| Autor |
Zpráva |
LucieS
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 22:08
- Nahlásit
přítel taky, ale když o tom chci mluvit, tak mi rekne, ze na to nechce myslet
Hele bacha, chlap co zdrhá před problémama není do života to pravé ořechové .
|
Lusahu
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 22:15
- Nahlásit
Psíček
nepSýčkuj,mákám na tom...
PetraKFifistetisek123 souhlasim s váma,něco se dělat musí,furt to vymejšlim co by se dalo,ale je to těžký,navíc chlap se zasek,tak s nim musim nějak pomalu viklat...
|
Lusahu
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 23:02 - Změnil/a: Lusahu
- Nahlásit
LucieS
Hele bacha, chlap co zdrhá před problémama není do života to pravé ořechové no, ikdyž na tom něco je,nebudem to tady měnit ve vztahovou poradnu
ale jako co se týče psů,tak se v docela hodně věcech neshodnem,no ale couz, proti nemu sem mladá a blbá (ikdyž mám pravdu ale to mu řikat nemůžu)
Psíček no dobře,vyznělo to trochu divně,musim psát rychle aby mě nenačapal, že řešim jeho problémy za jeho zády...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 08:47
- Nahlásit
Psíček
Psíčku ty seš fakt střelenej
Lusahu
nebudem to tady měnit ve vztahovou poradnu
stejně by vám to smázli.
No ale hele, ono moc možností asi jak tu situaci vyřešit není, začít musíte od toho, aby se pes zapojil do vašeho života, ne žil někde na okraji. bez toho to nepůjde, nebude tam vztah mezi váma, on vás nebude brát (s největší pravděpodobností teda, páč určitě se najde lidský jedinec, který bude mít takový fluidum, že i bez vybudovaných vztahů ho pes - zvlášť bude-li submisivnější bude respektovat, to jen pro upřesnění, kdyby měl chtěl někdo.... že jo Psíčku ? ... řikat jak to můžu vědět,ž e to fungovat nemůže, nícméně podle toho co píšeš, to takv případě přítele nejspíš není, pes na něj kašle),
|
Lusahu
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 18:43
- Nahlásit
já jsem hlavně ráda, že mám ten problém s kým sdílet, a že jste mi potvrdili co jsem si myslela...takže díky, budu vás informovat jak to pokračuje...
|
Idea
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2011 13:54
- Nahlásit
Zdravíčko,
mám podobný problém.. Bydlím teď se svojí rok a kousek starou Amstafkou u babči na vesnici.. Pro upřesnění bydlí tu v baráku i strejda s tetou a mají psa. Křížence pitta a jezevčíka.. velikostně to je jak jezevčik a babička má taky psa, čistýho jezevčíka.. oboum je cca 11 let.. s babičky psem problém není, ale strejdův kříženec nám teď trochu komplikuje situaci.. je to pár dní co mi vyjel po stafce.. celou dobu byli v pohodě a najednou z ničeho nic když kolem něj šla tak po ní skočil.. stafka si to nenechala líbit, takže se po něm taky ohnala.. ale stačilo jí okřiknout a nechala toho.. myslela jsem si, že už to bude ok, ale teď to máme skoro na denním pořádku.. Každej den je od sebe musim odtrhávat a nevim už jak to udělat aby spolu vycházeli.. nemůžu je ani nechat osamotě na zahradě, protože kříženec má tendenci zahrabávat kosti a zavraždit každýho kdo se k tomu místu přiblíží.. pokousal i několikrát tetu a babču, na mě a strejdu si nikdy nedovolil.. chci to konečně nějak vyřešit, protože odmítám dělat ústupky a zavírat vždycky někoho doma a by ten druhej mohl být venku a obráceně tak jesli máte někdo radu, budu moc ráda děkuju
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:16
- Nahlásit
Idea
pokousal i několikrát tetu a babču,
to jako vazne?:
jinak jineho nez delat ustupky ti ted nezbyde...oni ne vsichni pejsci jsou kvetinove deti,nekteri proste spolu vychzet nebudou a vzhledem k plemenum je treba to mit na pameti...zbytecne je stresovat
|
Idea
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2011 20:06
- Nahlásit
sarax
jojo jako vážně, je to hajzlik no :/ ale ono to asi bude tím, že strejc s tetou se odstěhovali do bytu a psa tu nechali jak kůl v plotě.. chudák i když si ho všímáme stejně jako našich psů, stejně mu nikdy nenahradíme to, že se strejdou byl od malička téměř nonstop :/
|