| Autor |
Zpráva |
pajda222
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 13:56
- Nahlásit
Tak už máme doma toho malýho smraďocha. Máte ještě někdo tak malýho psa? Jak to děláte, že na něj nešlápnete? Je to jak pytel blech, kterej se plete úplně všude.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 13:59
- Nahlásit
pajda222
tak už máte to nadělení doma... já mám teda velký psy, ale když jsem si pořídila první fretečku tak to bylo náročný, než si člověk zvykl, že se musí furt dívat pod nohy. A jak se daří tomu psíkovi co jsi jej zachránil po tý nehodě? Už běhá vpohodě?
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 13:59
- Nahlásit
Normalně,čumím na cestu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 14:00
- Nahlásit
pajda222
jednou šlápneš nebo nechtíc nakopneš a dá si bacha, jen pozor, nesedat si zprudka na deku nebo tak, může být pod ní
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 14:02
- Nahlásit
Jak nezašlápnout Jorkšíra?
těžko, to nejde
no brácha má, má teď 1,2 kg a je to psycho, já mám westy, ale to je oproti jorkům obr, bráchův jork a moje feňule jsou asi o dva týdny od sebe (moje je starší) a moje má 5,5 kg
ale všechno jde když se chce, i nezašlápnout jorka
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 14:03
- Nahlásit
kejtlin
tak mi málem můj bratránek zasedl Sophyji, ta si ležela v klídečku na gauči a on už na ní sedal, (asi zapomněl, že mám psy ) tak jsem zaječela a asi jsem jí tím i zachránila život
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 14:11
- Nahlásit
pajda222
mám krysaříka, Nejlepší je škola života, dokud je malej, choď opatrně ale nevyhejbej se mu, to že ho občas nabereš se stane, on to přežije. A naučí se uskakovat, což se mu bude v životě ještě 100x hodit. Můj krysařík te´d pravděpadobně žije jenom díky tomu, pořídila jsem si k němu 40 kg bobečka tak uskakuje nám oběma z cesty a krásně si ho hlídá kde je. Jinak to nejde - protože když ho te´d budeš učit že mu vždycky uhneš, tak je to v pr.. a potenciálně nebezpečný pro to zvíře do budoucna, protože lidi ho faaaakt neviděj!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 14:13
- Nahlásit
pajda222
jo a jednou se mi stalo, že mi jí ženská málem přišlápla, ale jako z vrchu, s těma malýma to není žádná sranda já jsem hodně opatrná a kolikrát trnu strachy jak už malou vidím nakopnutou a pod.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 14:19
- Nahlásit
pajda222
Já bych chodila jak japonci, šoupat nohama po zemi. To ho maximálně nakopneš, ale nezašlápneš
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 14:21
- Nahlásit
Venta
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 14:22
- Nahlásit
Jak nezašlápnout Jorkšíra?
téma jak na zavolanou, zrovna hlídám synově přítelkyni čívu x JRT, má asi 2 kg. A tak - zvyklá na hromotluky labradory - šoupu nohama po zemi
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 14:49
- Nahlásit
Eninka
Pesan se má už fajn, občas ještě napdá na zadní nohu, ale jinak je spokojenej.
No taky u nás šoupeme nohama, ale vysvětlete to malýmu dítěti, že má šoupat. Holt to zatím řešíme tak, že když je puštěnej synátor, tak jork je zavřenej a opačně.
Jinak s naší smečkou 50 kilovejch psů se už seznámil, teda až na jednoho, toho k němu pustit nemůžem, ten by ho zabil. Starej dědek dělá, že ho nevidí, mladá čubina ho má jako hračku a ten čtvrtej se ho bojí.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 14:52 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit
pajda222
tak to máte teda doma co hlídat, psy, dítě, mimčo yorka, pořád ve střehu... Jsem ráda, že se hafanovi dobře daří (býv. pajdíkovi) a že má dobré páníčky (předpokládám že je u té rodiny od tebe, jak jsi psal)
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 14:57
- Nahlásit
Eninka
jj, je u bratránka. Má za úkol se starat o dvě děti a být nástupcem za již hodně starého pejska, kterému je už asi 16-18 let.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 15:01
- Nahlásit
pajda222
jj, je u bratránka
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 15:20 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
já šoupu nohoma jenom ve tmě, přes den chodím normálně a čumím, kam šlapu
Malýho psa, kterej se poučil a na základě toho se naučil uskakovat jsem ještě neměla, jsou to sebevrazi
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 15:22
- Nahlásit
gabifi
moji neuhnou, ikdybych na ně padala
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 15:25
- Nahlásit
Monty
moji neuhnou, ikdybych na ně padala
šoltie se dokonce snaží být vždy tam, kam si chci sednout, nebo šlápnout.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 15:27
- Nahlásit
gabifi
Malýho psa, kterej se poučil a na základě toho se naučil uskakovat jsem ještě neměla, jsou to sebevrazi
Normál sou děsně rychly a zákeřný http://youtu.be/IPq_dhQocus
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 15:28
- Nahlásit
gabifi
a myslíš, že ty moje krasotinky uhnou??? tento týden se roztáhly na gauči, já si tam chtěla sednout, myslíš, že mě na poprvé pustily??? NE
tak jsem se jich zeptala, jestli si nemám tak náhodou sednout já do jejích pelechu nakonec mě pustily mezi sebe, ale to byla náhoda, byla jsem v koupelně a jak jsem přišla, tak se trošičku od sebe odtáhly a já si mohla mezi ně spokojeně sednout
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 15:31
- Nahlásit
Monty
já vyhodím z mýho místa v posteli velkýho, du zhasnout a když si chci lehnout, je tam ta malá svině
Pakunobecny
to samý u nás, ten hmyz furt doráží a doráží
sakryš, musím do práce
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 15:34
- Nahlásit
gabifi
tak já vyhodit tu menší, tak už se zpět nevrátí, ještě neumí na gauč skákat, ještě jí tam musím pomáhat je nějak zaostalá, starší už ve 4 měsících skákala jak gazela, ale je pravda, že starší má delší nohy, je o 4 cm větší než Monty - který byl pes - jako pes, jako chápeš, ne? a to je fena
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 16:52
- Nahlásit
já mám o 8 kg těžší plemeno, ale připojuju se ke Grin, nejlepší je, od malička, když překáží neobcházet, ale ťuknout nohou. Tak aby to bylo nepříjemný, ale ne bolestivý. Psi se rychle naučí uskakovat (i kočky!)
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 18:07
- Nahlásit
Známá měla čivavu v barvě své plovoucí podlahy, to bylo psycho jít k nim na návštěvu.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 18:26
- Nahlásit
Já to teď vlastně prožívám taky, jak je to štěndo malý a chodíme třeba na procházku, tak má tendenci mi při každém kroku jakoby nalítnout na špičku boty a pokaždý když zvedám nohu, tak "odkopnu" štěně. Ale lepšíme se
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 18:39
- Nahlásit
pajda222
Jak to děláte, že na něj nešlápnete? Je to jak pytel blech, kterej se plete úplně všude.
Jak uz tu nekdo psal, volit souravou chuzi ala gejsa, hlidat si i pripadny zasednuti, zalehnuti a taky!!!! BACHA NA PRUVAN a zabouchavajici se dvere!
Znami maji trpaslici josefcici a kdyz byla majinkata - asi fakt na dlan, v kazdych dverich zarazka, sourali se jak stary babky a pritom ji ucili se uhybat.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 19:02
- Nahlásit
gabifi
šoltie se dokonce snaží být vždy tam, kam si chci sednout, nebo šlápnout.
přesně takovej mám pocit ajánek díky této snaze skončil už několikrát přišlápnutej... naštěstí ječí kolikrát i preventivně, tak to je dobrý.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 19:54
- Nahlásit
Monty
jo ták, ty si ty čokle vlastně na gauč taháš sama, páč některý mají krátký nožičky!!!
helps
ajánek díky této snaze skončil už několikrát přišlápnutej...
já přišlápnu, šoltyje začne ječet a golyje se pak na mne kouká jako na hnusnýho vraha
|
helps
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 20:39
- Nahlásit
gabifi
to já dycky na rodiče taky koukám jak na vrahy...a dyž ho přišlápnu já a oni hned honem chtěj něco říct, jak ječel, tak hned dodávám, že se nic nestalo to víš gólije je citlifka, soucítí s mrňousem
|
pajda222
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2011 07:46
- Nahlásit
Tak už se vyhejbá a pěkně, ale jenom mě. Sem na něj včera šláp a najednou to jde. Uskakuje jak zajíc.
Sem si ale vyslech doma, thchýňová s manželkou se na mě sesypaly jak sršně.
To je hrozný u nás, synátok klopejtne, spadne, řve. To je ale dobrý, manželka odvětí, nech ho bejt, nemá dělat kraviny. Šlápne se na psa a je z toho třetí světová.
|