Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / americký staford je to normální???
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2011 23:33
- Nahlásit

já nevim, mně to smrdí....

sarax
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 20:47
- Nahlásit

jinak co se tyce aktivit a treba nasi stofardky,naprosto ocenuju jeji schopnost makat do rozthani tela kdyz se maka a valet si sunky kdyz se valime...deti mam mrak denne rozhodne nemakame a nemam pocit ze strada

a teda malicko OT..Psicek jeste ziv a zdrav?

rolda
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2013 00:07
- Nahlásit

přiznám se že takovýho psa chci už dlouho ale protože mám doma malý dítě tak vímže bych na něj neměl dost času. proto odkládám pořízení mazlíka až budou děti větší a budu mít čas se mu věnovat. Znám dost lidí co maj tyhle "bojový plemena" ale pokud je pes dobře vedenej není s ním problém. proto čekám až děti nezaberou většinu času a bubu se moc věnovat i psovi

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2013 08:52
- Nahlásit

rolda
proto čekám až děti nezaberou většinu času
nj, ale to se pak zas staráš o vňoučata... a pak, jen to frkne, je ti 75-80 a na psa je pozdě

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2013 13:41
- Nahlásit

Mě teda fascinuje název tohoto tématu. Úplně to svádí odpovědět: Ne, fakt není.

Anna H
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 14:30
- Nahlásit

Mauzik
Podle mne je k virtuálnímu posouzení povahy docela zajímavé vědět zda fenka je nebo není s PP, ev. kdo jsou rodiče.
Na ostatní ti už bylo +- odpovězeno.
Pokud jí chce sestra dát pryč tak ať to udělá co nejdřív, dokud je mladá.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2013 20:51
- Nahlásit

Otec je srna, matka lev.

Anna H
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 09:41
- Nahlásit

zbrnd
Zdravím Vás ...

tak to je těžké, povahu ale prý dává matka takže krmit syrovým

zbrnd
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 09:51
- Nahlásit

Anna H
Zdravím Vás ...
Já Vás taky zdravím.
Jen si dovolím upozornit, že lvi se syrovým moc krmit nemají, jsou pak dominantní. Ale samozřejmě můžete mít na to jiný názor...nesprávný

Anna H
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 12:22
- Nahlásit

můžete mít na to jiný názor děkuju
nesprávný aha

Mě fakt štve, když někdo píše staford nebo dokonce pit ale AST/APBT to vidělo v pátým koleně z rychlíku a ptá se na povahu

lamalucni
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 12:46
- Nahlásit

Anna H

No vzhledem k tomu, že je dotaz dva a půl roku starý, tak už je to myslím stejně tak trošku fuk

Anna H
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 13:23
- Nahlásit

lamalucni
Když mě to štvalo už dlouho a asi ještě dlouho bude

zbrnd
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2013 13:50
- Nahlásit

Anna H
Mě fakt štve, když někdo píše staford nebo dokonce pit ale AST/APBT to vidělo v pátým koleně z rychlíku a ptá se na povahu
No mě tohle a věci obdobné štvou furt, proto jsem ten asociál taky, protože tohodle a paralel je plný svět kolem nás. Takoví my prostě jsme.
A na straně druhé to pak tedy logicky platí i u těch plemen, třeba u těch Apbt je to už dnes myslím taky skoro jedno, z kterýho je kolena, protože dobří lidé selektují mnohde už stejně jen na to jedno jedinný a zbytek jde strannou ....takže ono to možná v důsledku je fuč, pes je prostě dle vnímání naši společnosti věc bez hodnoty a tak snim prostě bude nakládáno i kdyby se kdokoliv stavěl na hlavu.

lamalucni
No vzhledem k tomu, že je dotaz dva a půl roku starý, tak už je to myslím stejně tak trošku fuk
Ale nemusí ne? Nebo jo?

kopikolka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 15:18
- Nahlásit

Zdravím.
Pořídila jsem si Staffku před rokem. Žádné zkušenosti s rasou Staford jsem neměla, takže o zkušenostech to vážně není. Měla jsem akorát Německého Ovčáka, který mi umřel cca před 4 lety.
Pořídila jsem si ji s tím, že vím do čeho jdu. Všechno jsem si detailně prostudovala, ale nakonec mi to bylo všechno k ničemu. Staford potřebuje nepřetržitou pozornost, důslednost, ale i nekonečnou lásku. Je to mazlící tip. Nikoliv bojovný. To jen nezodpovědní majitelé tuto rasu vedou k agresivitě. Naše Nelly poslechne na slovo už jen kvůli tomu, abych byla šťastná já. Když jsem spokojená je spokojená i naše Staffka a ona to moc dobře ví. Mimochodem, dokázala jsem si ji vychovat v 16cti. Nechápu starší chovatelé, kteří tohoto psa nezvládnou. Vždyť je jako miminko.
A co se týče Vaší sestry. Seberte jí ho, než její Staffka udělá něco, za co bude silně potrestána státem. Vaší sestře to bude možná jedno, protože to opravdu odnese její fena. A měla by jste ji vysvětlit, že tu fenu týrá. Tohle není nic pro tuhle rasu. Měla by si to uvědomit.
Naše staffka chodí stále 5x denně ven a 2x týdně na cvičák, neboť bydlíme v paneláku. Vedeme ji ke sportu, k pohybu, a snažíme se, aby ji to bavilo. To, co předvádí Vaše sestra je nezodpovědný. Chudáci děti.
Peace... Nikki nd Nelly

Neumi
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 18:43
- Nahlásit

zbrnd

No mě tohle a věci obdobné štvou furt, proto jsem ten asociál taky,

asociálem se tedy cítíš být už jak dlouho?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2016 22:57
- Nahlásit

kopikolka
Pořídila jsem si Staffku před rokem.
Dobrá volba pokud hrajete za wiizzarda.

Neumi
asociálem se tedy cítíš být už jak dlouho?
Asociálem jsem se cítil býti 26 Zář 2013 v 13:50, nyní se spíše cítím jako platonický pedofilní gay.

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání