtěla chytit a zavřít do klece a dostala jsem přes něj ránu! Normálně jsem myslela že mi kopnul do dlaně kůň!! Cvakly mi zuby a morče v klidu hryzalo dál!!!
Hale, za pokus bych zkusila jeden cvičnej kablík máznout olejem a obalit v pepři, jen jako pokus, co to udělá
Ale taky doporučuju traverzu!
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 10:30
- Nahlásit
No jo, jenže já, když ho majznu, tak ho zabiju. Jem ho jednou plácnul za loužičku a on byl dvě hodiny schovanej za pračkou. Ale ne že by se bál, prostě se nasral. Je to dost tvrdohlavej paličák.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 10:45
- Nahlásit
pajda222
teriér, co chceš? Hlavně nepolevovat, on časem pochopí
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 13:45
- Nahlásit
Ale jinak je roztomilej. Stal se manželčiným zlatíčkem. Chrápe s náma v posteli, až se mi zdá, že jsem tam občas navíc. Hlavně, že tam má Káju.
Dost často mě v noci budí tím, že ze mě strhává peřinu a leze po posteli. Zrovna včera zas, tak se ptám, co jako dělá? A ona, že hledá Karla, jestli na něm neležim, ať se otočim. By mě kleplo, kdyby to někdo slyšel, tak to taky mohlo vyznít trochu divě.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 13:46
- Nahlásit
pajda222
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 13:47
- Nahlásit
pajda222
masakr
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 13:52
- Nahlásit
pajda222
že hledá Karla
By mě kleplo, kdyby to někdo slyšel, tak to taky mohlo vyznít trochu divě.
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 14:06
- Nahlásit
Čemu se jako tlemíte, to je docela vážná věc.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 14:10
- Nahlásit
pajda222
já??????? ničemu, ta moje starší kopretina je strašně žárlivá, tak si to dovedeš představit,ne??? a to chci ještě třetí ikdyž mám westíky, tak už je to oproti jorkovi gigant brácha má to štěně cca 1,3, onehda mu vlepila ta starší (9 kg) tak se smál, že to je oproti tomu jejich tank a ona strašně ráda dělá hada, tak nějak zvláštně dává pusinky, vypadá u toho jak had
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 17:33
- Nahlásit
pajda222
můj vořech teriérovitej hryzal kabely jako mimochodem. Prostě přišel, lehnul si vedle mě se svojí kousací hračkou a já se v duchu radovala, jaký mám milý a tulivý ščeňátko. Než mi teda přestala fungovat myš a notes se přestal nabíjet
myslím, že když překousal mužovi herní myš za dva tácy, tak to byla jeho největší kořist...
a přešlo to samo. Po pár pohlavcích ale občas si lehne a bere ty kabely do zubů, prostě jen tak, stačí mu říct, ať si laskavě donese Garfielda a jde si po svým hledat hračku...
|